Laadpaal voor thuis

Bent u op zoek naar een laadpaal voor thuis, op kantoor of beiden? Laadkompas maakt het mogelijk om laadpalen met elkaar te vergelijken.

Bij Laadkompas.nl ontvangt u altijd de laagste prijs voor de nieuwe laadpaal voor bij u thuis. De kosten van een laadpaal voor thuisgebruik kunnen behoorlijk uiteen lopen en daarom bieden wij u een vrijblijvende top 3 van laadpalen die qua prijs/kwaliteit het best aansluiten bij uw persoonlijke situatie thuis.

De afgelopen jaren is de markt voor elektrische auto’s aan een ware opmars bezig. Hiermee komen er ook steeds meer laadpalen op de markt die u kunt installeren bij u thuis, bij u op kantoor of natuurlijk beiden: een laadpaal voor thuis én een laadpaal voor op kantoor, zodat u optimaal profiteert van elektrisch autorijden.

Met zo’n grote verscheidenheid in laadstations voor thuisgebruik kan het voor u een lastige keuze worden. Welke laadpaal is het meest geschikt voor mijn persoonlijke situatie en betaal ik niet teveel voor de nieuwe laadpaal? Om u te helpen dit soort vragen te beantwoorden is Laadkompas.nl opgericht. Wij helpen u bij het vergelijken van laadpalen en zorgen er voor dat u altijd offertes ontvangt die het beste aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent de nieuwe laadpaal voor thuis.

Laadpaal thuis

Een elektrische laadpaal kopen doet u natuurlijk niet iedere dag. Het is een investering waar u voor langere tijd van wilt kunnen genieten. Het kiezen van het juiste laadstation is echter niet zo eenvoudig. De markt van elektrische auto’s is ontzettend in opkomst en daarmee de markt voor elektrische laadpalen ook. Gelukkig bieden wij u een handig overzicht van alle laadstations voor alle auto’s, zodat u snel en eenvoudig de juiste elektrische laadpaal selecteert die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wanneer u een elektrische laadpaal besluit aan te schaffen via Laadkompas.nl ontvangt u van ons een top 3 van beste elektrische laadpalen die zowel qua prijs, als qua kwaliteit naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Vanuit dit onafhankelijke en vrijblijvende advies kiest u vervolgens helemaal zelf de elektrische laadpaal die u wilt (laten) installeren bij u thuis, op kantoor of op beide locaties natuurlijk!

Laadpaal voor thuis kopen

Laadpalen voor thuis kopen

Een laadpaal voor thuisgebruik is een investering die zich terug zal moeten betalen. U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor het nieuwe laadstation, maar u wilt natuurlijk ook niet dat de laadpaal van een mindere kwaliteit is en u zodoende de laadpaal, de laadkabel of het oplaadsnoer al weer snel zal moeten vervangen.

Met zoveel merken en zoveel verschillende soorten (snel)laadpalen kunnen we ons voorstellen dat het wat moeilijk kan zijn om het overzicht te bewaren. Gelukkig zijn wij er om u bij te staan en helpen we u graag bij het selecteren van het laadstation voor thuis wat het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Onafhankelijk advies voor uw laadpaal bij u thuis

Wanneer u besluit om een offerte aan te vragen voor de nieuwe laadpaal via Laadkompas.nl, ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We houden rekening met de prijs van het thuislaadstation, de geleverde service, aanvullende voorwaarden en natuurlijk de kwaliteit van de laadpaal. U heeft dus altijd een actueel overzicht van alle laadstations voor thuisgebruik die aansluiten bij uw persoonlijke behoefte wanneer u besluit om de laadpaal te kopen via Laadkompas.nl.e. Wij vinden het niet meer dan normaal dat u daarbij onafhankelijk advies ontvangt.

Laadkompas.nl is niet gebonden aan een organisatie of bepaalde leverancier. Door uw offerte voor de elektrische laadpaal via ons aan te vragen ontvangt u een onafhankelijk samengestelde top 3 van elektrische laadpalen die het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie. We brengen middels een korte vragenlijst nauwkeurig uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart en stellen de top 3 daar op af zodat u altijd een overzicht ontvangt van laadstations die optimaal aansluiten bij uw persoonlijke behoefte.

Ga hier direct naar de vragenlijst om de vrijblijvende offerte te ontvangen of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies van één van onze experts te ontvangen over een elektrische laadpaal.

Vergelijk nu

laadpaal voor thuis kopen

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal bij u thuis

 • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
 • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
 • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
 • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw laadpaal bij u thuis
 • slider
  dylan

  Mirjam Willemse 24 October 2017

  Bedankt voor jullie hulp!

  Hartelijk dank voor jullie hulp bij het vinden van de juiste laadpaal. Na mijn aanvraag heb ik een duidelijk aanbod gekregen en rechtstreeks kunnen bestellen via Laadkompas


 • slider
  dylan

  Martijn van E. 14 December 2017

  Vast aanspreekpunt en meedenkend

  Vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces, denkt erg mee en is niet te beroerd om in duidelijke taal complexe materie over laadpalen uit te leggen.


 • slider
  dylan

  Arthur B. 24 October 2017

  Professionele adviezen en vriendelijk contact

  Zeer vriendelijke en professionele adviezen gekregen met duidelijke kosten plaatjes van verschillende types laadpaal. Goede feedback en direct antwoord bij vragen. Zeer tevreden.


 • slider
  dylan

  Petra van T. 24 October 2017

  Denken duidelijk met je mee en een snelle levering.

  Na het aanschaffen van een elektrische auto werd ik geholpen door Laadkompas om de geschikte laadpaal te vinden die aansluit aan mijn wensen. Ik werd aan de hand van mijn situatie persoonlijk geadviseerd, bedankt!


Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen