Zaptec laadpalen

Een laadpaal die voldoet aan de vraag van uw elektrische auto en slim samenwerkt met uw huis. Zaptec Go biedt de oplossing.

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Waarom een Zaptec laadpaal kopen?

Welke elektrische auto u ook heeft, of waar u ook naartoe gaat, Zaptec Go biedt u de beste manier om uw elektrische auto van energie te voorzien. Op basis van toonaangevende Noorse, duurzame technologie heeft Zaptec een bekroonde laadpaal ontwikkeld die zowel slim aan de binnenkant is als compact en eenvoudig aan de buitenkant.

Ontdek hoe Zaptec Go bij uw elektrische auto en huis past en u brengt naar waar u maar wilt. Bij Zaptec staan uw behoeften en comfort centraal. Deze innovatieve laadoplossing zorgt ervoor dat u altijd klaar bent voor uw volgende avontuur. Door slimme features kan deze laadpaal herkennen wat voor elektrische auto gekoppeld wordt en zich volledig aanpassen naar de laadbehoefte.

Een Zaptec Go voor thuis

Met de Zaptec Go haalt u niet alleen een technisch hoogstandje in huis, maar ook een kwalitatief en compact laadstation. Deze innovatieve laadpaal is zo klein als een tablet en weegt slechts 1,3 kg, waardoor hij moeiteloos integreert in uw huiselijke omgeving. Met zijn unieke design voegt de Zaptec Go een vleugje stijl toe aan uw oplaadervaring, terwijl hij tegelijkertijd kostbare ruimte bespaart.

Laad veiliger dan via het stopcontact met een laadpaal Laden op zonne-energie via Tibber Pulse

Easee werkt op alle elektrische auto's Klaar voor de toekomst

Easee laadt tot 8x sneller dan stopcontact Veiligste lader uit de test (NAF test)

Easee laadpaal installeren Zaptec Go kopen

Zaptec Go load balancing met Tibber Pulse

Optimaliseer uw laadervaring met Zaptec door gebruik te maken van loadbalancing voor uw laadstation. Met de speciale loadbalancing module wordt de beschikbare stroom nauwkeurig gemeten en doorgegeven aan de Zaptec lader. Dit stelt de lader in staat om de resterende stroom optimaal te benutten, waardoor uw auto wordt opgeladen zonder dat de hoofdzekering van uw aansluiting overbelast wordt. Voor deze functie heeft u geen abonnement bij Tibber nodig.

Met de handige Tibber Pulse, speciaal ontworpen voor slimme meters, kunt u de loadbalancing functionaliteit eenvoudig activeren. Sluit hem aan op de P1-poort van uw slimme meter met de meegeleverde RJ12-kabel. Met slechts één tik op het Pulse-icoontje in de Tibber-app kunt u gebruik maken van load balancing.

Zaptec laadpaal laten installeren?

Na de aanschaf van een Zaptec laadpaal, is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen in de meterkast.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

Easee laadpaal installeren Zaptec laadpaal installeren

Voordelen van een slimme laadpaal

Verrekenen Laadkosten slim verrekenen

Rijdt u een zakelijke of lease auto? Dan kunt u de kosten gemakkelijk verrekenen met een slimme laadpaal.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig ook load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom thuis. Wel zo veilig.

Thuis / prive Eenvoudig, toegankelijk, privé

Met een laadpaal thuis bent u altijd verzekerd van de beste paal, op de beste plaats. Thuis.

Ik wil advies

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.