Laadpalen vergelijken met de 5 beste top merken

Laadkompas is de onafhankelijke Nederlandse vergelijker van laadpalen. Laadpalen vergelijken doen wij al sinds 2015. Inmiddels hebben wij met veel plezier en zorgvuldigheid honderden laadpalen mogen plaatsen.

In onze vergelijking nemen wij alleen de door onze EV-experts goedgekeurde laadpalen mee. Wij zien namelijk dat er steeds meer laadpalen op de markt komen waarvan de meeste niet voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan een laadpaal. Met Laadkompas bent u verzekerd van de juiste keuze, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

 

 

 

 

Verschillende laadpalen

Als Laadkompas zijnde vergelijken wij verschillende soorten laadpalen. Er zijn immers vele soorten laadpalen verkrijgbaar die variëren van oplossingen zonder toeters en bellen tot laadpalen met de nieuwe technische snufjes. Bij het aanvragen van de vergelijking stellen wij u altijd een aantal vragen zodat onze EV-experts weten welke laadpalen zij voor u moeten vergelijken. Hiervoor kijken wij naar de volgende factoren:

  • Thuislocatie, bedrijfslocatie of zowel een thuis als bedrijfslocatie
  • Gaat het om een specifieke auto of om verschillende elektrische auto´s
  • Enkele of dubbele laadpaal
  • Slimme (online) laadpaal of een offline model

 

 

 

 

 

 

Vergelijk nu

 

 

Waarom een laadpaal vergelijken?

Een laadpaal vergelijking aanvragen duurt slechts 1 minuut. U ontvangt dan direct en vrijblijvend een persoonlijke vergelijking van laadpalen die geschikt zijn voor uw situatie. In één oogopslag ziet u direct welke mogelijkheden voor u geschikt zijn.

 

Vergelijk nu

 

 

 

 

 

Welke merken vergelijkt Laadkompas

Onze EV-experts besteden veel tijd aan de selectie van laadpaal fabrikanten. Hierin kijken zij niet alleen naar de kwaliteit maar zeker ook naar de prijs. Hiermee zorgen wij ervoor dat er voor elk budget een passende laadoplossing is. Wat wij belangrijk vinden in de selectie van een laadpaal fabrikant is dat zij voldoen aan de volgende eisen:

  • Geschikte oplossing voor zowel huidige als toekomstige auto’s
  • Breed aanbod van zowel 1-fase als 3-fase laadstations
  • Goede klantenservice bij eventuele problemen
  • Robuust en vandalismebestendig, gaat minimaal 10 jaar mee
  • Voldoet aan internationale normen en veiligheidsstandaarden

De merken die momenteel zijn goedgekeurd door onze EV-experts en die wij actief aanbieden in de vergelijking zijn de volgende.

Ook indien u op zoek bent naar een specifiek merk laadstations die niet hierboven staat bent u op het goede adres. Ons brede netwerk stelt ons in staat om ook specifieke aanvragen op te pakken. Op verzoek kunnen wij (bijna) alles leveren en installeren.

 

 

 

Onafhankelijk advies voor uw laadpaal bij u thuis

Wanneer u besluit om een offerte aan te vragen voor de nieuwe laadpaal via Laadkompas.nl, ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.Vergelijk nu