Laagste Prijsgarantie

100% Onafhankelijk

Persoonlijk advies

Hoe werkt Laadkompas.nl?

Stap 1: Vul uw wensen in

Stap 2: Ontvang een onafhankelijke vergelijking van laadpalen

Stap 3: Bestel uw laadpaal met de laagste prijs garantie

Stap 4: Veel laad plezier!

Laadpaal Thuis

U rijd elektrisch of gaat elektrisch rijden en wilt een laadpaal thuis op eigen terrein

Laadpaal Bedrijf

U wilt een laadpaal voor uw eigen elektrische auto(s) en/of bezoekers op uw bedrijfslocatie

Laadpaal Thuis & Werk

U wilt een laadpaal voor uw elektrische auto voor zowel bij u thuis op eigen terrein en bedrijfslocatie

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Laadpaal thuis

Bent u op zoek naar een laadpaal voor thuis, op kantoor of beiden? Laadkompas maakt het mogelijk om laadpalen met elkaar te vergelijken zodat u altijd de laagste prijs ontvangt voor de nieuwe laadpaal voor bij u thuis. De kosten van een laadpaal voor thuisgebruik kunnen behoorlijk uiteen lopen en daarom bieden wij u een vrijblijvende top 3 van laadpalen die qua prijs/kwaliteit het best aansluiten bij uw persoonlijke situatie thuis.

Laadpaal voor thuis

De afgelopen jaren is de markt voor elektrische auto’s aan een ware opmars bezig. Hiermee komen er ook steeds meer laadpalen op de markt die u kunt installeren bij u thuis, bij u op kantoor of natuurlijk beiden: een laadpaal voor thuis én een laadpaal voor op kantoor, zodat u optimaal profiteert van elektrisch autorijden.

Met zo’n grote verscheidenheid in laadstations voor thuisgebruik kan het voor u een lastige keuze worden. Welke laadpaal is het meest geschikt voor mijn persoonlijke situatie en betaal ik niet teveel voor de nieuwe laadpaal? Om u te helpen dit soort vragen te beantwoorden is Laadkompas.nl opgericht. Wij helpen u bij het vergelijken van laadpalen en zorgen er voor dat u altijd offertes ontvangt die het beste aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent de nieuwe laadpaal voor thuis.

Laadpalen voor thuis kopen

Een laadpaal voor thuisgebruik is een investering die zich terug zal moeten betalen. U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor het nieuwe laadstation, maar u wilt natuurlijk ook niet dat de laadpaal van een mindere kwaliteit is en u zodoende de laadpaal, de laadkabel of het oplaadsnoer al weer snel zal moeten vervangen.

Met zoveel merken en zoveel verschillende soorten (snel)laadpalen kunnen we ons voorstellen dat het wat moeilijk kan zijn om het overzicht te bewaren. Gelukkig zijn wij er om u bij te staan en helpen we u graag bij het selecteren van het laadstation voor thuis wat het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wanneer u besluit om een offerte aan te vragen voor de nieuwe laadpaal via Laadkompas.nl, ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We houden rekening met de prijs van het thuislaadstation, de geleverde service, aanvullende voorwaarden en natuurlijk de kwaliteit van de laadpaal. U heeft dus altijd een actueel overzicht van alle laadstations voor thuisgebruik die aansluiten bij uw persoonlijke behoefte wanneer u besluit om de laadpaal te kopen via Laadkompas.nl.

Wacht daarom niet langer en neem direct contact met ons op via 020 208 89 99 om vrijblijvend en onafhankelijk advies te ontvangen van één van onze medewerkers of vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

Overzicht van oplaadpunten

We doen echter meer om de laadpalen-markt van transparantie te voorzien. We behandelen op deze website niet alleen de beste laadstations voor thuis, maar hebben ook een handig overzicht voor u samengesteld met alle nationale en internationale oplaadpunten waar u met uw laadpas terecht kunt. Op deze manier hoeft u zich onderweg nooit meer zorgen hoeft te maken of u wel van A naar B komt met uw elektrische auto.

U bekijkt simpelweg ons overzicht met (semi)openbare oplaadpunten en selecteert het dichtstbijzijnde oplaadpunt in een handomdraai. Bij elk oplaadpunt hebben we vermeld welke soort stekkers er te vinden zijn (type 1 – Yazaki en type 2 – Mennekes) en of er snellaadpalen aanwezig zijn.

Wij zijn dit initiatief gestart om u een handig overzicht te bieden, maar tevens om misstanden rondom oplaadpunten en laadstations in kaart te brengen. Op deze manier krijg u als bestuurder van een elektrische auto een actueel overzicht van alle mogelijkheden onderweg. Daarbij wordt u behouden van eventuele problemen of ongemakken met een laadpaal.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies

Het aanschaffen van een laadpaal voor thuis, voor bij u op kantoor of voor beide situaties is niet uw dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor de langere termijn en daarom is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt bij het kopen van de nieuwe laadpaal.

Laadkompas.nl inventariseert middels een korte vragenlijst welke laadpalen het best passen bij uw persoonlijk gebruik en stelt vrijblijvend een top 3 voor van laadstations die wij het beste bij uw situatie vinden passen. Ons advies over uw laadpaal voor thuis hierbij is onafhankelijk en geheel vrijblijvend.

Ga daarom direct naar de vragenlijst of neem contact met ons op via 020 208 89 99 voor telefonisch advies van onze experts!

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn auto laden?

U wilt een laadpaal kopen om uw auto zo snel en veilig mogelijk te laden. U moet niet vergeten dat uw auto altijd leidend is in het laadproces. Dat betekent dat uw auto bepaalt hoeveel stroom er maximaal geladen kan worden, niet de laadpaal. Voor de laadtijden per auto kunt u kijken naar het auto overzicht op onze website.

Hoe kan ik openbaar laden?

Om openbaar te kunnen laden moet u eerst uw laadpas openbaar actief maken. Dit wordt ook wel interoperabel maken genoemd. U kunt tegenwoordig met de meeste brandstofpassen zoals de Multi Tank Card ook openbaar laden.

Hoeveel laadpalen heb ik nodig?

Om optimaal elektrisch te rijden, zeggen wij  weleens dat elke berijder van een elektrische auto 2,5 laadpaal nodig heeft. Éen thuis, één op het werk en één onderweg. Naarmate de technologie en reikwijdte van elektrische auto’s verder wordt ontwikkeld en verbeterd zal dit natuurlijk minder worden.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Neem contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Adres:
Herengracht 12a
1015 BK Amsterdam

Telefoon: 020 208 89 99
Email: info@laadkompas.nl