Laadpaal voor leaserijders

Bent u een leasemaatschappij? En wilt u volledig ontzorgt worden met het kopen van een laadpaal voor uw lease-rijders? Laadkompas zorgt ervoor dat uw lease-rijders altijd de juiste keuze maken bij een laadpaal thuis of op het werk.

De afgelopen jaren is het aantal vol-elektrische en plug-in hybride auto’s fors toegenomen. Wij verwachten dat dit ook komend jaar alleen maar meer wordt. Door de relatief lage bijtelling en fiscale voordelen is het rijden van een elektrische auto voor veel zakelijke rijders een gewenste optie geworden. Daarmee moeten veel leasemaatschappijen rekening houden met een laadpaal bij de verkoop van een elektrische auto.

Laadpaal thuis

Laadpaal voor thuis kopen

Laadkompas neemt deze verantwoordelijkheid volledig tot zich. Wij geven uw lease klanten persoonlijk en op maat advies en zorgen van de aanschaf tot de installatie voor een feilloos proces. U wordt als leasemaatschappij stapsgewijs op de hoogte gehouden van de status.

Wilt u als leasemaatschappij meer informatie over een samenwerking met Laadkompas? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

laadpaal voor thuis kopen

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het participeren van uw leasemaatschappij met Laadkompas

 • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
 • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
 • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
 • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het leveren van laadpalen voor uw leaseklanten
 • slider
  dylan

  Mirjam Willemse 24 October 2017

  Bedankt voor jullie hulp!

  Hartelijk dank voor jullie hulp bij het vinden van de juiste laadpaal. Na mijn aanvraag heb ik een duidelijk aanbod gekregen en rechtstreeks kunnen bestellen via Laadkompas


 • slider
  dylan

  Boris van Leeuwen 9 January 2018

  Van begin tot eind duidelijk advies

  Van keuze laadpaal tot en met de installatie een vlotte en duidelijke afhandeling. Kortom zeer tevreden en kan Laadkompas iedereen aanbevelen.


 • slider
  dylan

  Arthur B. 24 October 2017

  Professionele adviezen en vriendelijk contact

  Zeer vriendelijke en professionele adviezen gekregen met duidelijke kosten plaatjes van verschillende types laadpaal. Goede feedback en direct antwoord bij vragen. Zeer tevreden.


Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen