Een laadpaal voor uw bedrijf?

Een laadpaal op uw bedrijfslocatie is een fijne service voor uw werknemers en klanten. Laadkompas helpt u op weg.

Gratis laadadvies? Wij helpen u graag.
Gratis laadadvies? Wij helpen u graag.
Een greep uit onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers

 

  

    

      

      

     

Een laadpaal staat goed bij ieder bedrijf.
Een laadpaal staat goed bij ieder bedrijf.

Een laadpaal staat goed bij ieder bedrijf.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook het bedrijfsleven gaat hierin mee. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrisch rijden en datzelfde geldt voor de bezoekende klant. Hierdoor neemt de vraag naar zakelijke laadpalen steeds meer toe en is er behoefte aan passende oplossingen voor zowel werknemers als bezoekers.

Laadkompas biedt die oplossingen en adviseert graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf die variëren van een enkele laadpaal tot volledige configuraties van wel 100 laadpunten. Hierin is het belangrijk om rekening te houden met de toekomst. De laadoplossing moet zo universeel mogelijk zijn zodat deze flexibel is qua type auto en laadvermogen.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt, brengt Laadkompas eerst uw situatie in kaart. De jarenlange ervaring van onze EV-experts stellen wij hiervoor graag ter beschikking.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Blije klanten
Blije
klanten
Laagste prijs garantie
Laagste prijs
garantie
Installatie experts
Installatie experts
Welke financiële voordelen biedt een zakelijke laadpaal?
Welke financiële voordelen biedt een zakelijke laadpaal?

Welke financiële voordelen biedt een zakelijke laadpaal?

Een zakelijke laadpaal kent nogal wat financiële voordelen, zowel in aanschaf als gebruik. De belangrijkste hiervan zijn de subsidies die er aan het bedrijfsleven worden verstrekt om elektrisch rijden te stimuleren. Voor elektrische laadpalen geldt dat de aanschafprijs gedeeltelijk kan worden afgetrokken van de winst met fiscale voordelen als gevolg. Dit is een interessante kans voor ondernemers en een goede boost om over te stappen, helemaal met het vooruitzicht dat de transportkosten daarna aanzienlijk lager zullen zijn. De besparing hierop kan behoorlijk oplopen.

Naast de besparingen is er ook een manier om te verdienen op laadpalen op bedrijfslocatie, namelijk door de externe gebruikers te laten betalen voor gebruik. Dit kan doordat de kosten voor het laden door de exploitant van de laadpaal worden bepaald, wat hanteren van een marge mogelijk maakt.

Advies aanvragen
Laadpaal op locatie.
Laadpaal op locatie.

Laadpaal op locatie.

Een bedrijfslocatie beschikt over het algemeen over meer elektrische capaciteit dan een woonhuis. Dit maakt het mogelijk om één of meerdere laadpalen aan te sluiten waarbij de dubbele laadstations steeds gangbaarder worden. In totaal kan Laadkompas oplossingen bieden tot wel 100 laadpunten, afhankelijk van de fabrikant en de status van uw meterkast.

We werken steeds meer thuis en een flexibele mindset qua werkplek wordt de norm. Dat betekent dat een flexibele houding in de verduurzaming van uw wagenpark ook belangrijk is. Een laadpaal op bedrijfslocatie is hierin een essentiële stap, vooral als service naar uw gasten. Voor het personeel zou een laadpaal thuis echter weleens veel praktischer kunnen zijn, vooral wanneer regelmatig thuis wordt gewerkt.

Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk, afgestemd op de specifieke bedrijfssituatie. Laadkompas denkt graag mee in een laadoplossing voor personeel en werkgever, waarin alle wensen en het financiële aspect mooi samenkomen.

Bekijk meer over laadpaal installatie Advies aanvragen

Een greep uit onze opdrachtgevers
Een greep uit onze opdrachtgevers

Partner worden.

Alle partijen die regelmatig met laadstations werken, kunnen vast partner worden. Als vast partner bieden wij een vast aanspreekpunt, vaste partnerkorting en ondersteuning tijdens én na de realisatie.
De partnerschappen zijn o.a geschikt voor leasemaatschappijen, autodealers, projectontwikkelaars, installatiebedrijven en (semi-) publieke instellingen.

Als partner profiteert u van onze jarenlange ervaring en de beste kennis over laadinfrastructuur en laadoplossingen.

Bekijk meer over laadpaal installatie Meer over de partnerschappen

Laadpaal bedrijf

Verrekenen Slimme online functies

Met een slimme laadpaal verrekent u eenvoudig de gemaakte kosten met uw werknemer, leasemaatschappij of onderneming.

Balancing Dynamic load balancing

De meeste fabrikanten bieden tegenwoordig load balancing modules aan. Zo voorkomt u piekmomenten in de stroom thuis. Wel zo veilig.

Thuis / prive Een eigen laadpunt

Als bedrijf kunt u eenvoudig laadstations plaatsen voor uw bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen een extra service.

Contact opnemen

Onze klanten
geven ons

Op basis van 335 beoordelingen

Kiyoh
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.