Laagste Prijsgarantie

100% Onafhankelijk

Persoonlijk advies

Hoe werkt Laadkompas.nl?

Stap 1: Vul uw wensen in

Stap 2: Ontvang een onafhankelijke vergelijking van laadpalen

Stap 3: Bestel uw laadpaal met de laagste prijs garantie

Stap 4: Veel laad plezier!

Laadpaal Thuis

U rijd elektrisch of gaat elektrisch rijden en wilt een laadpaal thuis op eigen terrein

Laadpaal Bedrijf

U wilt een laadpaal voor uw eigen elektrische auto(s) en/of bezoekers op uw bedrijfslocatie

Laadpaal Thuis & Werk

U wilt een laadpaal voor uw elektrische auto voor zowel bij u thuis op eigen terrein en bedrijfslocatie

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Kosten laadpaal

Benieuwd naar de kosten van een laadpaal voor uw elektrische auto? Logisch. De markt voor elektrische laadpalen is namelijk bezig aan een ware opmars en het is daarom niet gek dat u inmiddels door de bomen de laadpaal niet meer ziet. Laadkompas schept graag helderheid en zorgt er voor dat u altijd de beste prijs ontvangt voor de laadpaal die het beste bij u en uw elektrische auto past. Daarbij ontvangt u een realistisch beeld van de kosten die een laadpaal met zich meebrengt.

De kosten van een elektrische laadpaal

Zoals elke markt is de markt van elektrische laadpalen een kwestie van vraag en aanbod. De prijzen en kosten van laadpalen lopen momenteel dan ook behoorlijk uiteen. Des te moeilijker is het voor u om een weloverwogen keuze te maken. Want welke laadpaal is nu het meest geschikt voor uw persoonlijke situatie en is de duurste laadpaal ook automatisch het beste laadstation?

Bij Laadkompas helpen we u graag dit soort vragen te beantwoorden. Samen gaan we op zoek naar de laadpaal die het beste aansluit bij uw verwachtingen omtrent kosten en kwaliteit. Aan de hand van een korte vragenlijst brengen we uw wensen en voorkeuren in kaart, waarna we u een top 3 van laadpalen toezenden die het beste aansluiten bij uw persoonlijke doelstellingen.

Wacht niet langer, krijg een beeld van de kosten en vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan of bel ons op 020 208 89 99 voor onafhankelijk advies van één van onze experts.

Laadpalen voor thuis én op kantoor

Wie optimaal wilt profiteren van elektrisch autorijden zou in principe twee-en-een-halve laadpaal tot de beschikking moeten hebben. Ja, de technologie dendert door en daarmee wordt de actieradius van elektrische auto’s alsmaar groter, maar momenteel zou een laadpaal bij u thuis én op kantoor de meest ideale situatie zijn.

Op die manier reduceert u de kosten voor het opladen van de elektrische auto en bent u niet langer afhankelijk van oplaadpunten onderweg. Toch kan het voorkomen dat u onderweg de auto moet bijladen. Dit kan middels uw laadpas en een laadkabel op tal van plekken in en buiten Nederland.

Ook daar helpt Laadkompas u graag bij. We hebben een overzicht samengesteld van alle nationale en internationale oplaadpunten, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken of u wel zonder problemen van A naar B komt met de elektrische auto. U raadpleegt simpelweg het actuele overzicht op Laadkompas.nl en ontdekt in één oogopslag waar het dichtstbijzijnde oplaadstation zich bevindt. In het overzicht hebben we duidelijk omschreven welke oplaadpunten beschikken over snellaadpalen en waar u terecht kunt met een type 1 stekker (Yazaki) of een type 2 stekker (Mennekes).

Onafhankelijk en vrijblijvend advies over het kostenplaatje

Juist omdat de kosten voor een nieuwe laadpaal zo ontzettend uiteen lopen is het raadzaam om u van tevoren goed te verdiepen in alle mogelijkheden. Een nieuwe laadpaal voor thuis en/of op kantoor kopen doet u immers niet iedere dag en de investering is er één die zich op de langere termijn terug zal moeten verdienen.

Om tot de beste laadpaal te komen voor uw persoonlijke situatie hebben we een korte vragenlijst samengesteld waarmee we nauwkeurig in kaart kunnen brengen wat uw persoonlijke behoefte is. Zo krijgen we een helder overzicht omtrent uw voorkeuren qua kosten, kwaliteit en service. Met deze gegevens stellen we een top 3 samen van laadpalen die wij het beste bij uw persoonlijke situatie vinden passen. Hierbij houden we rekening met de kosten en kwaliteit, maar ook met de geleverde service en eventuele aanvullende voorwaarden. Laadkompas vormt geen onderdeel van een overkoepelende organisatie en onderhoudt geen banden met een specifieke leverancier. Ons advies is altijd 100% onafhankelijk en de offertes die u van ons ontvangt zijn 100% vrijblijvend.

Wacht daarom niet langer en vul hier direct de vragenlijst in of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk met één van onze experts te spreken. U krijgt een realistisch beeld van de kosten omtrent een nieuwe laadpaal.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn auto laden?

U wilt een laadpaal kopen om uw auto zo snel en veilig mogelijk te laden. U moet niet vergeten dat uw auto altijd leidend is in het laadproces. Dat betekent dat uw auto bepaalt hoeveel stroom er maximaal geladen kan worden, niet de laadpaal. Voor de laadtijden per auto kunt u kijken naar het auto overzicht op onze website.

Hoe kan ik openbaar laden?

Om openbaar te kunnen laden moet u eerst uw laadpas openbaar actief maken. Dit wordt ook wel interoperabel maken genoemd. U kunt tegenwoordig met de meeste brandstofpassen zoals de Multi Tank Card ook openbaar laden.

Hoeveel laadpalen heb ik nodig?

Om optimaal elektrisch te rijden, zeggen wij  weleens dat elke berijder van een elektrische auto 2,5 laadpaal nodig heeft. Éen thuis, één op het werk en één onderweg. Naarmate de technologie en reikwijdte van elektrische auto’s verder wordt ontwikkeld en verbeterd zal dit natuurlijk minder worden.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Neem contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Adres:
Herengracht 12a
1015 BK Amsterdam

Telefoon: 020 208 89 99
Email: info@laadkompas.nl