Terug naar kennisbank

Sponsor: Tiny Forest Haarlem

Op woensdag 3 maart is het Tiny Forest gerealiseerd in Haarlem. Een speciaal bos met een natuurlijke speelplek in het multiculturele Schalkwijk.

Facebook Youtube LinkedIn Instagram

Tiny Forest

Een bos waar allerlei uitdagende speel elementen worden geplaatst. Een belangrijk aandachtspunt is dat dit toegankelijk is voor alle kinderen en is daarom ook rolstoelvriendelijk gemaakt!

De tuin vindt plaats achter basisschool de Molenwiek, zodat de leerlingen hier ook gebruik van kunnen maken. Ook is de tuin aangelegd door de leerlingen en buurtbewoners. Wegens de huidige Corona-maatregelen mochten wij hier zelf niet bij zijn. Daarom willen wij de leerlingen éxtra bedanken.

Opening: 3 maart 2021

Sponsor

Als sponsor zijn wij trots dat wij dit samen de initiatiefnemers en sponsoren; Sensa Zorg, Jantje Beton, Donker Groen, de Gemeente Haarlem en IVN Instituut voor natuureducatie mogelijk hebben kunnen maken.

Het initiatief is genomen door Sensa Zorg, om kinderen in een grote stad (Haarlem in dit geval) vaak een gebrek aan natuurbeleving hebben. De tuin is daarom openbaar. Toegankelijk voor zowel de leerlingen van de Molenwiek, de cliënten van Sensa Zorg én buurtbewoners van Schalkwijk – Haarlem.

Gratis persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder. Bel of mail ons, of vraag gratis advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30.

Gratis advies aanvragen
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.