Tesla Model 3 Standard Range

Tesla geldt als pionier in elektrisch rijden en brak in 2019 door met de Model 3 als meest verkochte auto in Nederland.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij mijn Tesla Model 3?

Tesla staat bekend als de grote pionier op het gebied van elektrische auto’s en beleefde in 2019 een piekjaar. De Model 3 werd namelijk de meest verkochte auto in Nederland, niet-elektrisch meegerekend! Dat betekende zowel een doorbraak voor het bedrijf als elektrisch rijden in Nederland met een groeiende vraag naar passende laadstations als gevolg. Maar welke laadpaal past er nou goed bij een Tesla?

Voor de Tesla Model 3 Standard Range zijn 11 kW-laadstations het meest geschikt. Dat is namelijk het maximale laadvermogen dat wordt gehaald met de accu. Of dit ook mogelijk is met uw meterkast is daarin een belangrijke vraag. Wij helpen u graag in dit proces en denken ook graag mee over financieel haalbare oplossingen voor leaserijders.

Optimaal laden van de Tesla Model 3 Standard Range.

Tesla loopt voorop als het gaat om technologische innovatie en wat betreft laden is dat precies zo. Alle Teslas kunnen laden op krachtstroom door de 3-fase-aansluiting wat maakt dat de laadsnelheid van de Model 3 Standard Range nu 11 kW is. Dat is een hoge laadsnelheid waarbij de accu met zo’n 7 uur vol is.

Met deze laadcapaciteit is het wel belangrijk te kijken naar het totale stroomverbruik van een huishouding. Dit kan met een dynamic load balancing-module waarin het laadvermogen steeds wordt afgestemd op het overige verbruik in huis. Hierdoor wordt het netwerk nooit overbelast en wordt er altijd geladen op de maximaal beschikbare snelheid.

De Model 3 Standard Range biedt tevens de mogelijkheid om het laadvermogen van de accu zelf aan te passen. Dit maakt het mogelijk om te laden op alle snelheden en dus alle laadstations, zelfs offline modellen. Dat geeft dan een extra stuk vrijheid en flexibiliteit qua laden.

Advies over laadpaal Advies van een expert

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Welke kenmerken heeft de Model 3 Standard Range?

Tesla Model 3 Standard Range bereikt officieel een afstand van 315 km volledig elektrisch. De Tesla Model 3 Standard Range haalt binnen 5.9 seconden 100 km/, waarbij Tesla sneller is dan een benzine of diesel sportwagen. Hieronder staan de eigenschappen van Tesla model 3 Standard Range:

  • Topsnelheid 210 km/u.
  • Totaal Vermogen 150 kW (204 pk).
  • Totaal Koppel 350 Nm.
  • Accu capaciteit 55.0 kWh.
  • Stekker Type 2.
  • Locatie laadpoort Linkerzijde – Achter.
  • Actieradius Elektrisch 315 km.
Alles informatie over laadpalen
Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.