Laadpaal Outlet: informatie en producten

Laadpaal Outlet is een webwinkel waar je verschillende accessoires kunt bestellen op het gebied van elektrische mobiliteit. Bijvoorbeeld een laadpaal, maar ook laadkabels en apparatuur om je energieverbruik in huis te optimaliseren. Laadpaal Outlet kan eventueel ook een laadpaal bij je thuis installeren.

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Uw persoonlijke top 3 vergelijking ontvangen?

Aanbod laadpalen van Laadpaal Outlet

Bij Laadpaal Outlet kun je een laadpaal kopen van diverse merken, zoals Alfen, Easee en Wallbox. Je kunt hier nog verschillende extra’s aan toevoegen, zoals een laadkabel, load balancing of automatische verrekening met bijvoorbeeld je werkgever.

Laadpaal Outlet geeft twee jaar garantie op een laadpaal.

Laadpaal installeren via Laadpaal Outlet

Naast het bestellen van een laadpaal, kun je bij Laadpaal Outlet ook een offerte aanvragen voor de installatie. Dit kan door heel Nederland. De prijs is afhankelijk van hoe complex de installatie is. Als er bijvoorbeeld aanpassingen nodig zijn aan de meterkast of er veel graafwerkzaamheden moeten plaatsvinden, zullen de installatiekosten hoger uitvallen.

Laadpaal installatie bij Laadkompas vanaf € 356,95

Laat je je laadpaal installeren via Laadkompas? Dan kan dat vanaf € 356,95. Hieronder vallen installatie, arbeidsloon, voorrijkosten en klein materiaal. Voor uitgebreidere werkzaamheden zijn er nog twee andere installatiepakketten beschikbaar. Daarover lees je meer op onze laadpaal installatie pagina.

 

 

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Voordelen laadpaal via Laadkompas

Overweeg je een laadpaal te kopen bij Laadpaal Outlet? Bekijk dan ook zeker het aanbod bij Laadkompas. Wij zijn al sinds 2015 actief in de markt van laadpalen en hebben er inmiddels meer dan 5.000 geïnstalleerd. Klanten beoordelen ons daarvoor met gemiddeld een 9,2.

Bij de aankoop van een laadpaal, ontvang je ook een gratis laadpas. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een thuisaccu en zonnepanelen.

Offerte laadpaal via Laadkompas

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Laadpaal Outlet bereiken? Pijl

Laadpaal Outlet is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Op hun website vind je de contactgegevens. Heb je een vraag over laadpalen? Dan kun je die ook stellen aan de experts van Laadkompas. Neem gerust contact op met de klantenservice.

Hoe snel wordt mijn bestelling bij Laadpaal Outlet bezorgd? Pijl

Als je voor 15.00 uur bestelt, verstuurt Laadpaal Outlet je product(en) dezelfde dag. Je bestelling heb je dan meestal binnen een paar dagen in huis. Heeft Laadpaal Outlet het niet op vooraad? Dan kan het vijf tot tien dagen duren als de leverancier het wel op voorraad heeft. En anders kan het tot zes weken duren voor je je bestelling ontvangt.

Laadkompas laadpaal

Verrekenen Thuis opladen altijd goedkoper

Bespaar ruim 40% ten opzichte van een publieke laadpaal.

Balancing Sneller laden

Ruim tien keer sneller dan via een stopcontact.

Thuis / prive Altijd plek

Gegarandeerd je auto op kunnen laden.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.