Laadpaal voor Opel Mokka-E.

De Opel Mokka-E is een frisse auto die opvalt door een modern uiterlijk en state-of-the-art laadtechniek. Release in 2021.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal bij uw Opel Mokka-E?

De Opel Mokka-E is om te beginnen een auto die opvalt qua uiterlijk en wat ons betreft op een goeie manier! Fris, strak en modern door de kenmerkende kleur groen; helemaal wat Opel voor ogen had met dit model dat belangrijk is voor het merk in de toekomst. De Mokka-E is tevens het eerst model met de nieuwe Vizor-grille, een onderdeel van de nieuwe designkoers die vanaf nu de standaard wordt. Nieuw en fris dus en verwacht in 2021.

Qua laadvermogen gaat de Mokka-E ook met de tijd mee door een 3-fasenlader te bieden met 11 kW laadvermo-gen. Hiermee is de accu in nog geen 5 uur volgeladen, lekker snel dus! Extra voordeel is dat de DC-snellader 100 kW haalt, waarmee in de accu in nog geen half uur voor 80% vol is. Voor thuisgebruik adviseren wij een 11 kW-station om de maximale snelheid te halen. Spannend!

Bekijk meer over laadpaal installatie 11 kW-laadstation

Optimaal laden met uw Opel Mokka-E.

Opels keuze om de nieuwe Mokka-E van een 3-fasen-aansluiting te voorzien is een belangrijke. Hiermee komt de het model namelijk in het gezelschap van ev’s dat in één nacht vol laadt, een belangrijke feature voor de consument van 2020. De Mokka-E haalt een maximum laadsnelheid van 11kW, mits het laadstation deze snelheid ook haalt. Dat is meteen onze eerste tip bij het maximaliseren van uw laadsnelheid.

Een tweede factor is het stroomverbruik in huis, mocht er veel andere elektra zijn dan kan dit namelijk ten koste gaan van de laadsnelheid. Een goede manier om dit te beheersen is een load balancingmodule die het vermogen van uw laadpaal thuis dynamisch afstemt op het overige verbruik. Stel dat er een warmtepomp draait, dan zorgt de module ervoor dat beide apparaten van stroom zijn voorzien op een lager maar veilig vermogen. Daarentegen laadt u ’s-nachts (als alle apparatuur uitstaat) dan weer tegen de hoogste snelheid.

Bekijk meer over laadpaal installatie Wat is loadbalancing?

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Uw laadpaal veilig installeren.

Als u heeft gekozen voor een laadpaal bij uw Opel, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om load balancing te gebruiken.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

Installatie van laadpalen

Laadpaal voor Opel

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.