Laagste Prijsgarantie

100% Onafhankelijk

Persoonlijk advies

Hoe werkt Laadkompas.nl?

Stap 1: Vul uw wensen in

Stap 2: Ontvang een onafhankelijke vergelijking van laadpalen

Stap 3: Bestel uw laadpaal met de laagste prijs garantie

Stap 4: Veel laad plezier!

Laadpaal Thuis

U rijd elektrisch of gaat elektrisch rijden en wilt een laadpaal thuis op eigen terrein

Laadpaal Bedrijf

U wilt een laadpaal voor uw eigen elektrische auto(s) en/of bezoekers op uw bedrijfslocatie

Laadpaal Thuis & Werk

U wilt een laadpaal voor uw elektrische auto voor zowel bij u thuis op eigen terrein en bedrijfslocatie

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Elektrische laadpaal

Een elektrische laadpaal is onmisbaar wanneer u elektrisch rijdt, maar met de grote verscheidenheid in soorten, merken en maten kan het misschien wat lastig worden om de juiste keuze te maken. Wanneer u op zoek bent naar elektrische laadpalen voor bij u thuis en/of kantoor loont het om laadstations met elkaar te vergelijken. Laadkompas.nl maakt het u makkelijk om alle verschillende elektrische laadpalen met elkaar te vergelijken, zodat u altijd de beste elektrische laadpaal koopt voor de beste prijs.

Een elektrische laadpaal kopen

Een elektrische laadpaal kopen doet u natuurlijk niet iedere dag. Het is een investering waar u voor langere tijd van wilt kunnen genieten. Het kiezen van het juiste laadstation is echter niet zo eenvoudig. De markt van elektrische auto’s is ontzettend in opkomst en daarmee de markt voor elektrische laadpalen ook. Gelukkig bieden wij u een handig overzicht van alle laadstations voor alle auto’s, zodat u snel en eenvoudig de juiste elektrische laadpaal selecteert die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wanneer u een elektrische laadpaal besluit aan te schaffen via Laadkompas.nl ontvangt u van ons een top 3 van beste elektrische laadpalen die zowel qua prijs, als qua kwaliteit naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Vanuit dit onafhankelijke en vrijblijvende advies kiest u vervolgens helemaal zelf de elektrische laadpaal die u wilt (laten) installeren bij u thuis, op kantoor of op beide locaties natuurlijk!

Wacht niet langer en vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk met één van onze experts te spreken.

Elektrische laadpalen voor thuis en/of kantoor

Regelmatig ontvangen wij de vraag hoeveel elektrische laadpalen men gemiddeld nodig heeft om optimaal te kunnen profiteren van elektrisch autorijden. Het antwoord daarop is 2,5. Eén laadpaal voor thuis, één voor op kantoor en nog een klein beetje voor onderweg. Op die manier haalt u het uiterste uit elektrisch autorijden.

Wel is het natuurlijk zo dat de technologie rondom elektrische auto’s rap verandert en dat de actieradius alsmaar toeneemt. In de toekomst kunnen twee elektrische laadpalen meer dan voldoende zijn om zorgeloos elektrisch van A naar B te rijden. Door er nu al in te investeren bent u helemaal klaar voor de toekomst van elektrisch autorijden.

Oplaadpunten overzicht

Momenteel heeft u echter vaak nog een oplaadstation onderweg nodig om zonder problemen van het ene punt naar het andere te komen met uw elektrische auto. Om te voorkomen dat u ergens strandt met uw elektrische auto hebben wij een handig overzicht samengesteld van alle nationale en internationale oplaadpunten waar u terecht kunt met uw laadpas.

In het overzicht ziet u direct welke locaties type 1 stekkers bevatten (Yazaki), type 2 stekkers (Mennekes) en waar u snellaadpalen vindt waar u slechts de laadkabel hoeft in te pluggen om uw reis al weer snel te kunnen vervolgen. U hoeft zich dan ook niet langer zorgen te maken of u wel van punt A naar punt B komt met uw elektrische auto: u kijkt simpelweg op Laadkompas.nl om het dichtstbijzijnde laadstation te ontdekken!

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

De investering in een elektrische laadpaal voor thuis en/of op kantoor is een flinke. Wij vinden het niet meer dan normaal dat u daarbij onafhankelijk advies ontvangt. Laadkompas.nl is niet gebonden aan een organisatie of bepaalde leverancier. Door uw offerte voor de elektrische laadpaal via ons aan te vragen ontvangt u een onafhankelijk samengestelde top 3 van elektrische laadpalen die het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie. We brengen middels een korte vragenlijst nauwkeurig uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart en stellen de top 3 daar op af zodat u altijd een overzicht ontvangt van laadstations die optimaal aansluiten bij uw persoonlijke behoefte.

Ga hier direct naar de vragenlijst om de vrijblijvende offerte te ontvangen of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies van één van onze experts te ontvangen over een elektrische laadpaal.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn auto laden?

U wilt een laadpaal kopen om uw auto zo snel en veilig mogelijk te laden. U moet niet vergeten dat uw auto altijd leidend is in het laadproces. Dat betekent dat uw auto bepaalt hoeveel stroom er maximaal geladen kan worden, niet de laadpaal. Voor de laadtijden per auto kunt u kijken naar het auto overzicht op onze website.

Hoe kan ik openbaar laden?

Om openbaar te kunnen laden moet u eerst uw laadpas openbaar actief maken. Dit wordt ook wel interoperabel maken genoemd. U kunt tegenwoordig met de meeste brandstofpassen zoals de Multi Tank Card ook openbaar laden.

Hoeveel laadpalen heb ik nodig?

Om optimaal elektrisch te rijden, zeggen wij  weleens dat elke berijder van een elektrische auto 2,5 laadpaal nodig heeft. Éen thuis, één op het werk en één onderweg. Naarmate de technologie en reikwijdte van elektrische auto’s verder wordt ontwikkeld en verbeterd zal dit natuurlijk minder worden.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking Vergelijk nu

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Neem contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Adres:
Herengracht 12a
1015 BK Amsterdam

Telefoon: 020 208 89 99
Email: info@laadkompas.nl