Terug naar kennisbank
Shell-recharge-solutions

Van NewMotion naar Shell Recharge Solutions

NewMotion, Greenlots en Shell Recharge voegen zich samen, samen maken zij EV-laden toegankelijker onder één brand: Shell Recharge Solutions. Samen delen zij de missie: een schonere toekomst met minder CO2 op de weg.

Facebook Youtube LinkedIn Instagram

De laadpalen van NewMotion

Één van de populairste laadpalen merken – Newmotion – gaat zijn naam wijzigen met ingang van 2022. De bekende laadpalen zullen vanaf begin 2022 Shell Recharge Solutions heten. Samen met Greenlots en Shell Recharge verder onder één naam, samen maken zij EV-laden toegankelijker. Onder één brand kan het bedrijf sneller de overstap maken naar net-zero en meer klanten helpen bij de overstap naar elektrisch rijden.

Missie en visie van Shell Recharge Solutions

De drie bedrijven gaan samen verder onder één naam en delen dezelfde missie. De missie voor een toekomst met schoner vervoer op de weg en minder CO2 uitstoot. Bij de samenvoeging van de bedrijven, versterken en versnellen zij dit doel. Het bedrijf stimuleert de overstap naar elektrisch rijden, maken zo het laden van uw elektrische auto toegankelijker, thuis en onderweg.

De ambitieuze doelstelling van 500.000 laadpunten in 2025 gaat gepaard met de missie. De laad-behoefte groeit sneller, zo groeit de behoefte aan een goede laadinfrastructuur. Shell Recharge Solutions is bereid om hierin voorop te lopen, met het aanbieden van een volledige energie-ecosysteem en binnen een aantal jaar een half miljoen laadpunten.

Het "nieuwe" logo van Shell Recharge Solutions

NewMotion laadpaal eigenaar

Als eigenaar van een NewMotion laadpaal is het belangrijk om te weten of er iets voor u verandert. De laadsessie bij uw NewMotion laadstation blijft nog altijd hetzelfde, daar zal niks aan veranderen. Het enige wat voor u zal veranderen zijn de factuurgegevens. Als klant hoeft u geen actie te ondernemen.

U kunt dezelfde service en kwaliteit verwachten als voorheen. Sterker nog, een betere laad-ervaring. Hoewel de verandering groot lijkt, zal er niks van de één-op-de-andere dag veranderen. De rebranding zal geleidelijk zichtbaar worden en partners zullen niet beïnvloed worden door de naamsverandering.

Gratis persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder. Bel of mail ons, of vraag gratis advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30.

Gratis advies aanvragen
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.