Beste laadpaal voor u thuis

Een laadpaal thuis kopen is iets wat u niet op dagelijkse basis doet. Het is belangrijk dat u een laadpaal aanschaft die goed is voor zowel nu als in de toekomst.

Bent u op zoek naar een laadpaal voor thuis, op kantoor of beiden? Laadkompas maakt het mogelijk om laadpalen met elkaar te vergelijken.

 

Vergelijk nu

 

 

 

 

 

Voordelen en nadelen van een laadpaal voor thuis

De EV-experts van Laadkompas zorgen ervoor dat u de beste laadoplossing krijgt. Hierbij kijken wij altijd naar uw budget, de elektrische auto en de elektrische aansluiting. U krijgt van ons altijd een aantal opties aangeboden in de vergelijking. Daarnaast zijn alle laadpalen die wij aanbieden getest en goedgekeurd door onze EV-experts. Op basis van onze ervaringen en van de feedback die wij van onze klanten horen maken onze EV-experts op onafhankelijke wijze een persoonlijke vergelijking. In één oogopslag ziet u welke laadpalen het meest geschikt zijn. Het bijbehorende advies zorgt ervoor dat wij inmiddels veel laadpalen naar tevredenheid hebben geplaatst.

 

 

 

Laadpaal thuis installeren

Maandelijks installeren wij vele laadpunten. Bent u naast de aanschaf van een laadpaal ook op zoek naar installatie? Een laadpaal installatie door Laadkompas gebeurt op een veilige en goede manier doordat deze altijd wordt gedaan door een gecertificeerde installateur. Wij werken met een laagste prijs garantie en bieden duidelijke en vaste lage prijzen. U zit bij Laadkompas niet vast aan dure pakketten maar u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Onze installateurs zijn ook gespecialiseerd in complexere installaties, onze ervaringen zorgen ervoor dat geen klus voor ons te groot is. Bij het bestellen van uw laadpaal kunt u de installatie gelijk mee bestellen, wel zo handig!

 

 

 

Laadpalen voor thuis kopen

Een laadpaal voor thuisgebruik is een investering die zich terug zal moeten betalen. U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor het nieuwe laadstation, maar u wilt natuurlijk ook niet dat de laadpaal van een mindere kwaliteit is en u zodoende de laadpaal, de laadkabel of het oplaadsnoer al weer snel zal moeten vervangen.

Met zoveel merken en zoveel verschillende soorten (snel)laadpalen kunnen we ons voorstellen dat het wat moeilijk kan zijn om het overzicht te bewaren. Gelukkig zijn wij er om u bij te staan en helpen we u graag bij het selecteren van het laadstation voor thuis wat het beste bij uw persoonlijke situatie past.

 

 

 

Geen onnodige kosten bij het aanschaffen van een laadpaal

De kosten van een laadpaal kunnen erg verschillen. Maar niet alleen die kosten verschillen, ook de kwaliteit van de laadpalen verschilt. De duurste laadpaal is niet per se de beste laadpaal. Veel hangt af van de verschillende wensen en behoefte van de koper van de laadpaal.

De kosten voor een slimme (online) laadpaal liggen hoger dan de kosten voor een offline laadpunt. Een slim laadpunt heeft meer opties die er bijvoorbeeld voor zorgen dat er software op de laadpaal kan worden geïnstalleerd. Daarnaast hanteren de meeste fabrikanten van slimme laadpalen een maandelijks abonnement.

Met zoveel merken en zoveel verschillende soorten (snel)laadpalen kunnen wij ons voorstellen dat het wat moeilijk kan zijn om het overzicht te bewaren. Gelukkig zijn wij er om u bij te staan en helpen we u graag bij het selecteren van het laadstation voor thuis wat het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Vergelijk nu >>

 

 

 

Altijd de laagste prijs

"Bij Laadkompas.nl ontvangt u altijd de laagste prijs voor de nieuwe laadpaal voor bij u thuis. De kosten van een laadpaal voor thuisgebruik kunnen behoorlijk uiteen lopen en daarom bieden wij u een vrijblijvende top 3 van laadpalen die qua prijs/kwaliteit het best aansluiten bij uw persoonlijke situatie thuis."

    Onafhankelijk advies voor uw laadpaal bij u thuis

    Wanneer u besluit om een offerte aan te vragen voor de nieuwe laadpaal via Laadkompas.nl, ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

    Vergelijk nu