Laadpaal kosten voor bedrijven.

Als experts in laden, nemen we u graag mee in het totale kostenplaatje van uw zakelijke laadoplossing.

Advies over het kostenplaatje? Wij helpen u graag.

Advies over het kostenplaatje? Wij helpen u graag.

Wat kost een laadpaal op bedrijfslocatie?

Als ondernemer is het interessant om mee te gaan in de trend van verduurzaming en ook aan de kostenkant in het groen te blijven. Daarom biedt Laadkompas meerdere oplossingen qua prijs waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Het verschil zit dan in de mogelijkheden per model en vooral de slimme functies zorgen dan voor een hogere prijs.

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor meerdere laadpalen of dubbele laadpalen, dan kan de snel prijs oplopen. In enkele gevallen voor een snellader (DC-lader). Gelukkig is het aanschaffen van de laadpaal(en) een eenmalige investering. Één van onze experts zal u adviseren welke laadpaal, de hoeveelheid en welke (slimme) functies het beste bij uw situatie passen. Voor elke situatie wordt er een offerte opmaat gemaakt, zo weet u van te voren precies wat de kosten zullen bedragen en of u wellicht nog iets wilt wijzigen.

Slimme laadpalen voor grote bedrijven.

Bij grotere bedrijven zijn de slimme laadpalen meer gebruikelijk. Die maken het mogelijk om automatisch de maandelijkse verbruikskosten van meerdere werknemers te ontvangen. De NewMotion Business Advanced is een voorbeeld van een zeer geavanceerde laadpaal, die bovenop de praktische software voor uw boekhouding ook met een schaalbaar laadvermogen komt. Dit is erg handig omdat de laadpaal hierdoor door verschillende werknemers en hun auto’s kan worden gebruikt. De aanschafprijs bedraagt €1117,- (ex btw).

  • Aanschafprijs van €491,74 tot €1049,- (ex btw)
  • Installatiekosten á €295,- (ex btw)
  • Abonnement slimme functies á €5,- per maand.
  • Aanpassing load balancing van €50,- tot €80,-
  • Abonnement load balancing (€4,- per maand).

 

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts

Wilt u meerdere auto’s tegelijk kunnen opladen?

Voor het opladen van meerdere auto’s tegelijk bestaan meerdere mogelijkheden. Een eerste is natuurlijk de aanschaf van meerdere laadpalen, waarbij werknemers tegelijkertijd een andere laadpaal kunnen gebruiken. Een tweede mogelijkheid zijn de dubbelzijdige – en soms zelfs 4-zijdige – laadstations waarop meerdere auto’s tegelijk kunnen worden aangesloten. Deze laadstation hebben dan één hoofdstation en meerdere satelliet-stations die onderling met elkaar communiceren. Zulke totaal-oplossingen realiseren wij steeds vaker op bedrijfslocaties die dit qua parkeerindeling ook toelaten.

In totaal kan Laadkompas nu configuraties bieden tot zo’n 100 laadstations. In deze gevallen is een op maat gemaakte offerte essentieel.

Bekijk meer over laadpaal installatie Advies aanvragen

Laadpaal kosten bedrijfslocatie

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis laden is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 542 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.