De kosten van een laadpaal

Benieuwd naar de kosten van een laadpaal voor uw elektrische auto?

Logisch! De markt voor elektrische laadpalen is namelijk bezig aan een ware opmars en het is daarom niet gek dat u inmiddels door de bomen de laadpaal niet meer ziet. Laadkompas schept graag helderheid en zorgt er voor dat u altijd de beste prijs ontvangt voor de laadpaal die het beste bij u en uw elektrische auto past. Daarbij ontvangt u een realistisch beeld van de kosten die een laadpaal met zich meebrengt.

kosten laadpaal

Zoals elke markt is de markt van elektrische laadpalen een kwestie van vraag en aanbod. De prijzen en kosten van laadpalen lopen momenteel dan ook behoorlijk uiteen. Des te moeilijker is het voor u om een weloverwogen keuze te maken. Want welke laadpaal is nu het meest geschikt voor uw persoonlijke situatie en is de duurste laadpaal ook automatisch het beste laadstation?

Bij Laadkompas helpen we u graag dit soort vragen te beantwoorden. Samen gaan we op zoek naar de laadpaal die het beste aansluit bij uw verwachtingen omtrent kosten en kwaliteit. Aan de hand van een korte vragenlijst brengen we uw wensen en voorkeuren in kaart, waarna we u een top 3 van laadpalen toezenden die het beste aansluiten bij uw persoonlijke doelstellingen.

Wacht niet langer, krijg een beeld van de kosten van een laadpaal en vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan of bel ons op 020 208 89 99 voor onafhankelijk advies van één van onze experts.

Wat kost een laadpaal

Laadpalen voor thuis én op kantoor

Wie optimaal wilt profiteren van elektrisch autorijden zou in principe twee-en-een-halve laadpaal tot de beschikking moeten hebben. Ja, de technologie dendert door en daarmee wordt de actieradius van elektrische auto’s alsmaar groter, maar momenteel zou een laadpaal bij u thuis én op kantoor de meest ideale situatie zijn.

Op die manier reduceert u de kosten voor het opladen van de elektrische auto en bent u niet langer afhankelijk van oplaadpunten onderweg. Toch kan het voorkomen dat u onderweg de auto moet bijladen. Dit kan middels uw laadpas en een laadkabel op tal van plekken in en buiten Nederland.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies over het kostenplaatje

Juist omdat de kosten voor een nieuwe laadpaal zo ontzettend uiteen lopen is het raadzaam om u van tevoren goed te verdiepen in alle mogelijkheden. Een nieuwe laadpaal voor thuis en/of op kantoor kopen doet u immers niet iedere dag en de investering is er één die zich op de langere termijn terug zal moeten verdienen.

Om tot de beste laadpaal te komen voor uw persoonlijke situatie hebben we een korte vragenlijst samengesteld waarmee we nauwkeurig in kaart kunnen brengen wat uw persoonlijke behoefte is. Zo krijgen we een helder overzicht omtrent uw voorkeuren qua kosten, kwaliteit en service.
Met deze gegevens stellen we een top 3 samen van laadpalen die wij het beste bij uw persoonlijke situatie vinden passen. Hierbij houden we rekening met de kosten en kwaliteit, maar ook met de geleverde service en eventuele aanvullende voorwaarden. Laadkompas vormt geen onderdeel van een overkoepelende organisatie en onderhoudt geen banden met een specifieke leverancier. Ons advies is altijd 100% onafhankelijk en de offertes die u van ons ontvangt zijn 100% vrijblijvend.

Wacht daarom niet langer en vul hier direct de vragenlijst in of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk met één van onze experts te spreken. U krijgt een realistisch beeld van de kosten omtrent een nieuwe laadpaal.

Vergelijk nu

Hoe duur is een laadpaal

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw elektrische laadpaal.
Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen