De beste laadpaal voor uw Kia e-Niro.

De Kia E-Niro behaalde in 2019 de top-5 van best verkochte ev’s, in 2020 werd de upgrade gelanceerd met 3-fasenlader.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij de Kia E-Nero?

De Kia E-Niro is één van de populairste ev’s en behaalde in 2019 de top-5 van best verkochte modellen, een mooie prestatie van het moederbedrijf Hyundai dat met de Kona zelfs een tweede plek behaalde. Om die flow vast te houden komt de E-Niro (64 kW) in 2020 met een upgrade die de auto in 2020 nog meer cachet zal geven, alle modellen worden nu standaard geleverd met een 3-fasen boordlader. Maar welke laadpaal past hier dan bij?

Om de hoogst mogelijke laadsnelheid te behalen, adviseren wij een laadstation te nemen dat kan laden op 11 kW. Hiermee kunt u de accu vervolgens in 7 uur volladen oftewel binnen één nacht. Dat is erg praktisch en met de actieradius van 455 erbij gerekend, is de Kia E-Niro een solider allrounder die klaar is voor de toekomst.

Vind een geschikte 11 kW-laadpaal 

Laadt uw Kia E-Niro 64 kW optimaal op.

Kia’s keuze om de nieuwe modellen van een 3-fasenaccu te voorzien is een belangrijke. Hiermee komt de E-Niro 64 kW namelijk in het selecte gezelschap van ev’s dat binnen één nacht vol laadt, een belangrijke feature voor de consument van 2021. De E-Niro 64 kW haalt een maximum laadsnelheid van 11kW, mits het laadstation deze snelheid ook haalt. Dat is meteen onze eerste tip bij het maximaliseren van uw laadsnelheid.

Een tweede factor is het overige stroomverbruik in huis, mocht er veel elektrische apparatuur zijn dan kan dit ten koste gaan van de laadsnelheid. Een goede manier om dit te beheersen is het gebruik van een load balancingmodule die het vermogen van uw laadpaal thuis voor de Kia e-Niro dynamisch afstemt op het overige verbruik. Stel dat er bijvoorbeeld een warmtepomp draait, dan zorgt de module ervoor dat beide apparaten van stroom zijn voorzien door het vermogen iets te beperken ’s-Nachts laadt de auto dan weer op de hoogste snelheid.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Welke kenmerken heeft de Kia e-Niro?

Kia e-Niro 64 kWh bereikt officieel een afstand van 455 km en haalt binnen 7.8 seconden 100 km, dit maakt de Kia e-Niro sneller dan een benzine of diesel sportwagen. Een overzicht van de overige eigenschappen van Kia’s e-Niro 64 kWh:

  • Topsnelheid 167 km/u
  • Totaal Vermogen 150 kW (204 pk)
  • Totaal Koppel 395 Nm
  • Accu capaciteit 67.1 kWh
  • Stekker Type 2
  • Locatie laadpoort Voorzijde – Midden
  • Actieradius Elektrisch 455 km
Laadpaal Kia

Een veilige installatie van uw laadpaal.

Als u heeft gekozen voor een laadpaal bij uw Kia, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om load balancing te gebruiken.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn.

Laadpaal voor Kia e-Niro

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.