NewMotion Home Fast

De NewMotion Home Fast is het slimme instapmodel van NewMotion (onderdeel van Shell). De Home Fast beschikt over een internetverbinding en kan laden tot 22 kW per uur zodat deze geschikt is voor alle type elektrische auto’s. Het grote verschil ten opzichte van de Home Advanced is dat de Home Fast niet beschikt over toegangsbeveiliging (door middel van een laadpas) en is daarmee Plug & Charge. Daarmee kan iedereen zijn of haar elektrische auto opladen.

De Home Fast beschikt ook niet over gebruikersverificatie in combinatie met een gecertificeerde kWh-meter waardoor verrekening van de gemaakte kosten fiscaal gezien niet wordt geaccepteerd.

 

Vraag advies voor thuislocatie

 

NewMotion Home Fast kosten

De kosten voor de Home Fast bedragen €899 incl. BTW, deze is daarmee ca. €200 goedkoper dan de Home Advanced. Het nadeel is dat de installatiekosten van de Home Fast hoger uitvallen doordat er een internetverbinding (via UTP) benodigd is.

Het laadstation met een vijf meter vaste kabel kost €1.044. De prijs voor een Home Fast met acht meter vaste kabel bedraagt €1.094.

Indien het laadstation op een vaste paal gemonteerd moet worden dan is deze leverbaar incl. betonnen voet voor €184 (excl. BTW).

De verzend- en verwerkingskosten die door NewMotion worden berekend zijn €15 (excl. BTW) voor bestellingen zonder paal en betonnen voet. Indien deze meegeleverd dient te worden bedraagt de meerprijs €40 (excl. BTW).

 

NewMotion Home Fast abonnement

De maandelijkse abonnementskosten zijn €3 voor het Home Fast abonnement. Hiermee krijgt u onder andere de mogelijkheid om transacties in te zien en te exporteren. Zakelijke elektriciteitskosten worden daarnaast automatisch verrekend. Daarnaast is het ook handig om laadsessies op afstand te stoppen.

Vergelijk laadpalen

 

Meer weten over Newmotion?

Neem contact en u ontvangt van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.Vergelijk nu