Welke laadpaal bij uw Mercedes?

De geschikte laadpaal voor uw Mercedes vinden? Onze experts helpen u graag op weg naar de juiste laadpaal.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij mijn Mercedes?

Met modellen als de EQC en de EQA heeft Mercedes zich bewezen op het gebied van elektrische mobiliteit. Wanneer u in bezit bent van een elektrische Mercedes is het handig om te beschikken over een laadpaal thuis of op het werk. Maar welke laadpaal past bij uw model?

Het is belangrijk dat uw accu zo snel mogelijk is volgeladen. Hiervoor moet een laadstation voldoen aan het maximale laadvermogen van uw auto. De meeste modellen van Mercedes kunnen op 11kW laden door de 3-fasen boordlader, maar enkele modellen zoals de EQC400 kunnen op maximaal 7,4kW 1-fase laden.

Daarnaast is het belangrijk dat uw meterkast geschikt is voor een laadpaal. Onze experts adviseren u graag over de geschikte laadpaal thuis voor Mercedes.

Optimaal laden met uw Mercedes

Om optimaal te kunnen laden met uw Mercedes moet uw laadstation kunnen voldoen aan de maximale laadsnelheid van de auto. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de slimme opties van de laadpaal.

Uw totale stroomverbruik speelt een rol bij het optimaal laden van uw ev. Een elektrische auto vraagt om veel stroom en zit aangesloten op uw meterkast. U wilt niet dat de koelkast uitvalt omdat uw auto aan het opladen is. Dynamic load balancing is een slimme optie die dit probleem oplost. Het laadvermogen wordt afgestemd op het verbruik in huis. Zo wordt het netwerk niet overbelast en uw auto laadt op de maximaal beschikbare snelheid.

De meeste modellen van Mercedes kunnen thuis (AC) laden op een vermogen van 11kW of 7,4kW. Toch zien we veel consumenten kiezen voor een laadstation die een maximaal vermogen kan leveren van 22kW. Zo zijn ze voorbereid op de toekomst.

Laadstation passend bij BMW Bekijk shop

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Uw Mercedes laadpaal installeren

Bij het installeren van een laadpaal komt veel kijken. Zo moet de paal zelf geïnstalleerd worden en moeten er eventueel ook aanpassingen in de groepenkast worden gedaan.

Ons advies is dan ook altijd om een installatie te laten uitvoeren door één van onze installateurs. Door de jarenlange ervaring weet u zeker dat uw laadpaal op een veilige manier wordt aangesloten. Ook kunt u na installatie altijd gebruik maken van onze telefonische ondersteuning.

Laadpaal Mercedes installeren

Mercedes laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden modules aan om het stroomverbruik te beheersen en piekmomenten te voorkomen. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.