Een laadpaal voor uw Kia e-Soul.

De e-Soul (64 kW) is een elektrische auto uit de stal van Kia die vooral opvalt door zijn moderne en uitgesproken design.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij de Kia E-Soul?

De e-Soul is een elektrische auto uit de stal van Kia die vooral opvalt door zijn uitgesproken design. Dat is ook de insteek van het ‘Soul’ concept dat zich laat inspireren door muziek en design en zich hiermee richt op een hippe, urban doelgroep. Daarbij hoort ook dat de e-Soul voorop loopt in techniek, zo heeft het een ruime actieradius van zo’n 365 km (praktijk) en een 3-fasenaccu die laadt op 11 kW. Maar welke laadpaal past hier dan bij?

Om de hoogst mogelijke laadsnelheid te behalen, adviseren wij een laadstation te nemen dat ook kan laden op 11 kW. Hiermee kunt u de accu in 7 uur volladen oftewel binnen één nacht. Dat is erg praktisch voor dagelijks gebruik en met de ruime actieradius erbij maakt het de e-Soul een pittige design-ev voor de binnenstad. Of hier een offline (plug&charge) of juist slim laadstation past, hangt af van uw wensen.

Laadt uw Kia e-Soul 64 kW optimaal op.

Kia’s keuze om de e-Soul (64 kW) van een 3-fasen accu te voorzien is een belangrijke. Hiermee komt het model namelijk in een select gezelschap van ev’s dat binnen één nacht vol laadt, een belangrijke feature voor de consument van 2021. De e-Soul 64 kW haalt een maximum laadsnelheid van 11kW, mits het laadstation deze snelheid ook haalt. Dat is meteen onze eerste tip bij het maximaliseren van uw laadsnelheid.

Een tweede factor is het overige stroomverbruik in huis, mocht er veel elektrische apparatuur zijn dan kan dit ten koste gaan van de laadsnelheid. Een goede manier om dit te beheersen is het gebruik van een load balancingmodule die het vermogen van uw laadpaal thuis dynamisch afstemt op het overige verbruik. Stel dat er bijvoorbeeld een warmtepomp draait, dan zorgt de module ervoor dat beide apparaten van stroom zijn voorzien door het vermogen iets te beperken. ’s-Nachts laadt de auto dan weer op de hoogste snelheid.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Welke kenmerken heeft de Kia e-Soul?

De Kia e-Soul 64 kWh bereikt officieel een afstand van 365 km en haalt binnen 7.9 seconden de 100 km, waarmee het model sneller is dan een benzine of diesel sportwagen. Hieronder nog een aantal eigenschappen van Kia e-Soul 64 kWh:

  • Topsnelheid 167 km/u
  • Totaal Vermogen 150 kW (204 pk)
  • Totaal Koppel 395 Nm
  • Accu capaciteit 67.1 kWh
  • Stekker Type 2
  • Locatie laadpoort Voorzijde – Links
  • Actieradius Elektrisch 370 km
Passende laadpaal

Laadpaal voor Kia e-Soul

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

 

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.