Terug naar kennisbank

Tesla Superchargers voor niet-Tesla rijders

Elon Musk heeft bevestigd dat de Tesla laadpleinen uiteindelijk wereldwijd beschikbaar zullen zijn voor alle elektrische auto’s. Wat nu, in 2021 over het algemeen alleen nog Tesla laadplekken zijn.

Facebook Youtube LinkedIn Instagram

Superchargers als extra inkomstenbron

Het Amerikaanse bedrijf wilt hun huidige laadpalen inzetten als extra inkomstenbron en stelt zich daarmee open voor alle elektrische auto’s. Het is nog niet duidelijk in welke landen Tesla van start gaat, maar binnenkort stellen ze de laadpalen open voor alle niet-Tesla rijders. Momenteel zijn alle Tesla Superchargers enkel te gebruiken als je in bezit bent van een Tesla.

Tesla Supercharger locaties in Nederland

Wereldwijde uitbreiding in de laadinfrastructuur

Tesla beschikt over meer dan 25.000 Superchargers wereldwijd, op ruim 2700 verschillende locaties. In Nederland alleen al staan er op meer dan 30 locaties Tesla Superchargers, wat altijd een laadplein is met meerdere laadpalen.

Ook is er bekend dat Nederland momenteel een slechte laadinfrastructuur heeft, het openstellen van de Tesla Superchargers kan hierin al een positief aandeel hebben. Meer dan 30 laadpleinen komen er dan bij voor alle niet-Tesla rijders. Wat goed nieuws is voor alle niet-Tesla rijders.

Gratis persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder. Bel of mail ons, of vraag gratis advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30.

Gratis advies aanvragen
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.