Laagste Prijsgarantie

100% Onafhankelijk

Persoonlijk advies

Hoe werkt Laadkompas.nl?

Stap 1: Vul uw wensen in

Stap 2: Ontvang een onafhankelijke vergelijking van laadpalen

Stap 3: Bestel uw laadpaal met de laagste prijs garantie

Stap 4: Veel laad plezier!

Laadpaal Thuis

U rijd elektrisch of gaat elektrisch rijden en wilt een laadpaal thuis op eigen terrein

Laadpaal Bedrijf

U wilt een laadpaal voor uw eigen elektrische auto(s) en/of bezoekers op uw bedrijfslocatie

Laadpaal Thuis & Werk

U wilt een laadpaal voor uw elektrische auto voor zowel bij u thuis op eigen terrein en bedrijfslocatie

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Laadpaal kopen

Een laadpaal kopen voor uw elektrische auto zal niet uw dagelijkse bezigheid zijn. Met de markt van elektrische auto’s die ontploft lijkt te zijn, is ook de markt voor elektrische laadpalen aan een ware opmars bezig. Logisch dat u misschien niet goed weet welke laadpaal u moet kopen, maar daar hebben we bij Laadkompas iets op bedacht: wij bieden u een onafhankelijk overzicht van alle laadpalen en zenden u vrijblijvend een top 3 van beste laadpalen wanneer u besluit om de nieuwe laadpaal via ons aan te kopen.

Een laadpaal kopen voor thuis- en/of zakelijk gebruik

Regelmatig krijgen wij de vraag over hoeveel laadpalen men zou moeten beschikken om optimaal te profiteren van elektrisch autorijden. Het antwoord daarop is (nu nog) 2,5. Een laadpaal voor bij u thuis, één voor op kantoor en nog een klein beetje voor onderweg. Wel is het zo dat – naarmate de technologie omtrent laadpalen vordert – elektrische auto’s een betere actieradius krijgen.

Momenteel beschikt nog niet iedereen over een eigen laadpaal. Laat staan dat men er twee besluit te kopen. Toch loont het om de overweging te maken. Alleen op die manier zult u immers optimaal profiteren van elektrisch autorijden en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of u met uw elektrische auto zonder problemen van A naar B komt.

Begin ook met zorgeloos elektrisch autorijden en vraag hier direct uw offerte aan. Wij stellen dan een top 3 samen met laadpalen die u het beste kunt kopen, omdat deze laadstations het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies te ontvangen van één van onze medewerkers.

Laadkompas: Meer dan alleen maar laadpalen (ver)kopen

Laadkompas.nl is ontstaan omdat de markt voor laadpalen geëxplodeerd lijkt. Vrijwel dagelijks komen er nieuwe laadpalen op de markt wat het kopen van een laadpaal alleen maar moeilijker maakt. Want welk laadstation past nu het beste bij u en is een duurdere (snel)laadpaal dan echt zoveel beter dan een voordeligere variant?

Om u een beter inzicht te geven in alle laadpalen en de bijbehorende prijzen hebben we op onze website alle type laadpalen en elektrische auto’s verzameld die momenteel voor handen zijn. Dit overzicht wordt voortdurend aangevuld, zodat we u van gedegen advies kunnen voorzien bij het kopen van een nieuwe laadpaal. We doen echter meer dan alleen maar laadpalen (ver)kopen.

Actueel overzicht van oplaadpunten

Om nog meer transparantie te brengen in laadpalen en laadstations hebben we op onze website ook een actueel overzicht samengesteld van alle nationale en internationale oplaadpunten waar u terecht kunt met uw laadpas. In het overzicht ziet u direct welke oplaadpunten beschikken over type 1 stekkers (Yazaki), type 2 stekkers (Mennekes) en waar u snellaadpalen kunt vinden. Zo hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken of u wel zonder problemen van A naar B komt met uw elektrische auto. U checkt simpelweg onze website om het dichtstbijzijnde laadstation te lokaliseren. Laadkompas.nl. Meer dus dan alleen maar de verkoop van elektrische laadpalen.

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

We hebben het op deze pagina al een paar keer laten vallen: laadpalen kopen is moeilijk en wordt alsmaar moeilijker omdat de opties met de dag ruimer worden. Wat professioneel en onafhankelijk advies bij het kopen van een laadpaal is daarom niet meer dan normaal volgens ons.

Wanneer u besluit uw laadpaal te kopen via Laadkompas.nl inventariseren we uw persoonlijke wensen en voorkeuren middels een korte vragenlijst. Aan de hand van deze inventarisatie ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen die qua kwaliteit en prijs het beste aansluiten bij uw persoonlijke behoefte. Laadkompas is niet aangesloten bij een organisatie of een specifieke leverancier. Het advies wat wij uitbrengen is dan ook 100% onafhankelijk en 100% vrijblijvend.

Wacht niet langer en ga direct naar de vragenlijst om uw offerte aan te vragen of bel ons op 020 208 89 99 om direct persoonlijk advies te ontvangen van één van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn auto laden?

U wilt een laadpaal kopen om uw auto zo snel en veilig mogelijk te laden. U moet niet vergeten dat uw auto altijd leidend is in het laadproces. Dat betekent dat uw auto bepaalt hoeveel stroom er maximaal geladen kan worden, niet de laadpaal. Voor de laadtijden per auto kunt u kijken naar het auto overzicht op onze website.

Hoe kan ik openbaar laden?

Om openbaar te kunnen laden moet u eerst uw laadpas openbaar actief maken. Dit wordt ook wel interoperabel maken genoemd. U kunt tegenwoordig met de meeste brandstofpassen zoals de Multi Tank Card ook openbaar laden.

Hoeveel laadpalen heb ik nodig?

Om optimaal elektrisch te rijden, zeggen wij  weleens dat elke berijder van een elektrische auto 2,5 laadpaal nodig heeft. Éen thuis, één op het werk en één onderweg. Naarmate de technologie en reikwijdte van elektrische auto’s verder wordt ontwikkeld en verbeterd zal dit natuurlijk minder worden.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Neem contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Adres:
Herengracht 12a
1015 BK Amsterdam

Telefoon: 020 208 89 99
Email: info@laadkompas.nl