Over de EVBox BusinessLine

Wanneer u het mogelijk maakt voor elektrische rijders om op te laden op uw bedrijfsterrein dan zorgt dit vaak voor een duurzame uitstraling. Dit past in het beleid van veel organisaties om naast duurzaam te zijn dit ook uit te stralen. Daarnaast krijgt een pand extra faciliteiten en wordt daarmee aantrekkelijker voor werknemers en bezoekers.

EVBox BusinessLine is de ideale laadoplossing voor op de zaak. Het beheren en gebruiken van de BusinessLine is eenvoudig voor iedereen.

 

 

 

 

Een slimme laadpaal of offline (autostart) laadpaal nodig?

Met de slimme laadpaal van de EVBox BusinessLine is het mogelijk om automatisch te verrekenen. Daarnaast is verbruik inzichtelijk en kan het laadstation op afstand worden uitgelezen. Ook eventuele updates kunnen worden doorgevoerd.

De BusinessLine is ook leverbaar in een offline laadpaal (AutoStart) zonder abonnement. Het grote nadeel van de Autostart variant is dat autorisatie niet mogelijk is, iedereen kan hiermee uw laadpaal gebruiken en updates worden niet geïnstalleerd. Het totale verbruik van de laadpaal is hiermee ook niet inzichtelijk. Tevens is het niet mogelijk om verder uit te breiden doordat de laadstations onderling niet verbonden kunnen worden.

Benieuwd of een slimme laadpaal of offline laadpaal de juiste keuze voor u is? Vraag dan nu advies aan en bekijk ook de enkele laadpaal en dubbele laadpaal van EVBox BusinessLine.

 

Ja, ik wil het juiste advies over EVBox

 

laadpaal_thuis_kosten_advies_volvo

 

 

EVBox BusinessLine is naar wens te configureren

De EVBox BusinessLine communiceert gemakkelijk door middel van de unieke LED-ring. Zo kunt u bij gebruik eenvoudig uw EVBox laadpas langs de laadpaal halen en  Mocht de LED-ring onverhoopt rood worden als gevolg van een storing dan is het laadstation eenvoudig uit te lezen en kunnen de meeste problemen direct op afstand worden opgelost. Een BusinessLine is daarmee onderhoudsarm tot onderhoudsvrij!

Het is mogelijk om de EVBox op maat te configureren. U kunt dit onder door met de volgende opties:

  • Verkrijgbaar als enkele laadpaal of als een dubbele uitvoering,
  • Uitbreidbaar tot 20 laadpunten (door middel van de hub-satellite configuratie),
  • Beschikbaar als offline laadpaal (zonder abonnement) of slimme laadpaal incl. automatische verrekening voor gastgebruikers,
  • Verschillende kleuren om de gewenste bedrijfsuitstraling te creëren.
  • Instelbare laadtarieven om de investering terug te verdienen, ideaal voor verhuurders of vastgoedbeheerders!

 

Advies over dubbele laadpaal