Zappi laadpaal: informatie & prijs

Zappi is een laadpaal merk van het bedrijf Myenergi. Myenergi zet zich in voor groene technologie en een duurzame toekomst. Het bedrijf biedt daarvoor verschillende producten aan, waaronder de Zappi laadpaal.

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Wat kost een Zappi laadpaal?

Een Zappi laadpaal voor thuis is verkrijgbaar vanaf € 949,-. Je hebt bij dit laadstation de keuze uit een capaciteit van 7 kW (1 fase) of 22 kW (3 fase). Ook kun je je Zappi laadpaal met of zonder kabel bestellen. Deze keuzes hebben invloed op de totaalprijs. Installatie is niet bij de prijs inbegrepen, maar het is mogelijk om via Myenergi een installateur in de buurt te zoeken en een offerte op te vragen. Houd er wel rekening mee dat de totale kosten dan al snel een paar honderd euro hoger uitvallen.

Laadpaal via Laadkompas
Bij Laadkompas kun je ook een laadpaal voor thuis aanvragen. Afhankelijk van het type laadpaal en het installatiepakket dat je eventueel kiest, kost dit tussen de 1.500 en 2.500 euro. Meer over de kosten van een laadpaal via Laadkompas, vind je op deze pagina.

Hoe gaat de installatie van een Zappi laadpaal?

Je hebt de Zappi laadpaal meestal binnen twee tot drie werkdagen in huis. Wanneer vervolgens de installatie plaatsvindt, hangt af van hoe snel de installateur beschikbaar is.

De installatie zelf kan vaak in een paar uur worden afgerond. Dat gaat om het plaatsen en testen van de laadpaal zelf, maar ook eventuele graafwerkzaamheden of aanpassingen aan de meterkast. Zijn er meer werkzaamheden nodig waardoor de kosten hoger uitvallen? Dan bespreekt de installateur dit van tevoren met je.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Zappi laadpaal beheren via Myenergi app

De Zappi laadpaal thuis kun je beheren met de Myenergi app. Deze laadpaal kan je elektrische auto overdag opladen met gratis energie die je zonnepanelen dan opwekken. Wil je liever ‘s nachts opladen omdat dan het lagere daltarief bij je energieleverancier geldt? Ook dat is mogelijk. Je kunt via de app het laadgedrag van de Zappi laadpaal zo goed mogelijk optimaliseren. En heb je (nog) geen zonnepanelen, dan werkt Zappi als een ‘gewoon’ laadstation waarbij de stroom van het energienet wordt gebruikt om je auto op te laden.

Meer over een laadpaal thuis

Zappi laadpaal

Verrekenen Direct besparen

Thuis laden ruim 40% goedkoper dan publieke laadpaal.

Balancing Overzicht via app

Alle laadpalen in Nederland en het buitenland in de InCharge-app.

Thuis / prive Laadoplossing op maat

Voor huishoudens, bedrijven en openbare locaties.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.