Laadpalen in Nederland

In Nederland zijn er ruim 80.000 (semi)publieke laadpunten, openbare laadpalen en snelladers. Wie zijn auto thuis oplaadt, is altijd verzekerd van een volle accu.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Laadpalen in de buurt

In Nederland hoef je tegenwoordig niet meer lang te zoeken naar een laadpaal in de buurt. Momenteel zijn er ruim 80.000 (semi)publieke laadpunten. Dat zijn zowel openbare laadpalen als snelladers. Zo is er bijna altijd een oplaadpunt bij u in de buurt, onderweg, op bedrijfslocaties en in woonwijken. Verspreid door heel Nederland. Openbare laadpunten zijn beschikbaar voor elke elektrische rijder die beschikt over een laadpas en vaak ook over een eigen laadkabel. Met de laadpas start u de laadsessie, daarna plugt u uw laadkabel in het laadpunt en in uw auto.

Naast de grote hoeveelheid laadpalen, is er toch een te kort. Het kan zijn dat u bij aankomst ziet dat er geen plek is. Daarom is het altijd handig om over een laadpaal aan huis te beschikken.

Snelladers in Nederland

Er komen steeds meer snelladers in Nederland, voornamelijk langs de snelweg. Grote kans dat u Fastned, Allego of Shell Recharge al voorbij heeft zien komen.

Van een snellader wordt in de meeste gevallen alleen gebruik gemaakt in het geval van nood. Snellader is namelijk een stuk duurder dan een “gewone” openbare laadpalen, laat staan hoeveel dit scheelt met een laadpunt thuis. Door het prijsverschil zijn snellader niet zo populair, logisch. Want niemand betaald graag de hoofdprijs om zijn auto op te laden.

Bekijk onze prijslijst Contact met een adviseur

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Laadstation voor elektrische auto

Openbare laadpalen en snelladers zijn universeel ontworpen. Dit zorgt ervoor dat (vrijwel) alle elektrische auto’s bij openbare laadpunten kunnen opladen. Wel zo een fijne gedachte!

Wanneer u een oplaadpunt aan huis wilt, is het belangrijk om u meer te verdiepen in de verschillende soorten laadpalen. Elke laadpaal is universeel ontworpen maar kan afwijken van uw persoonlijke wensen. Wilt u de laadkosten verrekenen of een simpel plug- en charge laadstation? Laat u van te voren goed adviseren, want een laadpaal kopen gaat niet over één nacht ijs.

Alle informatie over laadpalen

Laadpalen in Nederland

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig ook load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.