Laadkompas is een onafhankelijke aanbieder van laadpalen voor elektrische auto’s.

  • 100% afhankelijk De #1 van Nederland
  • Installatie Installatie binnen 10 dagen
  • Besparen tot 40% 100% onafhankelijk
Werken bij Laadkompas

Werken bij Laadkompas

Laadkompas is sinds 2015 de eerste partij die laadpalen voor elektrische auto’s ging vergelijken. Sindsdien zorgen wij met een team van specialisten ervoor dat elke berijder van een elektrische auto zowel thuis als op het bedrijf de beschikking heeft over een passende laadoplossing.

Laadkompas is in ruim 5 jaar tijd inmiddels de #1 van Nederland, in slimme oplossingen op het gebied van elektrische mobiliteit en duurzaamheid.

Het team
Het team

Het team

Het team bestaat inmiddels uit meerdere experts en gecertificeerde monteurs. Dagelijks zijn de experts bezig met het vinden van de juiste laadoplossingen en het adviseren van zonnepanelen. Verder bestaat het team uit een office manager die ervoor zorgt dat alles goed verloopt. Het marketingteam die voor de content zorgt. De kwaliteitsmanager zorgt ervoor dat de kwaliteit van Laadkompas wordt gewaarborgd. De adviseurs zorgen ervoor dat zij voor elke situatie een passende laadoplossing vinden en blijven gedurende het traject uw vaste aanspreekpunt. Onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie veilig en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

 

Vacatures:
Wil jij werken in één van de snelst groeiende en grootste aanbieders van slimme laadoplossingen? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures.

Onze klanten
geven ons een

Op basis van 335 beoordelingen

Kiyoh
SterSterSterSterSter

Volgende keer weer Laadkompas

Tijdens mijn oriëntatiebezoek ben ik op een zeer professionele manier geïnformeerd over het product. Vragen op diverse momenten keurig beantwoord en fotomateriaal aangereikt voor alternatieve laadpalen. Na opdrachtverstrekking, binnen relatief korte tijd werkzaamheden ingepland en materiaal thuis toegezonden. De uitvoering…

Jan , Leersum 9 september 2021
SterSterSterSterSter

Fantastische begeleiding

Bij laadkompas kreeg ik prima advies over welke wallbox het meest geschikt is voor mij. Aangezien ik totaal geen achtergrondkennis heb, werd ik door de medewerkers door het bestelmenu ‘geloodst’. De wallbox werd zeer snel geleverd, achteraf werd geïnformeerd of…

Harm , Hardenberg 7 september 2021
SterSterSterSterSter

Super klantgericht!

Razend snel een maatwerkofferte. Top. Daarna installatie volgens planning. Helaas ging er iets mis. Maar juist dan ben ik blij met snelle service en het goed oplossen van de storing. Goed gedaan Laadkompas en Remko in het bijzonder!

Gert , Haaren 6 september 2021
SterSterSterSterSter

Top oplossing na trage start

Het ophangsysteem voor onze ev laadkabel was al na ongeveer een halfjaar kapot gegaan. Via de chat kwam de vraag niet door; deze zou worden doorgezet maar we hoorden er niets meer over. Bellen hielp echter: het probleem werd super…

Sanne , Zeist 28 augustus 2021
SterSterSterSterSter

Prima

Laadkompas heeft bij ons een laadpaal geïnstalleerd, ik ben in het voortraject goed geadviseerd, de monteur was er mooi op tijd en heeft zeer netjes gewerkt. De installatie is mooi opgeleverd.

Ron , Almere 23 augustus 2021
SterSterSter

Scherpe offerte

De eerste offerte leek heel redelijk en scherp geprijsd. Maar pas op wanneer je met hen in zee gaat: er is alleen een ‘standaard’installatie meegerekend en het verdienmodel is gericht op de (enorme) extra kosten achteraf. Zo kwam de eindafrekening…

Molenaar , Woerden 23 augustus 2021
SterSterSterSterSter

Top service

Van begin tot eind goed geholpen! Zeer tevreden!

Robin , Almere 23 augustus 2021
SterSterSterSterSter

Thuisladen met laadkompas, mooi en groen geregeld!

netjes uitgevoerd goed in overleg met mij ter plaatse, uitvoerders waren prima vakmensen, duidelijke afspraken vooraf, prima!

Bert , Eindhoven 20 augustus 2021
SterSterSterSterSter

Prima advies en het installatie vakkundig uitgevoerd

Prima advies en duidelijke kostenopgave. Het traject van installatie is vakkundig en zonder problemen uitgevoerd

Gert , Zuidland 18 augustus 2021
SterSterSterSterSter

Prima service

Kundige jongeman, beleefd en netjes gewerkt. Ook uitleg en toelichting gegeven.

Robin , Stein 18 augustus 2021

Waarom Laadkompas?

Persoonlijk Advies

De #1 van Nederland

Sinds 2015 al meer dan 20.083 geholpen met de aanschaf van een laadpaal. Daarmee zijn wij veruit de grootste van Nederland.

Hoge klanttevredenheid

Persoonlijk advies

Onze experts geven u graag persoonlijk advies over producten, installaties, subsidies en belastingvoordelen.

Persoonlijk Advies

Hoge klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden met ons en dat laten ze zien door ons te beoordelen met een 9,2! Een sprekend gemiddelde na 335 beoordelingen.

Installatie door experts

Experts in opladen

Advies en installatie wordt door experts uitgevoerd. Zo zijn al onze monteurs gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen?

Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over een laadpaal voor bij u thuis of op het werk.

Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Bel ons 088 999 0600


    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.