Laadkompas Universele laadkabel - Type 2 - 22kW

Type 2 (32A 3-fase)

199,00340,01

Wissen
vandaag besteld, morgen in huis
Expert
Wat onze expert zegt
 • Universele laadkabel
 • Gemaakt in Nederland
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Type 2
 • Beschikbaar met open eind
Alle productinformatie Stel uw vraag
 • Klanten geven Laadkompas een 9,2
 • Laagste prijsgarantie
 • Vast aanspreekpunt van A tot Z

Productinformatie

Omschrijving

Met deze hoogwaardige laadkabel kunt u uw auto snel en moeiteloos opladen, zowel thuis als bij openbare laadpalen. Deze veelzijdige laadkabel is verkrijgbaar in diverse lengtes en past perfect bij elke situatie!

Met een maximaal laadvermogen van 22 kW kunt u met deze kabel uw auto op de snelst mogelijke manier opladen, waar u ook bent. Bovendien zorgt de aderdiameter van 4 mm2 ervoor dat de kabel niet snel oververhit raakt, terwijl hij toch flexibel en eenvoudig te verplaatsen blijft.

Kenmerken van onze Laadkabel

Deze laadkabel van Ratio Electric onderscheidt zich door zijn indrukwekkende eigenschappen. Hij is ontworpen voor het openbaar en publiek laden in Nederland, België en vrijwel heel Europa. Bovendien is hij geschikt voor alle voertuigen met een Type 2 ‘Mennekes’ aansluiting. Met een vermogen van 22 kW (32A 3-Fase) levert deze laadkabel efficiënte prestaties en betrouwbare laadmogelijkheden.

Voordelen van onze laadkabel

Kiezen voor de onze laadkabel biedt tal van voordelen. De samenwerking met Nederlandse leveranciers zorgt voor goede kwaliteit, snelle communicatie en directe ondersteuning. De kabel blijft flexibel, zelfs bij lage temperaturen, en is bovendien waterdicht, waardoor u hem moeiteloos kunt gebruiken in verschillende weersomstandigheden. De laadkabel is TUV en KEMA goedgekeurd, wat hun hoge kwaliteit en veiligheid bevestigt.

Het verschil ten opzichte van goedkopere (Chinese) laadkabels

In vergelijking met goedkopere (Chinese) alternatieven vertoont de laadkabel enkele opvallende fysieke verschillen. Ten eerste is de kabel opvallend soepel, zelfs bij lage temperaturen, waardoor hij uitermate gebruiksvriendelijk en duurzaam is. Daarnaast behouden de stekkers en de kabel hun levendige kleur langer en vertonen ze minder snel tekenen van slijtage, dankzij de hoogwaardige materialen die worden gebruikt. Bovendien is de kabel iets dunner en lichter, door een geavanceerder productieproces met minder vulmateriaal. Bij standaard lengtes van 4, 6 en 8 meter worden de stekkers aan de kabel gegoten in plaats van geschroefd, waardoor ze beter beschermd zijn tegen vocht.

De ‘type 2’ stekker als internationale standaard.

Iedere elektrische auto heeft een stekker in de boordlader om de laadkabel in te steken. In de begintijd van de elektrische auto ontstond er een wildgroei aan verschillende stekkers, doordat autofabrikanten verschillende soorten inbouwden. Dit leidde tot veel verwarring waardoor de roep naar een internationale standaard ontstond.

In 2015 werd bepaald dat de ‘type 2’ stekker dé Europese standaard werd, hierdoor ziet men nu voornamelijk type 2 boordladers en laadstations. Enkele auto’s laden nog op een type 1 stekker zoals de Mitsubishi Outlander, deze auto’s hebben een omvormer nodig om op te kunnen laden.

Meer tonen
 • Actief sinds 2015
 • 100% onafhankelijk
 • Tot wel 40% besparen

Onze klanten geven ons een 9.2

Op basis van 542 beoordelingen

SterSterSterSterSter

Fijne mensen en netjes gewerkt!

Nette mensen en ze hebben prima werk geerkt en netjes opgeleverd

Richard , Oss 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

Prettig contact en behulpzaam waar nodig.

Snelle plaatsing en prettige monteur. Vragen werden direct beantwoord, ik kreeg direct een offerte en de Wallbox hing een week later aan de muur….Voor een (lastige) softwarematige vraag werd ik doorgestuurd naar de firma Wallbox, die mij ook uitstekend en…

hans blom , Pijnacker 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

TOP

Dino was zeer beleefd en kundig. Topwerk geleverd

Jack , Prinsenbeek 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

Geweldige ondersteuning

Het advies voor de keuze van een laadpunt was helder en op maat. De monteur heeft vervolgens goed meegedacht over de plaatsing en uitleg gegeven over de werking van het laadpunt. Al met al prima service!

Harald , Dronten 2 februari 2023
SterSterSterSterSter

Goed meegedacht en heldere communicatie

Het advies voor de keuze van een laadpunt was helder en op maat. De monteur heeft vervolgens goed meegedacht over de plaatsing en uitleg gegeven over de werking van het laadpunt. Al met al prima service!

Harald , Dronten 7 september 2022
Basis € 365,95 Pakket 1 € 719,95 Pakket 2 € 840,95
Laadpaal aansluiten en installeren
Arbeidsloon, voorrijkosten, montage & klein materiaal
Aardlekautomaat, uitbreiding groepenkast, installatie load balancing
Tot en met 10 meter voedingskabel en signaalkabel
Grond- en opbouwwerk t/m 5 meter
test
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.