Een laadpaal voor auto is iets wat je steeds vaker ziet terugkomen bij bedrijven en ook woningen. Wilt u zeker weten dat u de juiste laadpaal kiest die bij uw situatie, wensen en behoeftes past? Vraag dan onafhankelijk en vrijblijvend advies aan bij Laadkompas. Steeds meer mensen kiezen voor elektrische auto’s. Door de groeiende markt in elektrische auto’s, groeit ook de markt in laadpalen voor auto’s. Dit maakt het niet makkelijker om de juiste laadpaal te kiezen. Laadkompas is een onafhankelijk bedrijf zonder belangen. Hierdoor kunnen wij u de beste laadpaal adviseren per situatie en niet omdat we betaald worden door een leverancier.

laadpaal auto

Laadpaal elektrische auto

De laadpaal voor een elektrische auto is een van de belangrijkste investeringen naast de auto zelf. Daarbij moet u ook nog de afweging nemen of u behoefte heeft aan een laadpaal aan huis. Dit hangt vaak af of u de auto ook veel voor privé gebruikt of dat het een zakelijke auto is die ook dagelijks wordt opgeladen bij uw werk. De laadpaal kosten lopen uiteen per model en het is niet zo dat de duurste per se de beste is. Dit hangt vaak af van de situatie en de eisen die worden gesteld aan de laadpaal. Omdat elektrisch rijden vanuit de overheid wordt gestimuleerd zijn er ook nog subsidies voor laadpalen. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor een laadpaal voor uw elektrische auto een stuk lager kunnen uitvallen.

Elektrische laadpaal vergelijken

Laadpaal elektrische auto kopen

Gaat u een laadpaal voor uw elektrische auto kopen en kunt u wel wat advies gebruiken over welke laadpaal goed is voor uw situatie en die aansluit aan uw eisen. Het is natuurlijk ook afhankelijk welke auto u gebruikt en de stekker die hierop is gemonteerd. Al deze factoren nemen wij mee in het maken van de offerte met daarop minimaal de drie beste keuzes voor een laadpaal.

Laadpaal auto via Laadkompas

Om te zorgen dat u de juiste laadpaal thuis koopt kunt u het beste een vergelijking of offerte aanvragen bij ons. Aan de hand van een kleine vragenlijst kunnen wij een top drie maken. Deze top drie van laadpalen houdt rekening met al uw eisen. U kunt dan een van de drie laadpalen kopen bij Laadkompas. Wij verzorgen de installatie en kunnen toebehoren en accessoires leveren.

Vraag nu vrijblijvend onze onafhankelijke offerte aan of bel zodat u persoonlijk advies krijgt van een van onze experts.

Vergelijk nu

laadpaal auto kopen

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord