Installatie van uw laadpaal.

Laadkompas helpt u graag bij de installatie van uw laadpaal en hanteert hierbij een laagsteprijsgarantie.

Vrijblijvend advies? <br>Wij helpen u graag.
Vrijblijvend advies?
Wij helpen u graag.
Maak kennis met onze laadpaal installateurs.

Maak kennis met onze laadpaal installateurs.

Laadkompas werkt met gecertificeerde monteurs die de installatie van uw laadpaal graag voor u in orde maken. Dat is de veiligste optie en daarom ook ons gebruikelijke advies, het werken met stroom kan nou eenmaal gevaarlijk zijn. Onze monteurs worden regelmatig getraind en kunnen daardoor met iedere situatie overweg, zowel thuis als op bedrijfslocatie. Wel zo’n fijn idee, toch? U kunt een laadpaalinstallatie eenvoudig aanvragen bij het afronden van de bestelling. De installateur zal dan binnen 3 dagen contact opnemen voor het doornemen van uw situatie en het maken van een afspraak.

Bekijk onze prijslijst Bekijk onze prijslijst

Direct naar installatie calculator Direct naar installatie calculator

U wilt de laadpaal zelf installeren.
U wilt de laadpaal zelf installeren.

U wilt de laadpaal zelf installeren.

Mocht u de installatie van uw laadpaal zelf willen doen, dan kan dat. In dat geval leveren we de de oplaadpaal op de gewenste locatie en kunt u zelf aan de slag. Het laadstation wordt altijd geleverd met een handleiding die u stapsgewijs helpt bij de installatie en tevens zijn wij telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Wel vinden wij het belangrijk te benadrukken dat er nogal wat technische kennis is vereist, doe dit dus alleen als de nodige expertise m.b.t. elektra aanwezig is. Laadpaal-fabrikanten eisen vaak dat de installatie door een gecertificeerde installateur wordt gedaan. Wanneer dit niet het geval is, kan dit invloed hebben op bv. de garantie. Ook adviseren wij goed vooronderzoek te doen naar de situatie thuis en het laadvermogen van de auto, bij voorkeur nog alvorens de bestelling te doen. Op die manier voorkomt u later voor verrassingen te staan.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts
Zijn de installaties van alle merken hetzelfde?
Zijn de installaties van alle merken hetzelfde?

Zijn de installaties van alle merken hetzelfde?

De installateurs van Laadkompas kunnen de installatie van alle merken laadpalen verzorgen. In de regel komen de installaties van de verschillende merken redelijk overeen en zitten de verschillen meer in de omstandigheden van het betreffende huis en het type laadstation. Het aansluiten van een laadpaal is dan ook vooral maatwerk waarbij de installateur rekening houdt met alle factoren.

Mocht u een complexe technische situatie voorzien, dan adviseren wij altijd om een schouwing in te plannen met één van onze installateurs.

Advies aanvragen
Wat zijn de kosten voor het installeren van een laadpaal?
Wat zijn de kosten voor het installeren van een laadpaal?

Wat zijn de kosten voor het installeren van een laadpaal?

De standaard installatiekosten van een laadpunt bedragen bij Laadkompas €345,- (ex btw). Dat is momenteel de laagste prijs in Nederland die hoort bij de laagsteprijsgarantie die wij bieden. Deze standaard-installatie kan door heel Nederland plaatsvinden en voorziet in de volgende diensten en materialen;

  • Laadpaal aansluiten en installeren;
  • Arbeidsloon van de installateurs.
  • 10m voedingskabel.
  • Graafwerk tot 5 meter. 
  • Voorrijkosten & klein materiaal.
Maak kennis met onze laadpaal installateurs.
Maak kennis met onze laadpaal installateurs.

Welke aanvullende diensten zijn er?

Bij de de meeste installaties die Laadkompas doet vallen de kosten gewoon binnen het standaardbedrag. Toch kan het zijn dat uw thuissituatie uniek is of dat u uit luxe-oogpunt een extra service verlangt. Dan is het fijn om te weten wat er mogelijk is en tegen welke kosten. Dit zijn onze aanvullende diensten; 

  • Schouwing van de locatie (€195,-).
  • Extra materiaal of arbeidskosten (modulaire prijs).
  • Aanpassing naar 3-fase-schakelaar (€295,-).
  • Technische aanpassing load balancing (€195,-).

laadpaal thuis Advies aanvragen

Over laadpaal installatie

Hier vindt u de meest gestelde vragen door onze klanten met de bijbehorende antwoorden.

Wat kost het installeren van een laadpaal? Pijl

De standaard installatiekosten van een laadpaal bedragen bij Laadkompas €345,- (ex btw). Dat is momenteel de laagste prijs in Nederland die hoort bij de laagsteprijsgarantie die wij bieden. Deze standaard installatie kan door heel Nederland plaatsvinden en voorziet in de volgende diensten en materialen;

– Arbeidsloon van de installateurs;
– 10m voedingskabel;
– Graafwerk tot 5 meter;
– Voorrijkosten;
– Klein materiaal.

In sommige gevallen kan er meerwerk benodigd zijn, bv. voor extra bekabeling of excessief graafwerk. De kosten hiervoor kunnen van tevoren inzichtelijk worden gemaakt door foto’s naar de installateur te sturen, waarmee die op afstand een goede inschatting van de situatie en de aanvullende kosten maakt. Bij complexe gevallen kan ook nog een schouwing worden gepland á €195,- (ex btw).

Direct naar installatie calculator Direct naar installatie calculator

Installatie kosten vooraf berekenen voor mijn laadpaal, hoe doe ik dat? Pijl

Doordat wij inmiddels duizenden laadpalen hebben gerealiseerd, kunnen wij goed inschatten welke kosten er bij een een installatie komen kijken. Vaak is een telefonische schouwing aan de hand van foto’s al voldoende. Toch kunnen er dan nog kleine dingen zijn die van tevoren niet konden worden ingeschat, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er 16 meter kabel i.p.v 14 meter benodigd is. Indien u vooraf volledige zekerheid wil over de totale kosten dan adviseren wij om een fysieke schouwing uit te laten voeren. De kosten hiervan zijn €195 (excl. BTW). Bij bedrijfslocaties is dit (vaak vanaf twee dubbele laadstations) aan te bevelen.

Laadpaal installatie

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Laadpaal installatie

Laadkompas werkt met gecertificeerde monteurs die uw laadpaal installatie graag voor u in orde maken.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Thuis opladen is goedkoper dan een openbaar laadpunt en u hoeft nooit te wachten tot er een paal vrij komt.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 335 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.