Kosten laadpaal installeren

Laadkompas is in 2015 beginnen als duurzame start-up en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke aanbieder van laadpalen. Een laadpaal installatie door Laadkompas gebeurt op een veilige en goede manier doordat deze altijd wordt gedaan door een gecertificeerde installateur. Wij werken met een laagste prijs garantie en bieden duidelijke en vaste lage prijzen.

De kosten van een standaard laadpaal installatie zijn bij Laadkompas €295 (excl. BTW) per locatie. In een standaardinstallatie zit het volgende:

  • Installatie op locatie in heel Nederland
  • Arbeidsloon
  • Tien meter voedingskabel
  • Graafwerk tot vijf meter

U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Mocht er meerwerk voor uw installatie benodigd zijn, dan worden deze kosten achteraf door Laadkompas aan u conform het meerwerk overzicht gefactureerd Laadkompas installatie prijzen en voorwaarden.

 

laadpaal_thuis_advies

 

 

Laadpaal installatie–schouwing

Pas indien er teveel onzekerheden zijn in het vaststellen van een installatiebedrag adviseren wij om een schouwing in te plannen. De kosten voor een schouwing op locatie zijn €125 (excl. BTW). Met een schouwing heeft u vooraf zekerheid en inzicht in de kosten van installatie. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan!

Calculatie vooraf

Het is uiteraard mogelijk om vooraf een indicatie en/of calculatie te ontvangen van de verwachte totale installatiekosten. Hiervoor kunt u foto’s sturen van de plek van het laadstation, de meterkast en de eventuele route van meterkast naar de plek.

Bent u naast de installatie ook op zoek naar een laadpaal voor thuis? Vraag nu een offerte aan en krijg advies die is afgesteld op uw situatie, wensen en behoeftes. Wilt u sneller contact? Bel dan naar 020 208 89 99 en krijg direct een van onze experts aan de telefoon.

 

Installatie voor NewMotion Home Fast en Advanced

Voor een installatie van uw NewMotion Home Fast of NewMotion Home Advanced bent u bij Laadkompas op het goede adres. Laadkompas is geselecteerd als Premium Partner van NewMotion. Dit betekent onder andere dat de installateurs gecertificeerd zijn en continue trainingen volgen bij NewMotion. Benieuwd of een NewMotion in combinatie met een snelle en veilige installatie van Laadkompas de juiste keuze voor u is? Vraag dan nu de vergelijking aan.

 

Werkwijze laadpaal installatie

Neem contact met ons op om de installatie aan te vragen. Dit kan via de chat (rechtsonder), per e-mail of telefoon op 020 208 89 99. Wij zullen de installatie met u bespreken en vragen direct beantwoorden.

Onze installateur neemt na bevestiging van de opdracht contact met u op om de laadpaal installatie door te nemen en in te plannen. De installateur vraagt ook altijd naar foto´s van de meterkast, de plek waar de laadpaal komt te hangen en de route van meterkast naar laadpaal.

 

 

 

laadpaal 3 soorten laadpalen

laadpaal_thuis_kopen_advies

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord