Dé evolutie: EVBox Elvi

Na jarenlange ontwikkeling heeft EVBox de Elvi gelanceerd. Elvi is het nieuwste flagship product van de Nederlandse marktleider EVBox.

Elvi is nu verkrijgbaar bij Laadkompas.

 

 

 

 

Elvi mogelijkheden

EVBox heeft de Elvi in drie verschillende varianten ontworpen. Het instapmodel is de Elvi met WiFi. Dit model staat bekend als het Autostart model en heeft niet de mogelijkheid om het verbruik bij te houden of te verrekenen. Het volgende model in de serie is de Elvi met WiFi + kWh meter, hierbij is verrekening mogelijk. Tot slot is er nog in de Elvi die naast WiFi en de kWh meter ook over UMTS beschikt. Dit zorgt ervoor dat de Elvi mobiele data kan versturen en daarmee niet afhankelijk is van een WiFi netwerk.

  • Slim laadstation met Wi-Fi en bluetooth
  • Maximaal 22 kW (10 keer sneller dan stopcontact)
  • Optioneel: UMTS-connectie en kWh meter
  • Vaste kabel van 4 of 8 meter

 

Laadpaal voor thuis

 

 

 

 

Elvi bestellen voor 1-fase auto’s (Kia e-Niro, Jaguar i-Pace, Hyundai Kona, Nissan Leaf)

De Elvi is uitermate geschikt om een 1-fase elektrische auto mee op te laden. Het is daarnaast tevens mogelijk om alvast goed voorbereid te zijn op een elektrische auto die op 3-fase kan laden. De “click-on” features van de Elvi maken het namelijk mogelijk om de vaste laadkabel op het laadstation te vervangen. Het is ook altijd mogelijk om nu alvast de Elvi met een 3-fase vaste kabel te bestellen die ook geschikt is voor de huidige 1-fase auto. Selecteert u hiervoor de variant met een vaste kabel van 3-fase 32A / 22 kW.

 

 

Elvi voor thuis, in de garage of op de oprit

De Elvi is voorlopig alleen leverbaar met een vaste kabel. De variant met een contactdoos (zonder vaste kabel) is naar verwachting eind 2019 leverbaar. De Elvi komt hiermee standaard met een handige vaste kabel zodat de elektrische auto direct kan worden opgeladen. Het is daarnaast mogelijk om een kabelhouder mee te bestellen zodat de kabel netjes kan worden opgehangen aan de wand. De laadpaal is zowel te monteren tegen de wand als op een paal en is beschikbaar met zwarte en witte cover.

Elvi is op verschillende manieren goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast bestaat Elvi uit maar drie onderdelen:

  • De wanddock,
  • Het station,
  • Een optionele vaste laadkabel.

Tip:  De eerste Nederlandse slimme laadpaal met Wi-Fi!

 

 

 

Elvi online functies

EVBox is momenteel nog hard aan het werk om alle online functies van de Elvi gereed te hebben. De automatische verrekening is naar verwachting aan het einde van 2019 beschikbaar. Net als bij alle andere slimme laadpalen zal hiervoor hoogstwaarschijnlijk een abonnement van ongeveer €5 per maand benodigd zijn. Dit is echter geen reden om te wachten met de aanschaf van de Elvi, alle laadsessies kunnen worden geëxporteerd zodat er alsnog verrekening kan plaatsvinden.

 

 

Elvi bestellen voor 3-fase auto’s (Tesla Model 3, Model S, Model X, Audi e-Tron, BMW i3)

De Elvi is de oplossing waarmee u verzekerd bent van een optimale laadsessie van uw elektrische auto. Voor thuislocaties adviseren wij de Elvi met een 3-fase 16 ampère vaste kabel die tot 11kW thuis kan laden.

1-fase3-fase

 

 

 

 

 

Slimme paal zonder abonnement

Nu, de mogelijkheid om af te komen van maandelijkse kosten en gemakkelijk alsnog meer inzicht te krijgen in het verbruik van uw elektrische auto.

Tip: De Elvi kan in de toekomst ook automatisch verrekenen waardoor het handig is voor zakelijke rijders.

 

Advies nodig welke laadpaal het beste bij u past?

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 5 laadpalen.

Vergelijk nu

EVBox Elvi voordelen

 • Scherp geprijsd met optioneel abonnement

 • Leverbaar in meerdere configuraties

 • Slim toekomstbestendig laadstation 

 • Strak en robuust design

1-fase

3-fase