Laadpaal voor de Jaguar I-PACE.

De Jaguar I-PACE is een elektrische all-rounder die uitblinkt in rijplezier en een vertrouwde autobeleving.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal gebruik ik voor de Jaguar I-PACE?

De I-PACE is de eerste volledig elektrische auto uit de stal van Jaguar en werd in 2018 gelanceerd. De auto sloeg direct goed aan, werd verkozen tot auto van het jaar (2019) en wordt nog steeds gezien als solide allrounder in de ev-markt. De I-PACE combineert dan ook een gezins-wagen, terreinwagen en sportauto in één en geeft een vertrouwde autobeleving. De jarenlange ervaring van Jaguar als autofabrikant is daarin duidelijk te merken.

Tegelijkertijd is er wat betreft elektrisch rijden nog wel ver-betering mogelijk, met name de laadsnelheid van 7,4 kW is beperkt. Hiermee is het niet mogelijk om de accu in één nacht vol te laden. Om toch de maximale snelheid te halen, is het belangrijk een laadstation te hebben dat die 7,4 kW ook haalt (of hoger).

Hoe laad ik mijn Jaguar I-PACE het beste op?

Belangrijk aspect in het laden van de Jaguar I-PACE is dat de accu een 1-fase-aansluiting heeft met als nadeel dat die slechts op 7,4 kW kan worden geladen. In de praktijk zorgt de combinatie van die laadsnelheid en de grote accucapaciteit voor een lange laadtijd, afhankelijk van het aantal Ampère zo tussen de 13 en 20 uur.

Het is daarom belangrijk om die maximale laadsnelheid van 7,4 kW dan ook te halen. Een eerste manier is om te kiezen voor een 32A laadstation en een tweede manier is om er qua planning rekening mee te houden. Dat kan door gebruik te maken van de publieke laadpunten of die op bedrijfslocatie, om zo meer laadmomenten te creëren. Wij hebben de feedback regelmatig ontvangen dat dit goed kan werken, toch is de techniek nu zo ver dat een andere oplossing meer voor de hand ligt.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Een veilige installatie van uw laadpaal.

Als u heeft gekozen voor een laadpaal bij uw Jaguar, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om load balancing te gebruiken.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

Laadpaal installatie advies

Laadpaal voor Jaguar

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.