Kaart van oplaadpunten

Hieronder vind u de meest actuele publieke/openbare laadpalen en superchargers (snellaadpalen). Zoom in voor een volledige overzicht.

Oplaadpunt

Bent u op zoek naar een oplaadpunt voor uw elektrische auto? Een laadstation kopen voor thuis, op kantoor of beiden? Laadkompas.nl helpt u met het vergelijken van oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Oplaadpunt voor thuis en/of kantoor

Wanneer iemand ons de vraag stelt over hoeveel laadpunten men zou moeten beschikken om optimaal te kunnen profiteren van elektrisch autorijden, hebben we een vast antwoord: 2,5. In de meest ideale situatie beschikt u over een oplaadpunt bij u thuis én op kantoor, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken of u zonder problemen van A naar B komt met de elektrische auto. En die halve laadpaal dan? Die vindt u onderweg en ook voor deze oplaadpunten heeft Laadkompas.nl een oplossing voor bedacht.

Actueel oplaadpunten overzicht

Nog niet iedereen beschikt over een eigen oplaadpunt thuis voor de elektrische auto, laat staan over een extra laadpaal op kantoor. Veelal zult u onderweg de elektrische auto nog wat bij moeten laden om zonder problemen van het vertrekpunt tot de bestemming te komen.

Om die reden hebben we op onze website een actueel overzicht samengesteld van alle nationale en internationale oplaadpunten voor elektrische auto’s. In één oogopslag ontdekt u het dichtstbijzijnde laadpunt voor uw elektrische auto. In het overzicht hebben we duidelijk onderscheid gemaakt tussen locaties die snellaadpalen ter beschikking stellen en waar u terecht kunt met type 1 stekkers (Yazaki) en type 2 stekkers (Mennekes). Ook voor laadpunten onderweg raadpleegt u dus gewoon Laadkompas.nl!

Oplaadpunten vergelijken

Een laadpunt kopen voor uw elektrische auto doet u natuurlijk niet dagelijks. Het oplaadstation moet een investering zijn voor de langere termijn waar u lang van zult profiteren. Het kopen van een elektrisch oplaadpunt is echter niet zo eenvoudig. Elektrisch autorijden is populair en wordt alsmaar populairder.

Dit zien we terug in de groeiende markt van elektrische laadpunten. Vrijwel iedere dag komen er wel nieuwe merken laadpalen bij en voor u als berijder van een elektrische auto bemoeilijkt dit de keuze. Want is het duurste oplaadpunt ook automatisch de beste laadpaal voor uw persoonlijke situatie en kunt u niet meer besparen door voor een andere laadpaal te kiezen?

Om u te helpen bij het selecteren van het optimale laadpunt voor uw elektrische auto hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Door deze nauwkeurig in te vullen biedt u ons een perfect inzicht in uw persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent oplaadpunten voor uw elektrische auto. We hebben een database aangemaakt met alle merken elektrische auto’s en alle bijbehorende laadpalen die momenteel voor handen zijn. Deze database wordt voortdurend door ons bijgewerkt zodat we u altijd een actuele selectie kunnen bieden van de beste oplaadpunten voor uw persoonlijke situatie.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies

Met de gegevens die voortkomen uit de korte vragenlijst stellen we een top 3 samen van laadpunten die wij het beste bij uw situatie vinden passen. We houden rekening met de kosten en de kwaliteit, maar bijvoorbeeld ook met de geleverde service en aanvullende voorwaarden. Laadkompas is 100% onafhankelijk. Wij zijn niet aangesloten bij een overkoepelende organisatie en wij zijn vrij van contracten met leveranciers. Deze werkwijze komt voort uit de wil om transparantie te bieden in de markt van elektrische oplaadpunten. De top 3 die u van ons ontvangt na het invullen van de korte vragenlijst is dan ook altijd helemaal onafhankelijk en geheel vrijblijvend.

Wacht niet langer en vul hier direct de vragenlijst in. U ontvangt vervolgens van ons een top 3 van elektrische oplaadpunten die volgens ons het best passen bij uw wensen rondom de prijs en kwaliteit van de nieuwe laadpaal. Wilt u liever persoonlijk advies of heeft u vragen naar aanleiding van deze tekst? Neem dan direct contact met ons op via 020 208 89 99 om onafhankelijk advies te ontvangen van één van onze experts.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn auto laden?

U wilt een laadpaal kopen om uw auto zo snel en veilig mogelijk te laden. U moet niet vergeten dat uw auto altijd leidend is in het laadproces. Dat betekent dat uw auto bepaalt hoeveel stroom er maximaal geladen kan worden, niet de laadpaal. Voor de laadtijden per auto kunt u kijken naar het auto overzicht op onze website.

Hoe kan ik openbaar laden?

Om openbaar te kunnen laden moet u eerst uw laadpas openbaar actief maken. Dit wordt ook wel interoperabel maken genoemd. U kunt tegenwoordig met de meeste brandstofpassen zoals de Multi Tank Card ook openbaar laden.

Hoeveel laadpalen heb ik nodig?

Om optimaal elektrisch te rijden, zeggen wij  weleens dat elke berijder van een elektrische auto 2,5 laadpaal nodig heeft. Éen thuis, één op het werk en één onderweg. Naarmate de technologie en reikwijdte van elektrische auto’s verder wordt ontwikkeld en verbeterd zal dit natuurlijk minder worden.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Neem contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Adres:
Herengracht 12a
1015 BK Amsterdam

Telefoon: 020 208 89 99
Email: info@laadkompas.nl