Beste laadpas aanvragen?

Nu gratis bij Laadkompas

Direct laadpas aanvragen
Laadpas
Druppel

Vijf voordelen van de Laadkompas laadpas

Op zoek naar de beste laadpas voor uw elektrische auto? Vraag dan de laadpas, of druppel, van Laadkompas aan. Daarmee bent u op elke elektrische reis voorbereid en kunt u overal opladen, zowel bij een openbare laadpaal als uw laadpaal thuis. Privé, zakelijk, binnen of buiten Nederland. Dat is nog eens eenvoudig! Onze laadpas biedt vijf voordelen:

Laden tegen de laagste tarieven Gratis laadpas, alleen betalen bij gebruik.
Nu aanvragen, morgen in huis.

100% laaddekking binnen Nederland Te gebruiken bij alle laadpalen in Nederland en meer dan een miljoen laadpalen in het buitenland.

Laden door heel Europa Laadpas ook te koppelen aan uw laadpaal thuis.

Maandelijks een factuur met alle laadsessies Ontvang maandelijks een factuur met alle laadsessies.

100% onafhankelijk Geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Beste laadpas met óf zonder abonnement

Het stimuleren en toegankelijk maken van elektrisch rijden staat bij Laadkompas voorop. Daarom bieden wij de goedkoopste laadpas voor elektrische auto’s aan, zonder verzend- of aansluitkosten. U kunt kiezen uit een laadpas zonder of met abonnement.

Laadpas zonder abonnement
Bij een laadpas zonder abonnement betaalt u €0,39 excl. btw per laadsessie. En daarbovenop nog het tarief dat de betreffende laadpaal per kilowattuur (kWh) rekent.

Laadpas met abonnement
Laadt u meer dan tien keer per maand? Dan is ons abonnement voordeliger. U betaalt dan €3,95 per maand (excl. btw), maar geen transactiekosten meer per laadsessie. Afhankelijk van het aantal laadsessies, bepaalt u dus zelf welke vorm het meest voordelig is.

Met onze laadpas heeft u onbeperkt toegang tot alle openbare laadstations in heel Nederland en Europa. In combinatie met onze gratis Laadkompas-app weet u altijd waar u aan toe bent en vindt u snel de dichtstbijzijnde laadpaal in de buurt. Zo wordt het opladen van uw elektrische voertuig nog gemakkelijker.

Bekijk onze prijslijst Laadpas aanvragen

Eenvoudig een laadpas aanvragen?

1. Aanvragen

Vraag simpel binnen 2 stappen uw laadpas aan.

2. Ontvangen

Uw ontvangt binnen 1 werkdag uw laadpas of -druppel.

3. Activeren

Activeer uw laadpas en laden maar!

Bespaar door lage tarieven van onze laadpas

Veel aanbieders van laadpassen werken met een vast tarief per kWh. Gemiddeld is dat €0,60 voor een reguliere laadpaal. Hiermee worden risico’s beperkt en wordt er een verdienmodel gecreëerd.

Wij werken zonder vast tarief, zodat we de goedkoopste laadpas aan kunnen bieden. U kunt zelf een voordelig laadpunt in uw omgeving kiezen, terwijl wij de laagst mogelijke laadtarieven garanderen zonder hier winst op te maken. Wij beschouwen het laden als een aanvullende service die voor iedereen gemakkelijk en voordelig toegankelijk moet zijn.

Ons team zet zich dagelijks in voor een uitgebreid aanbod van laadlocaties met scherpe laadtarieven. Bovendien breidt ons netwerk zich elke maand uit met duizenden nieuwe laadpalen. Met onze eigen ontwikkelde app heeft u eenvoudig toegang tot alle actuele laadtarieven van alle aanbieders. Uit onze ervaring blijkt dat deze prijzen 20-40% lager liggen dan bij een vast tarief, waardoor u aanzienlijk kunt besparen.

De Laadkompas-app

Onze klanten staan altijd voorop, zo zijn we altijd op de hoogte van wat voor u belangrijk is. Met deze visie hebben wij onze laadpas app ontwikkeld. Het resultaat hiervan is een app gericht op klantbeleving en service.

Door gebruik te maken van de laadpas in combinatie met onze gratis app kunt u altijd zorgeloos op reis.

100% onafhankelijk Eenvoudig zoeken naar dichtstbijzijnde laadpalen

100% onafhankelijk Laadgeschiedenis bekijken op één plek

100% onafhankelijk Inzicht in laadtarieven

 

Laadkompas op Google Play Laadkompas in Apple Store

Veelgestelde vragen

Hoe activeer ik mijn laadpas? Pijl

Het activeren van de laadpas is zo gebeurd. Na de volgende vier stappen kunt u de pas meteen gebruiken en direct opladen binnen én buiten Nederland.

