Welke laadpaal bij uw BMW?

Wanneer u in bezit bent van een elektrische of hybride BMW moet u deze opladen. Maar welke laadpaal is hier geschikt voor?

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij mijn BMW?

Met de nieuwe volledig elektrische modellen zoals de BMW iX, BMW iX3 en de BMW i3s, en het grootste aanbod aan Plug-in Hybride modellen heeft BMW voor ieder wat wils. Als autofabrikant streeft BMW ernaar de succesvolste en duurzaamste aanbieder van mobiliteit te zijn. Maar welke laadpaal past er nou het best bij de auto’s van dit merk?

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk voorzien zijn van een volledig opgeladen accu. Hiervoor is een laadstation met een hoge laadsnelheid vereist (11kW/22kW). De huidige elektrische modellen van BMW zijn geschikt voor 3-fase laden tot 11kW. Wel is het noodzaak om te kijken of uw meterkast dit laadvermogen ook kan leveren. Onze experts helpen u graag aan een passende laadpaal thuis voor BMW.

Optimaal laden. Ook in de toekomst

Alle modellen van BMW kunnen laden op krachtstroom door de 3-fase-aansluiting waarover ze beschikken. Door deze aansluiting is het mogelijk om thuis (AC) op 11kW te laden, dit is momenteel de hoogst haalbare laadsnelheid voor BMW’s.

Elektrische auto’s beschikken over een grote laadcapaciteit en vragen om veel stroom. Een grootverbruiker dus. Dit maakt het belangrijk om te kijken naar het totale stroomverbruik van uw huishouden. U wilt niet dat de wasmachine niet gebruikt kan worden wanneer uw auto moet laden. Dynamic load balancing is hier de oplossing voor. Het laadvermogen wordt afgestemd op het verbruik in huis. Het netwerk wordt hierdoor niet overbelast en uw auto laadt op de maximaal beschikbare snelheid.

Ondanks dat het maximale thuis laadvermogen van een BMW momenteel 11kW is, zien we veel consumenten kiezen voor een laadstation met een laadvermogen van 22kW. Zo zijn ze goed voorbereid op de toekomst.

Laadstation passend bij BMW Bekijk shop

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Uw BMW laadpaal laten installeren.

Bij de installatie van een laadstation komt veel kijken. Hierbij moet u denken aan de installatie van de laadpaal zelf en de eventuele technische aanpassingen aan de meterkast.

Wij van Laadkompas adviseren altijd om deze installatie door één van onze gecertificeerde installateurs te laten doen. Zo weet u zeker dat uw laadpaal op een veilige manier wordt aangesloten en zo kunt u bij technische problemen gebruik maken van onze kosteloze telefonische service. Voor de installatie hanteren wij een laagsteprijsgarantie.

Laadpaal BMW installeren

BMW laadpaal

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden modules aan om het stroomverbruik te beheersen en piekmomenten te voorkomen. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.