De kosten van een laadpaal kunnen erg verschillen. Maar niet alleen die kosten verschillen, ook de kwaliteit van de laadpalen verschilt. De duurste laadpaal is niet per se de beste laadpaal. Veel hangt af van de verschillende wensen en behoefte van de koper van de laadpaal. Wilt u graag een onafhankelijk en vrijblijvend advies ontvangen over de laadpaal kosten? Vul dan nu onze korte vragenlijst in en ontvang een top drie van laadpalen voor u.

kosten laadpaal

Kosten laadpaal thuis

Wilt u graag een laadpunt thuis? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de kosten voor een laadpaal thuis. Dit is ook een van de vragen die wij stellen in onze offerte aanvraag. Naast deze vraag hebben we nog wat andere vragen over de plaatsing van de laadpaal, type laadpaal en of u er een laadpas bij zou willen hebben. De antwoorden op deze vragen geven ons een duidelijk beeld van uw wensen en behoeftes. Aan de hand hiervan kunnen wij laadpalen selecteren.

Kosten laadpaal zakelijk

Bent u op zoek naar een laadpunt voor bij uw bedrijfslocatie? Dat is een verstandige keus. Een laadpunt biedt werknemers en klanten de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden. Vooral door klanten wordt dit gezien als een pluspunt. Het is ook mogelijk om een laadpunt thuis zakelijk te gebruiken. Zodra een elektrische auto wordt geleased en zakelijk wordt gebruikt is het mogelijk om de kosten voor het opladen automatisch te declareren bij de werkgever. Daarbij is het voor bedrijven ook mogelijk om fiscaal voordeel te behalen op de aanschaf van een laadpaal.

Wat kost een laadpaal

Kosten laadpaal drukken

Om de kosten bij een laadpaal te drukken zijn er verschillende subsidies en fiscale voordelen bij laadpalen beschikbaar. Hiermee probeert de overheid elektrisch rijden ook te stimuleren. Hiermee worden de kosten voor laadpalen gedrukt. De hoogte van de subsidies en fiscale voordelen hangt af van de laadpaal die u koopt. Bij Laadkompas kunnen wij u ook adviseren over de subsidies en fiscale voordelen die mogelijk zijn in uw situatie.

Wilt u graag meer weten wat de kosten voor een laadpaal voor u zouden zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies te krijgen van een van onze experts.

Vergelijk nu

Hoe duur is een laadpaal

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw elektrische laadpaal.
Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen