Welke laadpaal kan ik voor Jaguar I Pace gebruiken?

Jaguar heeft sinds 2018 een volledig elektrische auto beschikbaar. De Jaguar I-PACE is gekozen tot de auto van het jaar 2019. De I-PACE combineert een gezinswagen, terreinwagen en sportauto in één.

De gunstige fiscale regelingen van 2018 hebben ervoor gezorgd dat de I-PACE populair is onder leaserijders.

 

Vraag advies

 

 

 

 

 

Jaguar I Pace thuisladen

Kijkend naar de I-PACE specifiek is het advies om een 32A laadstation te nemen. Deze zijn verkrijgbaar in zowel 1-fase (maximaal 7,4kW) of 3-fase (maximaal 22kW). Indien u kiest voor een 3-fase laadstation dan is deze niet alleen geschikt voor uw Jaguar I-PACE maar ook voor een eventuele toekomstige elektrische auto die op 3-fase kan laden (zoals de Audi e-Tron of een Tesla). Met een slimme (online) laadpaal heeft u de mogelijkheid om het vermogen softwarematig in te stellen. Vaak zorgen wij ervoor dat de laadpaal voor I-PACE berijders op 25A wordt ingesteld zodat u op de maximaal haalbare snelheid kunt laden.

 

 

 

 

advies_laadpaal_thuis_gebruik

 

 

 

 

 

 

Kosten laadpaal Jaguar

De kosten van een laadpaal voor de Jaguar zijn verschillend. Het is ons advies aan Jaguar berijders om een slimme laadpaal te nemen zodat het vermogen softwarematig kan worden afgesteld. Daarnaast is het ook handig om gelijk een laadstation aan te schaffen die op 3-fase kan laden zodat u voor de toekomst goed bent voorbereid.

Het advies om een slimme laadpaal te kiezen zorgt er meteen voor dat de stroomkosten automatisch verrekend kunnen worden. Als u een offerte aanvraagt bij Laadkompas dan krijgt u direct vrijblijvend een vergelijking in de mail die de beste laadpaal Jaguar selecteert. Onze EV-experts zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt en op het maximaal beschikbare vermogen gaat laden.

 

Lees meer

 

 

 

 

Hoe laad ik mijn Jaguar op?

De combinatie van de 1-fase laadaansluiting en de grote accucapaciteit (90 kWh) van de I-PACE (90 kWh) zorgt ervoor dat een laadpaal Jaguar I Pace erg belangrijk is om goed de weg op te gaan.

In de praktijk laden de meeste I-PACE rijders als gevolg van de beschikbare hoeveelheid stroom niet op de maximale 7,4 kWh per uur op. In de praktijk laden de meeste berijders op tussen de 3,7kW per uur en 5,8kW. De I-PACE doet er met 3,7 kWh per uur 27 uur over om vol te zijn, met een oplaadsnelheid van 5,8kW per uur is dat iets meer als 17 uur. Een juiste aansluiting en een juiste laadpaal zorgt ervoor dat de totale oplaadtijd van de I-PACE met wel 10 uur wordt verminderd!

 

Jaguar I Pace laadpaal installatie

Een laadpaal I Pace installatie door Laadkompas gebeurt op een veilige en goede manier. Laadkompas wordt enkel met gecertificeerde installateurs die jarenlange ervaring werken. Wij werken met een laagste prijs garantie en bieden eerlijke en vaste lage prijzen. Wij werken niet met dure en te ruimte pakketten maar u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Niets is ons te gek, ook voor uitdagende installaties bent u bij Laadkompas op het goede adres.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Jaguar I Pace problemen

De auto heeft in de een beloofde actieradius van 470 kilometer. In de praktijk blijft daar slechts van 250 kilometer van over. Daarnaast valt het op dat de I-PACE thuis slechts op 1-fase kan laden. In theorie is dat met maximaal 7,4kW per uur, al wordt dit in 99% van de gevallen thuis niet gehaald.

 

Vraag advies

 

 

Onafhankelijk advies voor uw laadpaal bij u thuis

Wanneer u besluit om een offerte aan te vragen voor de nieuwe laadpaal via Laadkompas.nl, ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Vergelijk nu