Laagste Prijsgarantie

100% Onafhankelijk

Persoonlijk advies

Hoe werkt Laadkompas.nl?

Stap 1: Vul uw wensen in

Stap 2: Ontvang een onafhankelijke vergelijking van laadpalen

Stap 3: Bestel uw laadpaal met de laagste prijs garantie

Stap 4: Veel laad plezier!

Laadpaal Thuis

U rijd elektrisch of gaat elektrisch rijden en wilt een laadpaal thuis op eigen terrein

Laadpaal Bedrijf

U wilt een laadpaal voor uw eigen elektrische auto(s) en/of bezoekers op uw bedrijfslocatie

Laadpaal Thuis & Werk

U wilt een laadpaal voor uw elektrische auto voor zowel bij u thuis op eigen terrein en bedrijfslocatie

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Laadpaal auto

Een laadpaal kopen voor uw elektrische auto? Dat is vast niet uw alledaagse bezigheid. Professioneel en onafhankelijk advies geven over elektrische laadpalen voor uw auto is echter wel onze dagelijkse bezigheid. We staan dan ook graag voor u klaar om u te adviseren bij het kopen van een laadpaal voor uw elektrische auto.

Een laadpaal voor uw elektrische auto

De markt voor elektrische auto’s neemt rap toe. Hiermee neemt ook de markt voor laadpalen voor elektrische auto’s razendsnel toe. Voor u, als berijder van een elektrische auto, kan het dan ook knap lastig zijn om de juiste keuzes te maken. Want welk laadstation past het beste bij uw elektrische auto en is de duurste laadpaal ook automatisch de beste laadpaal? Op deze – en vele andere vragen – geven we bij Laadkompas.nl graag heldere antwoorden.

Wacht daarom niet langer en ontdek welke laadpalen het meest geschikt zijn voor uw elektrische auto. Vraag hier direct uw offerte aan of bel ons op 020 208 89 99 om persoonlijk in gesprek te gaan met onze experts.

Laadpalen voor uw elektrische auto via Laadkompas

Laadkompas.nl is voor transparantie binnen de markt van autolaadpalen. Vrijwel iedere dag komen er wel nieuwe laadpalen voor elektrische auto’s bij. Met zoveel keuze is het voor een leek moeilijk om het overzicht te bewaren. Een laadpaal kopen voor uw auto is immers een fikse investering. Het is een investering die zich op de langere termijn terug moet betalen. Om die reden is het belangrijk dat u weloverwogen keuzes maakt omtrent de nieuwe laadpaal bij u thuis, op kantoor of op beide locaties.

Aan de hand van een korte vragenlijst inventariseren we uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Met deze gegevens selecteren wij 3 laadpalen voor uw elektrische auto die wij het meest geschikt vinden voor uw persoonlijke situatie. Hierbij houden we rekening met service, aanvullende voorwaarden, de kwaliteit van het geleverde laadstation en natuurlijk de prijs. U ontvangt van ons dus altijd een top 3 van laadstations voor uw elektrische auto die het beste passen bij uw persoonlijke behoefte. Zo betaalt u nooit teveel voor de nieuwe laadpaal en heeft u binnenkort een laadstation in huis wat volledig aansluit bij uw eigen visie omtrent laadpalen voor elektrische auto’s.

Actueel oplaadpunten overzicht

Vaak krijgen wij de vraag gesteld over hoeveel laadpalen men zou moeten beschikken om optimaal te profiteren van elektrisch autorijden. Het antwoord op deze vraag is (nu nog) 2,5. De technologie vordert echter snel en de actieradius van elektrische auto’s neemt alsmaar toe. Dit neemt niet weg dat u in de meest ideale situatie een laadpaal thuis heeft voor uw elektrische auto én een laadstation op het werk. Zo rijdt u zorgeloos van A naar B en hoeft u zich nooit druk te maken dat u onderweg ergens strandt met de elektrische auto.

Maar die resterende halve laadpaal dan? We horen u denken. Ook daar hebben we een oplossing voor bedacht.

Op onze website vindt u een actueel overzicht van alle oplaadpunten (nationaal en internationaal) waar u met uw laadpas terecht kunt. In het overzicht staat duidelijk vermeld waar u snellaadpalen vindt en welk type stekkers (type 1 – Yazaki en type 2 – Mennekes) het oplaadpunt aanbiedt. Voor het resterende beetje energie wat uw elektrische auto onderweg nodig heeft raadpleegt u dus ook gewoon Laadkompas.nl. In één oogopslag ontdekt u het dichtstbijzijnde oplaadpunt voor uw auto bij u in de buurt!

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

Om u te helpen bij het kopen van de meest ideale laadpaal voor uw elektrische auto hebben we een korte vragenlijst samengesteld. Hiermee kunnen we eenvoudig in kaart brengen welke laadpaal het best aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen. Wij zijn niet aangesloten bij een organisatie of een specifieke leverancier. Ons advies is dan ook 100% onafhankelijk. En natuurlijk vrijblijvend. U zit nergens aan vast wanneer u de vragenlijst invult.

Ga direct naar de vragenlijst en ontvang uw op maat gemaakte offerte of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies van één van onze experts te krijgen. Uw elektrische laadpaal voor uw auto vindt u bij Laadkompas.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn auto laden?

U wilt een laadpaal kopen om uw auto zo snel en veilig mogelijk te laden. U moet niet vergeten dat uw auto altijd leidend is in het laadproces. Dat betekent dat uw auto bepaalt hoeveel stroom er maximaal geladen kan worden, niet de laadpaal. Voor de laadtijden per auto kunt u kijken naar het auto overzicht op onze website.

Hoe kan ik openbaar laden?

Om openbaar te kunnen laden moet u eerst uw laadpas openbaar actief maken. Dit wordt ook wel interoperabel maken genoemd. U kunt tegenwoordig met de meeste brandstofpassen zoals de Multi Tank Card ook openbaar laden.

Hoeveel laadpalen heb ik nodig?

Om optimaal elektrisch te rijden, zeggen wij  weleens dat elke berijder van een elektrische auto 2,5 laadpaal nodig heeft. Éen thuis, één op het werk en één onderweg. Naarmate de technologie en reikwijdte van elektrische auto’s verder wordt ontwikkeld en verbeterd zal dit natuurlijk minder worden.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Neem contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Adres:
Herengracht 12a
1015 BK Amsterdam

Telefoon: 020 208 89 99
Email: info@laadkompas.nl