Hoe kom ik aan een laadpas?

Hoe kom ik aan een laadpas?

Een laadpas is noodzakelijk om openbaar te laden. Slimme laadstations voor thuis werken vaak ook pas na het scannen van de laadpas. De pas zorgt er hiermee voor dat de laadkosten aan u in rekening worden gebracht door de partij die de stroomkosten betaald. 
 

Waar let je op in de keuze van een laadpas?


Er is inmiddels een groot en gevarieerd aanbod van laadpassen. Er zijn laadpassen die een starttarief en kWh-opslag hanteren en die in feite verborgen zijn. Naar onze mening ontbreekt hier een stuk transparantie waardoor wij adviseren om een laadpas te nemen die een vast maandelijks bedrag heeft ongeacht de aantal sessies en het verbruik.
 

Werkt mijn laadpas in het buitenland?


De meeste laadpassen werken voor een groot deel ook in het buitenland. De laadpas die wij adviseren heeft binnen Europa het grootste bereik. Laadpalen binnen de BeNeLux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië worden hiermee ondersteund. 
 
Is de laadpas ook in een ander formaat dan een pasje te verkrijgen?
De meeste berijders vinden het onhandig om de laadpas steeds uit de portemonnee te halen. Hierop hebben de meeste passenleveranciers de pas ook in klein formaat als sleutelhanger en druppel beschikbaar. Deze kan dan bijv. 
 

Waar bestel ik een laadpas


Een laadpas bestelt u gratis en eenvoudig via Laadkompas. Vandaag besteld is morgen al in huis!

Heeft u een EVBox laadpaal? Klik hier voor EVBox laadpas