Terug naar kennisbank

Van Formule 1 naar EV Experience

Van 24 tot en met 26 september wordt het formule 1 circuit in Zandvoort omgebouwd naar dé ultieme EV Experience. Voor zowel ervaren als onervaren EV-rijders is dit evenement de moeite waard om te bezoeken.

Facebook Youtube LinkedIn Instagram

Van Formule 1 naar elektrisch rijden

Afgelopen weekend hebben we uitgebreid kunnen genieten van de Formule 1 maar nu is het tijd om plek vrij te maken voor alle nieuwste elektrische auto’s. De nieuwste EV’s staan klaar om te bewonderen, en uiteraard een proefrit in te maken. Er zullen veel verschillende workshops zijn omtrent de overstap naar een elektrische auto. Al uw vragen rondom elektrisch rijden en alles daaromheen zullen hier beantwoord worden.

De Vereniging Elektrische Rijders geeft een kennissessie over laden, laadpassen, range anxiety, het verschil tussen AC en DC laden en nog veel meer. Wat niet kan ontbreken is natuurlijk een laadplein, daarom is er een laadplein aanwezig op 100% groene stroom.

Ervaar elektrisch

Eenmaal aangekomen in Zandvoort bij het Circuit begint het evenement gelijk. Bij binnenkomst kom je direct aan bij de paddock, daar vind je o.a E-bikes, steps en elektrische motoren. Daarnaast zijn hier verschillende foodtrucks te vinden, een kids-fun zone en de Recharge bar. Op uw ontdekkingstocht naar elektrisch rijden kan een testrit natuurlijk niet ontbreken, daarom kunt u zelf een rondje rijden op het nét vernieuwde Formule 1 Circuit.

Verbreed je kennis met inspirerende workshops en kennissessies en doe een unieke rijervaring op. De pitboxen zijn omgebouwd, diverse merken zullen aanwezig zijn met een pop up store, kortom: een onvergetelijke ervaring.

Gratis persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder. Bel of mail ons, of vraag gratis advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30.

Gratis advies aanvragen
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.