Waarom voor de NewMotion Home Advanced?

De NewMotion Home Advanced is de meest verkochte laadoplossing van NewMotion voor thuislocaties. De laadpaal is online via GPRS en haalt een laadsnelheid tot wel 22 kW per uur. Het herkenbare (en meermaals bekroonde) ontwerp van de NewMotion laadpaal komt ook terug in de Home Advanced. De laadpaal is robuust, weer- en toekomstbestendig en geschikt voor de EV’s van vandaag en morgen. De ingebouwde kWh-meter zorgt er in combinatie met de mobiele dataverbinding dat het stroomverbruik – op een door de fiscus goedgekeurde wijze – kan worden verrekend. Hiermee is het laadstation uitermate geschikt voor zakelijke (lease)rijders.

 

Vraag advies

 

 

 

Wat zijn de NewMotion Home Advanced opties?

Het is uiteraard mogelijk om het laadstation naar eigen smaak te configureren. Zo kan er worden gekozen voor wandmontage of paalmontage. Daarnaast wordt de laadpaal standaard met een witte cover geleverd. Tegen een meerprijs van €95 (excl. BTW) is de cover leverbaar in het zwart, donkergroen of antraciet. Daarnaast is het voor €20 extra ook mogelijk om de cover in een complete kleur op maat te laten assembleren.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies 

Een elektrische laadpaal voor uw auto kopen, is geen dagelijkse bezigheid: het is een investering voor de langere termijn. Bij Laadkompas.nl snappen we dit. De voordeligste laadpaal hoeft immers niet automatisch het beste laadstation te zijn en de duurste laadpalen zijn niet per definitie de beste laadstations voor uw persoonlijke situatie.

Benieuwd of een NewMotion Home Advanced laadpaal de juiste keuze voor u is? Vraag dan nu de gratis vergelijking aan en ontvang vrijblijvend advies over de laadpaal die voor u het meest geschikt is.

 

Vergelijk nu

 

 

 

 

 

 

NewMotion Load Balancing – Dynamic Power Management

De Dynamic Power Management module van NewMotion zorgt ervoor dat uw elektrische auto altijd op hoog vermogen kan opladen zonder dat uw elektriciteitsaansluiting overbelast wordt. De module zorgt er namelijk voor dat de beschikbare stroomcapaciteit optimaal wordt verdeeld.

In de praktijk betekent dit dat de laadpaal continue communiceert met de Dynamic Power Management module zodat het totale energieverbruik in huis wordt gemonitord. Indien er capaciteit is gaat de laadsnelheid omhoog, indien er geen capaciteit is gaat de laadsnelheid omlaag.

In de praktijk adviseren wij een load balancing module alleen bij auto’s die op 1-fase kunnen laden en een groot accupakket hebben en indien u dagelijks veel kilometers maakt. Het voordeel van een dergelijke module kan in de praktijk zijn dat de energieaansluiting niet verzwaard hoeft te worden waarmee jaarlijks honderden euro’s wordt bespaard.

De kosten voor een Dynamic Power Management Module bedragen voor een 1-fase module €69 en €99 voor 3-fase aansluitingen. Hier bovenop komen nog maandelijkse abonnementskosten.

 

 

 

NewMotion Home Advanced kosten

De Home Advanced begint bij €1.099 inclusief BTW. Dit betreft de variant zonder vaste kabel (met contactdoos). Tegen een meerprijs van €145 is de laadpaal leverbaar met een vaste kabel van vijf meter. De vaste kabel is zelfs te verlengen tot 8 meter tegen een meerprijs van €50.

Indien het laadstation op een vaste paal gemonteerd moet worden dan is deze leverbaar incl. betonnen voet voor €184 (excl. BTW).

De verzend- en verwerkingskosten die door NewMotion worden berekend zijn €15 (excl. BTW) voor bestellingen zonder paal en betonnen voet. Indien deze meegeleverd dient te worden bedraagt de meerprijs €40 (excl. BTW)

 

Vergelijk nu

 

NewMotion Home Fast vaste kabel

 

NewMotion Home Advanced abonnement

Het Plus abonnement is vereist om de laadpaal te gebruiken. De kosten voor een abonnement zijn €4 per maand (excl. BTW). Het grote voordeel van het abonnement is dat er maandelijks automatisch verrekend kan worden. Daarnaast zorgen de slimme functies van de laadpaal ervoor dat de laadpaal op afstand kan worden uitgelezen indien er bijvoorbeeld een storing is.

Het abonnement voor Dynamic Power Management staat los van het Plus abonnement en kost €5 per maand (incl. BTW). Als gevolg van deze kosten kijken wij bij Laadkompas altijd of Dynamic Power Management in de praktijk effectief is om onnodige kosten te voorkomen.

 

Vergelijk nu

 

 

 

 

NewMotion Home Advanced kopen

Dit laadstation bestelt u makkelijk bij Laadkompas. Ook voor de installatie van uw NewMotion bent u bij Laadkompas op het goede adres. Laadkompas is één van de Premium Partners van NewMotion. Dit betekent onder andere dat onze installateurs gecertificeerd zijn en continue trainingen volgen bij NewMotion. Is de Home Advanced voor u te prijzig? Kijk dan eens naar de NewMotion Home Fast

Meer weten over Newmotion?

Neem contact en u ontvangt van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.Vergelijk nu