All-round laadpaal partner voor autodealers

Bent u een merk-dealer of autodealer? Laadkompas maakt het mogelijk om autodealers te ontzorgen als het gaat om een laadpaal voor klanten bij het kopen van een nieuwe elektrische auto. Hierbij wordt het gehele proces uit handen genomen: van keuze tot tot aan de installatie van de laadpaal.

Een juiste laadpaal kopen is niet voor elke berijder van een elektrische auto even eenvoudig. Er komen meerdere aspecten bij kijken. Wilt de klant alleen een laadpaal thuis of moet er ook een laadpaal worden geïnstalleerd op de bedrijfslocatie? Moet er een zakelijke verrekening plaatsvinden van de laadkosten? Is de hoofdaansluiting toereikend voor de gewenste laadpaal? Zo zijn er nog een aantal factoren waar u rekening mee moet houden om juist advies te geven.

Laadpalen vergelijken

Laadpaal voor thuis kopen

Hoe werkt het?

Allereerst maken wij voor uw klanten een inventarisatie van de situatie en locatie. Aan de hand van de eisen en wensen zullen wij uw klant zo goed mogelijk adviseren over de beste oplossing in prijs en kwaliteit. Indien gewenst zorgen wij voor een vrijblijvende schouw op locatie. Hierna zullen wij de opties overleggen met uw klant en u als auto-dealer altijd op de hoogte houden van de status: van het kopen van een laadpaal tot aan de installatie. U bent als autodealer verzekerd dat uw klanten op maat persoonlijk advies krijgen en altijd een goede laadpaal hebben voor de desbetreffende elektrische auto.

Wilt u meer informatie over hoe u zich als auto-dealer kunt aansluiten bij Laadkompas? Neem dan contact met ons op over de voorwaarden en eventuele samenwerking.

laadpaal voor thuis kopen

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal bij u thuis

 • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
 • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
 • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
 • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij bespreken de mogelijkheden rondom het participeren met Laadkompas graag persoonlijk met u.
 • slider
  dylan

  Mirjam Willemse 24 October 2017

  Bedankt voor jullie hulp!

  Hartelijk dank voor jullie hulp bij het vinden van de juiste laadpaal. Na mijn aanvraag heb ik een duidelijk aanbod gekregen en rechtstreeks kunnen bestellen via Laadkompas


 • slider
  dylan

  Martijn van E. 14 December 2017

  Vast aanspreekpunt en meedenkend

  Vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces, denkt erg mee en is niet te beroerd om in duidelijke taal complexe materie over laadpalen uit te leggen.


 • slider
  dylan

  Boris van Leeuwen 9 January 2018

  Van begin tot eind duidelijk advies

  Van keuze laadpaal tot en met de installatie een vlotte en duidelijke afhandeling. Kortom zeer tevreden en kan Laadkompas iedereen aanbevelen.


 • slider
  dylan

  Petra van T. 24 October 2017

  Denken duidelijk met je mee en een snelle levering.

  Na het aanschaffen van een elektrische auto werd ik geholpen door Laadkompas om de geschikte laadpaal te vinden die aansluit aan mijn wensen. Ik werd aan de hand van mijn situatie persoonlijk geadviseerd, bedankt!


Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen