Met een laadpaal voor elektrische auto aan huis zorgt ervoor dat u altijd met een volgeladen auto weg kan. Je ziet de laadpalen voor elektrische auto’s ook steeds vaker terugkomen bij bedrijven, woningen en in het straatbeeld in het algemeen. Het kiezen van een laadpaal is door het grote aanbod nog niet zo makkelijk. Bij Laadkompas weten we dit en daarom staan we voor u klaar. Wij bieden u onafhankelijk advies dat aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Vraag direct uw persoonlijke advies aan of neem contact met ons op via de chat of met de telefoon.

laadpaal auto

Laadpaal elektrische auto kopen

Als u een laadpaal voor uw elektrische auto gaat kopen zijn er meerdere factoren waar u rekening mee dient te houden. Het is lastig om zomaar een laadpaal te kopen. Bij Laadkompas weten wij precies op welke factoren we per situatie moeten letten. Door middel van een korte vragenlijst wordt het voor ons duidelijk waar we voor u op moeten letten. Aan de hand de u gestelde eisen zoeken wij de beste drie laadpalen uit.

Elektrische laadpaal vergelijken

Kosten laadpaal elektrische auto

De kosten van een laadpaal voor elektrische auto verschilt per merk, toepassing en kwaliteit. Bij de drie modellen die wij u aanbieden geven we altijd een transparant overzicht van de mogelijkheden met daarbij de laagste prijsgarantie. Wilt u een laadpaal zakelijk aanschaffen? Dan kunt u ook nog eens profiteren van verschillende subsidies zoals de Milieu Investeringsaftrek (MIA), Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) en Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Helaas gelden deze subsidies niet voor particulieren. Daarnaast zijn er geen andere landelijke subsidies die worden uitgegeven aan subsidies voor het aankopen van een laadpaal. Wel zijn er diverse gemeentes die financiële tegemoetkomingen en subsidies bieden. Dit worden er wel steeds minder omdat gemeentes liever investeren in publieke laadpalen voor elektrische auto’s die iedereen kan gebruiken.

Laadpaal elektrische auto via Laadkompas

Naast het eerder genoemde advies die wij uitbrengen, die geheel onafhankelijk is, zijn er nog meer voordelen om te kiezen voor Laadkompas. Wij leveren alleen merken laadpalen die ook echt van goede kwaliteit zijn en een hoog gebruiksgemak hebben. Daarbij zijn wij elke werkdag bereikbaar via de telefoon van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00 zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden bij eventuele onduidelijkheden. Wacht niet langer en vul nu snel onze vragenlijst in en krijg zo spoedig mogelijk advies over de drie beste laadpalen voor uw elektrische auto.

Vergelijk nu

laadpaal auto kopen

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw elektrische laadpaal.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen