Zonnepanelen installatie

Laadkompas helpt u graag bij de installatie van uw zonnepanelen en hanteert hierbij een laagsteprijsgarantie.

Onze klanten geven ons een 9.2/10
Vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.
Vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.
  • Vast aanspreekpunt van A tot Z
  • Vergelijk, kies & bespaar
  • 100% onafhankelijk
Binnen 1 minuut vrijblijvend geregeld.

Maak kennis met onze monteurs

Laadkompas werkt alleen met gecertificeerde monteurs die de installatie van uw zonnepanelen in orde maken. De monteurs zijn experts op het gebied van zonnepanelen en zorgen ervoor dat deze op een veilige en nauwkeurige manier geplaatst zullen worden.

Ter voorbereiding neemt een monteur van te voren contact op om alle belangrijke zaken door te nemen. Er wordt van te voren gekeken hoe de dak ligging is, waar de zon vandaan komt, of u een dakkapel heeft e.d. Een schouwing van te voren vaak in dat geval niet nodig. 

Top 3 zonnepanelen vergelijken Veelgestelde vragen over de installatie

Modulaire prijsopbouw

We begrijpen dat de aanschaf van zonnepanelen geen dagelijkse bezigheid is, daarom proberen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. De installatie kosten zijn gebaseerd op de hoeveelheid panelen en de hoeveelheid werk, zo betaald u nooit teveel.

De zonnepanelen van Laadkompas worden alleen aangeboden als totaal pakket. Van advies tot na de installatie, dat zit allemaal in de prijs. Het gehele traject in eigen beheer. De installatie is vaak een zwaarwegende factor bij de overweging voor zonnepanelen, de panelen moeten namelijk veilig en rendabel geplaatst worden.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Zonnepanelen omvormer

Wie zonnepanelen nodig heeft, heeft een omvormer nodig. We bieden 3 soorten omvormers aan; serie geschakeld, parallel geschakeld en micro omvormers.  Per situatie kan het verschillend zijn welke omvormer er van toepassing is.

Onze adviseurs helpen daarom altijd bij het vinden van een passende omvormer, om het beste rendement te behalen.

Alles over zonnepanelen

Monitoren van uw panelen

Het allerbelangrijkste van de installatie is dat alles werkt. De installateurs vertrekken pas als alles geïnstalleerd is en functioneert. Alhoewel dat het belangrijkste lijkt, is dat het niet. Want wat als uw panelen na een week niet meer functioneren? Dat is een angst die bij veel mensen heerst.

Geen zorgen. Want uw adviseur monitort alle panelen ook nog na de installatie. Wanneer een paneel niet (meer) functioneert zal er direct actie ondernomen worden. Zo bent u ook na de installatie volledig ontzorgt.

Meterkast voorbereiden

Ook uw meterkast moet worden aangepast voor de zonnepanelen. Er wordt een kabel tussen de meterkast en omvormer getrokken. Deze kabel wordt aangesloten op een (al dan niet vrije) aardlekautomaat in de groepenkast. In de praktijk wordt deze vaak bijgeplaatst, indien er geen ruimte is in de groepenkast wordt er een uitbreidingskastje geplaatst. In uitzonderingsgevallen kan er een speciale PV-verdeler worden geplaatst die een bestaande groep (vaak die van de wasmachine) in tweeën splitst. Deze kan worden geplaatst indien er geen leidingen beschikbaar zijn voor het trekken van de voedingskabel naar de meterkast en indien de route buitenom niet wenselijk is.

Top 3 zonnepanelen vergelijken Contact opnemen

Zonnepanelen installatie

Verrekenen Combinatiekorting

Indien u ook een laadpaal wilt (of al eerder bij ons heeft aangeschaft) heeft u recht op onze combinatiekorting, deze kan oplopen tot €500!

Balancing Salderingsregeling

De afbouwende salderingsregeling kan effect hebben op het rendement en terugverdientijd van de zonnepanelen. Hoe eerder de aanschaft hoe korter terugverdientijd van de zonnepanelen.

Thuis / prive BTW teruggave

Bij het aanschaffen van zonnepanelen heeft u recht op de BTW teruggave. Dat scheelt 21% op de totale aanschaf van uw panelen. De BTW-teruggave is inbegrepen en zit in onze service.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Vrijblijvend advies op maat

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met onze zonnepanelen?
Onze experts helpen u graag

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.