Laadpaal bij de plug-in hybrides van Jeep

Het Amerikaanse Jeep komt met twee krachtige PHEV-uitvoeringen van twee modellen: de Renegade en Compass 4xe.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal bij de Jeep Compass 4xe PHEV?

PHEV staat voor Plug-In Hybrid Electric Vehicle en het Amerikaans Jeep heeft nu ook twee modellen in die variant: de populaire Compass en de Renegade. De typenaam van deze lijn is ‘4xe’ waarin de vierwiel-aandrijving mooi naar voren komt, kenmerkend voor de terreinwagens van Jeep. Als PHEV wordt de Compass 4xe aangedreven door een combinatie van benzine en elektriciteit, waarin de 1e 50 km volledig elektrisch kunnen zijn (WLTP). En hoe laadt deze auto dan op?

De Compass PHEV haalt een relatief hoge laadsnelheid van 7,4 kW waarmee de accu binnen 2 uur vol is. Wij adviseren hierbij een laadstation met flexibel vermogen, zodat u die zelf op 7,4 kW kunt afstellen. Sommigen gebruiken hiervoor ook het stopcontact. Technisch is dat mogelijk, toch raden wij dit af in verband met veiligheid.

Flexibel laadstation

Welke laadpaal bij de Jeep Renegade 4xe PHEV?

De Jeep Renegade 4xe PHEV is een compactere SUV dan de Compassmodellen en heeft een vriendelijkere uitstraling. Toch is het een krachtige 4×4 waarvan de achterwielen worden aangedreven door een elektromotor, al dan niet tegelijk met de voorwielen. De Renegade plug-in komt in drie verschillende uitvoeringen; de basic ‘Limited’, de stoere en krachtige ‘Trailhawk en de compleet uitgevoerde ‘S’. Zijn er ook verschillen qua opladen?

Nee, dat niet. Alle uitvoeringen van de Renegade PHEV halen een laadsnelheid van 7,4 kW. Wij adviseren dan ook bij alle modellen een flexibel laadstation en dat zelf af te stellen op 7,4 kW, dan is de accu met twee uur weer vol. Het gebruik van het stopcontact raden wij af in verband met veiligheid.

Meer over laadpaal thuis

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Flexibel gebruik van Jeeps hybride '4xe' aandrijflijn.

In het gebruik van de plug-in hybrides van Jeep is het belangrijk te kijken hoeveel u dagelijks rijdt. De volledig elektrische actieradius van alle 4xe’s bedraagt namelijk 50 km en dat is aardig wat, de gemiddelde Nederlander rijdt namelijk zo’n 32 km per dag. Als uw dagelijkse rijdafstand daarbinnen valt dan kunt u er dus voor kiezen om volledig elektrisch te rijden, echter gebruikt u dan alleen de achterwielaandrijving. Mocht u de Jeep juist gebruiken voor zijn offroad-kwaliteiten, dan is de 4×4-optie natuurlijk juist aantrekkelijk!

De PHEV’s van Jeep zijn dan ook flexibel te gebruiken. Enerzijds als volledig elektrische auto voor stadsgebruik en anderzijds als krachtige plug-in hybride met vierwiel-aandrijving. Een grote luxe die er nog bijkomt is dat u de vrijheid heeft om grotere afstanden te kunnen rijden, bijvoorbeeld op vakantie of een afspraak buiten de stad.

Advies aanvragen

Laadpaal voor Jeep PHEV

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

 

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.