Laadpaal voor de Audi e-Tron 50 quattro.

Audi ontwikkelt zich als premium-merk in de markt voor elektronische auto’s, met de e-Tron als populaire vlaggenschip.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij de Audi e-Tron 50 quattro?

Audi ontwikkelt zich steeds sterker als het premium-merk in elektrisch rijden. In het topsegment verkocht het in 2019 verreweg het meest en liet het de Jaguar I-Pace en Tesla Model X achter zich. En met reden, de e-Tron is namelijk een zeer sterk uitgevoerde EV die volledig in lijn is met de Audi-beleving. De e-Tron geeft het gevoel van een klassieke SUV met een elektrische aandrijving. Maar welke laadpaal past hier dan bij?

Voor de Audi e-Tron 50 quattro zijn oplaadpalen met een vermogen vanaf 11 kW het meest geschikt, omdat hiermee het maximale vermogen van de accu kan worden benut (die laadt op 3-fasen). Of dit ook mogelijk is met uw meterkast is daarin een belangrijke vraag. Een oplaadpaal thuis voor de Audi e-tron is ideaal. Wij helpen u graag in dit proces en denken ook graag mee over financieel haalbare oplossingen voor leaserijders.

Bekijk onze prijslijstAdvies aanvragen

Benut de accu van uw Audi e-Tron 50 quattro.

Waar de actieradius het meest bekroonde onderdeel is van de e-Tron, kan de Audi qua laadsnelheid ook mee met de top. Alle e-Trons komen standaard met een 3-fase-accu die het mogelijk maakt om op krachtstroom te laden (11 kW). Uitgaande van een 3 x 16 Ampère-instelling, is uw auto dan in 7 uur helemaal volgeladen. U begint de dag met een volle accu, zonder te hoeven tanken.

Toch kan het nog sneller. Met het aanvullende Connect-systeem is het mogelijk om op 22 kW te laden, het dubbele. Om dit in de praktijk ook te realiseren is het belangrijk naar het totale stroomverbruik in huis te kijken, omdat zelfs de snelste meterkast niet aan 22 kW komt. Simpel gezegd gaat het stroomverbruik van uw wasmachine af van de beschikbare stroom voor het laden. Dit proces kan worden geoptimaliseerd met een load balancing-module. In de praktijk komt uw laadsnelheid dan uit op zo’n 17 kW. De snelst mogelijke optie.

Bekijk onze prijslijstLaadpalen 11kW & 22kW

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

De e-Tron 50 quattro als instapmodel.

Om de visie op elektrisch rijden ook beschikbaar te maken voor een groter publiek, heeft Audi een goedkoper instapmodel gecreëerd: de Audi e-Tron 50 quattro. Dit is in veel opzichten een ‘light’ versie van de e-Tron, zonder die in zijn kernkwaliteit de raken. De accu is wat kleiner en hiermee ook de actieradius, de acceleratie is minder en datzelfde geldt voor de topsnelheid. Maar om dat laatste als voorbeeld te nemen, die is 190 km/h waar die van de e-Tron 200 is.

Kleine verschillen dus op een auto die in z’n geheel nog steeds top is. Essentieel detail dat hetzelfde is: de laadsnelheid van de accu is 11 kW.

Meer over laadpalen

Uw laadpaal goed en veilig installeren.

Als u heeft gekozen voor een laadpaal bij uw Audi, dan is het zaak om alles goed te installeren. Dit gaat dan om het laadstation zelf en eventueel de technische handelingen om load balancing te gebruiken.

Vanuit Laadkompas adviseren wij altijd om dit door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Dan weet u zeker dat dit op een goede en veilige manier gebeurt en kunt u achteraf ook nog gebruik maken van onze telefonische service mocht dat nodig zijn. Qua prijs is dit ook een veilige optie, Laadkompas hanteert namelijk ook voor de installatie een laagsteprijsgarantie.

Audi laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.