1. Ga naar https://laadkompas.nl/activeren
2. Log in of maak een account aan.
3. Koppel uw persoonlijke gegevens en laadpas.
4. Download de gratis Laadkompas-app via de App Store (iPhone) of Google Play (Android).

Goed om te weten: we werken voor onze laadpas met verschillende leveranciers samen. Daardoor kan het maximaal 24 uur duren voordat uw laadpas bij alle leveranciers is geactiveerd.

Wat is de goedkoopste laadpas? Pijl

Laadkompas biedt u een goedkope laadpas aan. U vraagt onze pas, of druppel, gratis aan. Hier komen geen aansluitkosten of andere kosten bij kijken. Heeft u de laadpas geactiveerd? Dan betaalt u alleen wanneer  u deze daadwerkelijk gebruikt. De kosten zijn €0,39 (excl. btw) per gestarte laadsessie.

Laadt u meer dan tien keer per maand uw auto op? Dan is ons abonnement een goedkopere optie. Voor €3,95 per maand (excl. btw), kunt u uw elektrische auto onbeperkt opladen.

U heeft met onze laadpas dus de keuze om te betalen per laadsessie of per maand. Op die manier bepaalt u zelf wat de goedkoopste optie is. En met de Laadkompas-app ziet u gemakkelijk waar in de buurt het goedkoopste oplaadpunt zit.

Welke laadpas gebruik ik voor Frankrijk en Duitsland? Pijl

Ook in Frankrijk en Duitsland kunt u probleemloos gebruikmaken van de laadpas van Laadkompas. U kunt met onze pas namelijk terecht bij meer dan een miljoen laadpunten in Europa. Houd er wel rekening mee dat het aanbod van laadpalen in het buitenland wat kleiner kan zijn, zeker in het zuiden van Europa.

Tip: bekijk van tevoren in de Laadkompas-app of op onze laadpalen kaart waar op de route in Duitsland of Frankrijk een laadpaal te vinden is. Zodat u tijdens uw reis op tijd kunt stoppen om uw auto weer op te laden.

Bij welke laadpalen kan ik mijn laadpas gebruiken? Pijl

Onze laadpas kunt u bij alle openbare laadpalen in Nederland gebruiken en bij 1.000.000+ laadpalen in Europa. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw laadpas te koppelen aan uw laadpaal thuis.

Hoe werkt een laadpas? Pijl

Heeft u onze laadpas aangevraagd ontvangen? Dan kunt u in vijf stappen uw auto opladen.

1. Sluit de laadkabel van de laadpaal aan op uw auto.
2. Sluit vervolgens de kabel aan op de laadpaal.
3. Houd de laadpas tegen de scanner van de laadpaal. Het opladen gaat van start.
4. Klaar met laden? Haal dan opnieuw de laadpas langs de scanner.
5. Tot slot kunt u de laadkabels weer losmaken. En bent u klaar om met een opgeladen auto uw weg te vervolgen!

Welke laadpas kiezen? Pijl

Er zijn tientallen bedrijven die laadpassen voor particulieren verkopen. Welke laadpas u moet kiezen, hangt vooral af van uw persoonlijke behoefte en hoe vaak u van een laadpaal gebruikmaakt.

Laadt u meer dan tien keer per maand uw elektrische auto op? Kies dan voor ons laadpas abonnement van €3,95 per maand (excl. btw). U kunt dan voor een vast maandelijks bedrag zo vaak opladen als u wilt. Als u minder dan tien keer per maand oplaadt, is onze laadpas zonder abonnement de beste keuze. U betaalt dan €0,39 (excl. btw) per laadsessie. En, in tegenstelling tot bij veel andere aanbieders, vraagt u de laadpas van Laadkompas gratis aan. Hier komen geen (aansluit)kosten bij kijken.

Meer informatie over de verschillen tussen laadpassen, leest u ook op onze laadpas top 10 pagina. Daarnaast hebben wij nog specifieke informatie over de laadpassen van de volgende aanbieders: ANWB, E-Flux, Engie, Shell Recharge en Vattenfall.

De laadpas

Verrekenen Eenvoudig overzicht vanuit onze App

Met onze slimme app heeft u eenvoudig inzicht tot uw gemaakte laadkosten. U krijgt maandelijks een factuur met de gemaakte laadkosten.

Balancing Laden tegen de laagste tarieven

Met onze laadpas laadt u tegen de laagste tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Thuis / prive Laden waar en wanneer u wilt
Nu aanvragen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Laadpas aanvragen

Laden door héél Nederland en Europa.

    Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.