Laagste Prijsgarantie

100% Onafhankelijk

Persoonlijk advies

Hoe werkt Laadkompas.nl?

Stap 1: Vul uw wensen in

Stap 2: Ontvang een onafhankelijke vergelijking van laadpalen

Stap 3: Bestel uw laadpaal met de laagste prijs garantie

Stap 4: Veel laad plezier!

Laadpaal Thuis

U rijd elektrisch of gaat elektrisch rijden en wilt een laadpaal thuis op eigen terrein

Laadpaal Bedrijf

U wilt een laadpaal voor uw eigen elektrische auto(s) en/of bezoekers op uw bedrijfslocatie

Laadpaal Thuis & Werk

U wilt een laadpaal voor uw elektrische auto voor zowel bij u thuis op eigen terrein en bedrijfslocatie

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Subsidie laadpaal

Benieuwd of u subsidie ontvangt bij het kopen van een laadpaal voor uw elektrische auto? Lees dan snel verder, want op deze pagina behandelen we de geldende subsidies bij het aanschaffen van laadpalen voor elektrische auto’s.

Ontvang ik subsidie als ik een laadpaal koop?

Dat elektrisch autorijden razend populair begint te worden zal vast geen geheim voor u zijn. Elektrisch autorijden is dé nieuwe norm en met de technologie die alsmaar verder ontwikkelt is het een kwestie van tijd voor het merendeel van alle auto’s op de weg bestaat uit elektrische voertuigen.

De overheid stimuleert elektrisch autorijden en er is dus zeker een mogelijkheid dat u subsidie ontvangt bij de aanschaf van een laadpaal. Momenteel gelden de volgende fiscale voordelen voor vol-elektrische en plug-in hybride auto’s en laadpalen:

  • Milieu Investeringsaftrek (MIA)
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
  • Kleinschaligdheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Benieuwd of de subsidie ook voor u en de nieuwe laadpaal van toepassing is? Neem direct contact op met één van onze experts via 020 208 89 99.

Lokale subsidies bij laadpalen

Wanneer u besloten heeft een nieuwe laadpaal aan te schaffen voor uw elektrische auto kunt u buiten de bovengenoemde regelingen bij veel gemeentes rekenen op een extra subsidie. Soms gelden er voorwaarden aan de aanschaf. Zo ontvangt u bijvoorbeeld in de gemeente Alblasserdam tot wel € 1.000,- subsidie als u een dubbele laadpaal koopt voor thuis en/of op kantoor. In Amsterdam ontvangt u tot € 500,- subsidie voor een laadpaal die bestemd is voor eigen gebruik (thuis of op kantoor), maar besluit u de laadpaal beschikbaar te maken voor openbaar gebruik, dan kan de subsidie oplopen tot wel € 1.000,-!

Op onze veelgestelde vragen pagina hebben we een overzicht samengesteld van de bij ons bekende subsidies per gemeente. Regelmatig vullen wij deze lijst aan. Wilt u weten welke subsidies omtrent laadpalen in uw gemeente gelden? Neem dan contact op met de gemeente of bel ons op 020 208 89 99 zodat we het voor u uit kunnen zoeken.

Laadpalen vergelijken

Een subsidie bij uw nieuwe laadpaal is natuurlijk geweldig, maar wat nog interessanter is is de beste prijs voor uw nieuwe laadstation. Doordat elektrisch autorijden zo populair aan het worden is, groeit ook de markt voor laadpalen voor uw elektrische auto. Vrijwel iedere dag komen er nieuwe merken en nieuwe laadpalen ter beschikking. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat het voor u steeds lastiger wordt om de juiste laadpaal te selecteren die het best bij uw persoonlijke situatie past.

Of u nu een laadpaal zoekt voor bij u thuis, voor bij u op kantoor of voor beide situaties: Laadkompas.nl helpt u graag bij het vinden van laadpalen die het beste aansluiten bij uw persoonlijke behoefte. Wij doen dit met behulp van een korte vragenlijst.

In deze vragenlijst stellen we u een aantal vragen die inzicht bieden in uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We brengen deze persoonlijke behoeftes nauwkeurig in kaart en selecteren vervolgens 3 laadpalen die het meest aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. Deze top 3 van laadpalen wordt onafhankelijk door ons samengesteld waarbij we kijken naar de kosten, de geleverde service, beschikbare subsidies, eventuele aanvullende voorwaarden en natuurlijk de kwaliteit.

Onafhankelijk advies over de subsidie voor laadpalen

Een laadpaal kopen doet u niet iedere dag. Het moet een investering zijn voor de langere termijn en het duurste laadstation is natuurlijk niet automatisch de beste laadpaal voor uw persoonlijke situatie. Laadkompas voorziet u graag van vrijblijvend en onafhankelijk advies (ook over de beschikbare subsidies per laadpaal) bij het kopen van uw nieuwe laadpaal. Wij zijn niet aangesloten bij een overkoepelende organisatie en wij onderhouden ook geen contracten met leveranciers. Ons advies is dan ook altijd 100% onafhankelijk en de top 3 met beste laadpalen voor u is altijd 100% vrijblijvend.

Wacht niet langer en ga direct naar de vragenlijst om uw top 3 laadpalen te ontvangen. Liever persoonlijk advies van één van onze experts of vragen over de subsidie bij de nieuwe laadpaal? Neem dan direct contact met ons op via 020 208 89 99.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn auto laden?

U wilt een laadpaal kopen om uw auto zo snel en veilig mogelijk te laden. U moet niet vergeten dat uw auto altijd leidend is in het laadproces. Dat betekent dat uw auto bepaalt hoeveel stroom er maximaal geladen kan worden, niet de laadpaal. Voor de laadtijden per auto kunt u kijken naar het auto overzicht op onze website.

Hoe kan ik openbaar laden?

Om openbaar te kunnen laden moet u eerst uw laadpas openbaar actief maken. Dit wordt ook wel interoperabel maken genoemd. U kunt tegenwoordig met de meeste brandstofpassen zoals de Multi Tank Card ook openbaar laden.

Hoeveel laadpalen heb ik nodig?

Om optimaal elektrisch te rijden, zeggen wij  weleens dat elke berijder van een elektrische auto 2,5 laadpaal nodig heeft. Éen thuis, één op het werk en één onderweg. Naarmate de technologie en reikwijdte van elektrische auto’s verder wordt ontwikkeld en verbeterd zal dit natuurlijk minder worden.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Neem contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Adres:
Herengracht 12a
1015 BK Amsterdam

Telefoon: 020 208 89 99
Email: info@laadkompas.nl