Laadpaal voor uw Ford Mustang Mach-E.

De Ford Mustang Mach-E heeft een maximale actieradius van 600 km en maakt indruk qua presentatie en rijbeleving.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal voor uw Ford Mustang Mach-E?

Ford’s elektrische vlaggenschip werd met veel spanning in het voorjaar van 2021 gelanceerd. De Mustang-crossover is met zijn 4,71 meter een imposante verschijning en bewijst die indruk met een reeks indrukwekkende eigenschappen. Om te beginnen is er de maximale actieradius van 600 km waarmee Ford zichzelf behoorlijk zichtbaar maakt in de ev-wereld. In totaal zullen er drie versies uitkomen met verschillende accupakketten, waarbij voor allemaal geldt dat ze laden op een 3-fasen boordlader.

Om de hoogst mogelijke laadsnelheid te behalen, adviseren wij hierbij ook een 3-fasen laadstation waarmee de auto met 7,5 uur is volgeladen. Hiermee stapt u ‘s-ochtends in een volgeladen auto die nauwelijks onder doet voor een Tesla Model 3 of Jaguar I-Pace. Voordeel is dan wel dat de Mach E een stuk goedkoper is.

Uw Ford Mustang Mach-E thuis laden?

Fords keuze om de nieuwe cross-over van een 3-fasen-aansluiting te voorzien is een belangrijke. Hiermee komt het model namelijk in het selecte gezelschap van ev’s dat binnen één nacht vol laadt, een belangrijke feature voor de consument van 2020. De Ford Mustang Mach E haalt een maximum laadsnelheid van 11kW, mits het eigen laadstation deze snelheid ook haalt. Dat is meteen onze eerste tip bij het maximaliseren van uw laadsnelheid.

Een tweede factor is het stroomverbruik in huis, mocht er veel elektrische apparatuur zijn dan kan dit ten koste gaan van de laadsnelheid. Een goede tool om dit te beheersen is een load balancingmodule die het vermogen van uw laadpaal dynamisch afstemt op het overige verbruik. Stel dat er ook een warmtepomp draait, dan zorgt de module ervoor dat beide apparaten van stroom zijn voorzien. Dit is tevens veilig doordat het overbelasting voorkomt. ’s-Nachts laadt u weer tegen de hoogste snelheid.

Geschikte laadpaal thuis Een laadpaal aan huis

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Welke kenmerken heeft de Mustang Mach E?

Ford Mustang Mach-E bereikt officieel een afstand van 600 km volledig elektrisch (bij het accupakket van 99 kW) en haalt binnen 6 seconden 100 km. Hiermee is het model sneller dan een benzine of diesel sportwagen. Bijgevoegd nog een aantal eigenschappen van deze elektrische Ford:

  • Topsnelheid 180 km/u
  • Totaal Vermogen 258 kW (337 pk)
  • Totaal Koppel 565 Nm
  • Accu capaciteit 98.8 kWh
  • Stekker Type 2
  • Locatie laadpoort Linkerzijde – Voor
  • Actieradius Elektrisch 430 km
Laadpaal bij uw EV

Laadpaal voor Ford Mustang

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.