Waarom heeft u de EVBox HomeLine thuis nodig?

De EVBox HomeLine is tot nu toe het meest verkochte laadstation in Nederland. Deze laadpunt is speciaal gemaakt voor de thuislocatie of in de parkeergarage. Daarnaast is het mogelijk uw stroomverbruik automatisch te facturen naar uw werkgever.

De EVBox HomeLine laadt tot acht keer sneller dan een standaard stopcontact. Dit zorgt ervoor dat uw elektrische auto snel en volledig kan opladen.

 

Ja, ik wil het juiste advies over EVBox

 

 

 

 

 

 

HomeLine is geschikt voor huidige en toekomstige elektrische auto’s

Het is mogelijk om met de EVBox HomeLine elke elektrische auto op te laden bij uw huis. Wij raden aan om ons advies te vragen om te achterhalen welk laadvermogen het beste past bij uw situatie. Daarnaast zijn alle EVBox laadpalen modulair opgebouwd, wanneer er in de toekomst een module (bijvoorbeeld een printplaat) defect raakt, dan is het makkelijk om deze te vervangen.

Slimme variant werkt met een laadpas en zorgt voor automatische verrekening (abonnement verplicht). Daarnaast is het slimme laadstation onderhoudsarm tot onderhoudsvrij doordat deze kan worden uitgelezen op afstand.

De HomeLine is ook leverbaar als een offline laadpaal (AutoStart). Het grote nadeel van de Autostart variant is dat autorisatie niet mogelijk is, iedereen kan hiermee uw laadpaal gebruiken worden. Daarnaast worden er geen updates uitgevoerd en is het verbruik niet inzichtelijk.

Benieuwd of een slimme laadpaal of offline laadpaal de juiste keuze voor u is? Vraag dan nu advies aan en bekijk ook de slimme laadpaal en offline laadpaal van EVBox HomeLine.

 

 

EVBox HomeLine is naar wens te configureren

De EVBox HomeLine is ideaal voor thuisgebruik en is beschikbaar in offline en slimme variant. De EVBox wordt naar wens niet alleen met standaard functies geleverd. Er zijn aantal opties waar u uit kunt kiezen:

  • Drie verschillende kleuren covers: lichtgrijs, antraciet of wit,
  • Wandmontage of op de oprit door middel van een RSV-paal van 1,90 meter,
  • Vaste kabel van 6 meter (zelfde prijs als contactdoos) of 8 meter kabel (meerprijs € 35),
  • Verschillende vermogens vanaf 3,7kW tot en met 22kW, naarmate het vermogen toeneemt stijgt de prijs,

 

 

 

Ja, ik wil het juiste advies over EVBox