Oplaadpaal overzicht elektrische auto

Bent u op zoek naar een oplaadpaal voor uw elektrische auto? Een laadstation kopen voor thuis, op kantoor of beiden? Laadkompas.nl helpt u met het vergelijken van oplaadpalen voor elektrische auto’s.
Wanneer iemand ons de vraag stelt over hoeveel oplaadpalen men zou moeten beschikken om optimaal te kunnen profiteren van elektrisch autorijden, hebben we een vast antwoord: 2,5. In de meest ideale situatie beschikt u over een oplaadpunt bij u thuis én op kantoor, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken of u zonder problemen van A naar B komt met de elektrische auto. En die halve oplaadpaal dan? Die vindt u onderweg en ook voor deze oplaadpunten heeft Laadkompas.nl een oplossing voor bedacht.

 

Ja, ik wil goed advies over oplaadpaal

 

Actueel oplaadpalen overzicht

Nog niet iedereen beschikt over een eigen oplaadpunt thuis voor de elektrische auto, laat staan over een extra laadpaal op kantoor. Veelal zult u onderweg de elektrische auto nog wat bij moeten laden om zonder problemen van het vertrekpunt tot de bestemming te komen.

Om die reden hebben we op onze website een actueel overzicht samengesteld van alle nationale en internationale oplaadpunten voor elektrische auto’s. In één oogopslag ontdekt u het dichtstbijzijnde laadpunt voor uw elektrische auto. In het overzicht hebben we duidelijk onderscheid gemaakt tussen locaties die snellaadpalen ter beschikking stellen en waar u terecht kunt met type 1 stekkers (Yazaki) en type 2 stekkers (Mennekes). Ook voor laadpunten onderweg raadpleegt u dus gewoon Laadkompas.nl!

Oplaadpunten laadpaal overzicht

 

 

Oplaadpalen vergelijken

Een laadpunt kopen voor uw elektrische auto doet u natuurlijk niet dagelijks. Het oplaadstation moet een investering zijn voor de langere termijn waar u lang van zult profiteren. Het kopen van een elektrisch oplaadpunt is echter niet zo eenvoudig. Elektrisch autorijden is populair en wordt alsmaar populairder.

Dit zien we terug in de groeiende markt van elektrische laadpunten. Vrijwel iedere dag komen er wel nieuwe merken laadpalen bij en voor u als berijder van een elektrische auto bemoeilijkt dit de keuze. Want is het duurste oplaadpunt ook automatisch de beste laadpaal voor uw persoonlijke situatie en kunt u niet meer besparen door voor een andere laadpaal te kiezen?
Om u te helpen bij het selecteren van het optimale laadpunt voor uw elektrische auto hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Door deze nauwkeurig in te vullen biedt u ons een perfect inzicht in uw persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent oplaadpunten voor uw elektrische auto. We hebben een database aangemaakt met alle merken elektrische auto’s en alle bijbehorende laadpalen die momenteel voor handen zijn. Deze database wordt voortdurend door ons bijgewerkt zodat we u altijd een actuele selectie kunnen bieden van de beste oplaadpunten voor uw persoonlijke situatie.

Onafhankelijk advies over oplaadpaal

De investering in een elektrische laadpaal voor thuis en/of op kantoor is een flinke. Wij vinden het niet meer dan normaal dat u daarbij onafhankelijk advies ontvangt. Laadkompas.nl is niet gebonden aan een organisatie of bepaalde leverancier. Door uw offerte voor de elektrische laadpaal via ons aan te vragen ontvangt u een onafhankelijk samengestelde top 3 van elektrische laadpalen die het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie. We brengen middels een korte vragenlijst nauwkeurig uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart en stellen de top 3 daar op af zodat u altijd een overzicht ontvangt van laadstations die optimaal aansluiten bij uw persoonlijke behoefte.

Ga hier direct naar de vragenlijst om de vrijblijvende offerte te ontvangen of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies van één van onze experts te ontvangen over een elektrische laadpaal.

Vergelijk nu

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw laadpaal.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen