Kosten en opbrengst zonnepanelen

Bereken eenvoudig uw kosten en opbrengst, op basis van uw stroomverbruik en wensen.

Onze klanten geven ons een 9.2/10
Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Wij helpen u graag.
Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Wij helpen u graag.
  • Vast aanspreekpunt van A tot Z
  • Vergelijk, kies en bespaar
  • 100% onafhankelijk
Binnen 1 minuut vrijblijvend geregeld.

Kosten en opbrengst zonnepanelen.

Bereken binnen 10 minuten uw kosten en opbrengst, op basis van uw stroomverbruik en wensen. Tijdens uw gesprek met een adviseur nemen jullie samen een aantal praktische zaken door. Hierbij wordt er gekeken naar hoeveel panelen er op uw dak passen, of uw groepenkast geschikt is en welke omvormer bij uw situatie past. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Na akkoord wordt de installatie ingepland. Binnen korte termijn wordt de installatie gerealiseerd en kunt u gelijk beginnen met het opwekken van uw eigen stroom. Zo eenvoudig is het om op uw huidige elektra kosten te besparen!

Zonnepanelen plat dak of schuin dak?

Op zowel plat- als schuin dak is het plaatsen van zonnepanelen mogelijk. Zonnepanelen op een plat dak is vaak voordeliger dan op een schuin dak. Echter is het wel belangrijk om bij een plat dak rekening te houden met de juiste hellingshoek. Het voordeel is niet altijd in de prijs te zien, maar wel in het rendement dat de zonnepanelen kunnen behalen. Dit heeft te maken met de meer flexibele plaatsing, dan op schuin dak.

Op schuin dak moet u rekening moeten houden met de juiste richting van de zon, het kan zijn dat er op de “ideale plek” al een dakkapel of schoorsteen bevindt. De adviseurs kijken daarom mee hoe u optimaal rendement kunt behalen met uw dak.

Bekijk meer over zonnepanelen top 3 vergelijken Online vergelijking aanvragen

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Hoogste rendement behalen

Zonnepanelen zijn een flinke investering. Wij begrijpen dat het hoogste rendement behalen één van de belangrijkste zaken is die u vooraf in kaart wilt brengen. Hoe meer zonuren, hoe beter. Het is van belang om de panelen op de beste plek van het dak te plaatsen. Het voordeel van plat dak is dat de panelen in principe in iedere hellingshoek geplaatst kunnen worden.

Neem contact op

Kosten en opbrengst zonnepanelen

Verrekenen Combinatiekorting

Indien u ook een laadpaal wilt (of al eerder bij ons heeft aangeschaft) heeft u recht op onze combinatiekorting, deze kan oplopen tot €500!

Balancing Salderingsregeling

De afbouwende salderingsregeling kan effect hebben op het rendement en terugverdientijd van de zonnepanelen. Hoe eerder de aanschaft hoe korter terugverdientijd van de zonnepanelen.

Thuis / prive BTW teruggave

Vanaf 1 januari 2023 zit er 0% btw meer op zonnepanelen. Dat scheelt 21% op de totale aanschaf van uw zonnepanelen.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Vrijblijvend advies op maat

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met onze zonnepanelen?
Onze experts helpen u graag

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.