Vragen over bestellen

1. Ik heb mijn persoonlijke vergelijking ontvangen, hoe kan ik bestellen?

Bestellen gaat snel en eenvoudig via uw persoonlijke vergelijking. In de vergelijking staan alleen laadpalen die geschikt zijn voor uw situatie. Na het selecteren van de laadpaal naar keuze heeft u de mogelijkheid om bepaalde keuzes en eventuele accessoires te kiezen. Zo zijn laadstations vaak leverbaar met of zonder vaste kabel, in verschillende kleuren covers en met wand- of paalmontage. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor installatie van uw laadpaal.

Het is daarnaast ook mogelijk om uw bestelling te plaatsen via telefoon, chat of e-mail. Een EV-expert zal dan op basis van de besproken uitgangspunten een offerte maken die u digitaal kunt accorderen.

2. Ik heb een offerte nodig die ik kan overleggen aan mijn werkgever, directie of leasemaatschappij. Hoe krijg ik de offerte?

Onze EV-experts stellen graag een offerte voor u samen, neem hiervoor contact met onze EV-experts op. U krijgt vervolgens de offerte in uw mailbox.

3. Wat is de doorlooptijd van mijn bestelling?

Wij kunnen de laadpaal vaak al (zonder extra kosten) de volgende werkdag afleveren. De installateur zal binnen 1 à 3 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak en om de installatie door te nemen. Installaties vinden plaats binnen 2 à 4 weken.

laadpaal auto

Vragen over de laadpaal

4. Welk merk laadpaal moet ik kiezen?

Alle laadpalen die in de vergelijking gaan zijn getest en goedgekeurd door onze EV-experts. Onze EV-experts stoppen veel tijd in het onderzoeken van laadstations. Wij bieden enkel laadpalen aan die van de hoogste kwaliteit zijn en die gemakkelijk tien tot vijftien jaar meegaan. Laadpalen uit het verre oosten (met een beperkte levensduur) nemen wij pertinent niet mee.

5. Hoe bepalen jullie de volgorde van de laadpalen in de vergelijking?

De volgorde wordt maandelijks op onafhankelijke wijze bepaald door onze EV-experts. De ervaringen die wij sinds 2015 door het plaatsen van honderden laadpalen hebben gedaan zijn erg waardevol. Deze praktijkervaringen vormen de basis van de volgorde van de laadpalen in de vergelijking. Daarnaast kijken onze EV-experts onder andere naar prijs/kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, extra opties, garantie, service en aftercare.

Elektrische laadpaal vergelijken

Overige vragen

6. Wat zijn de regelingen met betrekking tot de fiscale voordelen? 

Fiscaal voordeel is mogelijk voor bedrijven indien de totale investering (laadpaal + installatie) groter dan €2.500 is. Hiermee komt u in aanmerking voor de milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Lees meer over het fiscale voordeel op de pagina subsidie laadpaal.

7. Wat houdt jullie laagste prijsgarantie in?

Wij hanteren een laagste prijsgarantie op de laadpaal in combinatie met de installatie. Onze aanwezigheid in de markt sinds 2015 zorgt ervoor dat we erg scherp kunnen inkopen, hier profiteert u van!

8. Hoe kom ik aan een laadpas?

Wij hebben voor u ook de beste laadpas op zowel prijs als kwaliteit geselecteerd, deze kan worden aangevraagd via deze link. Met de laadpas van Vandebron is automatisch verrekenen mogelijk. Daarnaast werkt de pas op zowel thuis als openbare locaties. Deze kunt u alvast bestellen en activeren bij daadwerkelijk gebruik, hiermee worden onnodige kosten voorkomen. De laadpas kost €3,50 per maand, voor klanten van Vandebron is deze zelfs €1,50.

laadpaal auto kopen

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw elektrische laadpaal.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen