Waarom kiezen voor NewMotion laadpaal?

NewMotion staat bekend om het strakke, herkenbare design. NewMotion biedt laadpalen die zowel geschikt zijn voor thuis als op het bedrijf. Wat betreft het ontwerp zien alle NewMotions er hetzelfde uit, al zijn er onderling natuurlijk wat kleine verschillen.

Naar wens biedt de fabrikant een aantal mogelijkheden om het laadstation naar wens in te richten. Zo kan u als bezitter van een elektrische auto voor de thuislocatie kiezen voor een vaste kabel. Daarnaast is het tegen meerprijs voor alle NewMotions mogelijk om te kiezen voor een andere kleur cover en voor paalmontage. Daarnaast biedt NewMotion ook nog een aantal innovaties zoals dynamic load balancing.

 

Laadpaal voor thuislocatie

 

 

 

NewMotion voor bedrijfslocaties

NewMotion biedt de laadpaal met het herkenbare design ook aan voor bedrijfslocaties. Hierin wordt onderscheidt gemaakt tussen een Business Pro en een Business Lite variant. Eén of meerdere Business Lite’s worden altijd gekoppeld aan een Business Pro. De Business Pro is de basis voor verdere uitbreiding van een laadlocatie. In een Business Pro zit een GPRS module die communiceert met een backoffice en die ervoor zorgt dat de stroom optimaal wordt verdeeld met de toegevoegd Business Lite varianten. Onderling worden de laadstations verbonden door middel van een datakabel.

Tip: Bij bedrijfslocaties is het handig om alvast voorbereidingen voor meerdere laadpunten te treffen. Er worden dan al voedings- en datakabels getrokken zodat uitbreiden door middel van een Business Lite variant makkelijk gaat.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies 

Een elektrische laadpaal voor uw auto kopen, is geen dagelijkse bezigheid: het is een investering voor de langere termijn. Bij Laadkompas.nl snappen we dit. De voordeligste laadpaal hoeft immers niet automatisch het beste laadstation te zijn en de duurste laadpalen zijn niet per definitie de beste laadstations voor uw persoonlijke situatie.

Benieuwd of een NewMotion laadpaal de juiste keuze voor u is? Vraag dan nu de gratis vergelijking aan en ontvang vrijblijvend advies over de laadpaal die voor u het meest geschikt is.

 

Vergelijk nu

 

NewMotion voor thuis

NewMotion biedt voor thuis een Home Fast en een Home Advanced. Beide oplossingen worden geleverd in één variant die geschikt is om te laden t/m 22kW. Afhankelijk van uw situatie wordt de laadpaal aangesloten op het maximaal haalbare vermogen.

De Home Fast heeft de Home Advanced de beschikking over een GPRS module en RFID. Ongeautoriseerd laden bij de Home Advanced is niet mogelijk doordat er een pasje benodigd is om te laden, daarnaast zorgt de GPRS module ervoor dat het niet nodig om een internet kabel te trekken.

 

Vergelijk nu

 

NewMotion Home Fast vaste kabel

Meer weten over Newmotion?

Neem contact en u ontvangt van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.Vergelijk nu