Een laadpaal voor uw BMW i3.

De i3 is BMW’s eerste volledig elektrische model dat al in 2013 het licht zag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Welke laadpaal past er bij de BMW i3?

De i3 is BMW’s eerste volledig elektrische model dat al in 2013 het licht zag. Eerder bekend als de Mega City Vehicle (MCV) is het nog altijd een ideale stadsauto die na een aantal upgrades goed meekan in de tijd. De laatste uitgave is de 120Ah met een accupakket van 39 kW, vertaald naar actieradius zo’n 235 km. Weinig specta-culair maar ruim genoeg voor woon-werkverkeer of korte ritten. Maar welke laadpaal past hier dan bij?

Om de hoogste laadsnelheid te behalen, adviseren wij een laadstation dat kan laden op 11 kW. De i3 heeft namelijk een 3-fasen boordlader met eenzelfde max, waarmee de accu in 4,5 uur weer helemaal vol is. Dat is uitzonderlijk snel vergeleken met de concurrentie en een mooi voorbeeld van BMW’s elektrische visie in de ‘i’ lijn.

Bekijk meer over laadpaal installatie 11 kW laadstations

 

De sportieve versie: de BMW i3s.

BMW heeft van de laatste i3 (120 Ah) ook een sportieve versie uitgebracht met de ‘s’ als logische toevoeging. Omdat het model ooit als stadsauto werd gebracht met bijpassende features, vallen de sportieve extra’s bijzonder goed. Qua uiterlijk valt op dat de s-versie grotere wielen heeft met bredere banden, maar de sportiviteit blijkt vooral uit de prestaties. Het totale vermogen is 10 kW hoger (135 kW), de topsnelheid is 10 km hoger (160 km/h) en de koppel is 270 Nm i.p.v. 250. Meer power dus wat nog wordt onderstreept door een snellere acceleratie: van 0 naar 100 in 6.9 seconden (t.o.v. 7.4).

Qua laadsnelheid zijn de beide i3-modellen vergelijkbaar en daarom adviseren wij bij de sportversie ook een laadstation dat 11 kW haalt.

Bekijk meer over laadpaal installatie 11 kW laadstations

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Laad uw BMW i3 optimaal op.

BMW heeft van de laatste i3 (120 Ah) ook een sportieve versie uitgebracht met de ‘s’ as logische toevoeging. En omdat het model aanvankelijk als stadsauto werd gebracht met bijpassende features, vallen de sportieve extra’s bijzonder goed. Qua uiterlijk valt meteen op dat de s-versie grotere wielen heeft met bredere banden, ook is deze versie iets lager.

Toch blijkt de sportiviteit vooral uit de prestaties. Het totale vermogen is 10 kW hoger (135 kW), de topsnelheid is 10 km hoger (160 km/h) en de koppel is 270 Nm i.p.v. 250. Meer power dus wat nog eens wordt onderstreept door een snellere acceleratie: van 0 naar 100 in 6.9 seconden (t.o.v. 7.4).

Met een laadpaal thuis voor BMW i3 laadt u uw voertuig optimaal op

Ik wil advies

Laadpaal voor uw BMW i3

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.