Elektrische laadpaal kopen

Laadkompas is een duurzame start-up opgericht met het doel om de markt van elektrische laadpalen voor elektrische auto’s transparanter en overzichtelijker te maken.

Een elektrische laadpaal is onmisbaar wanneer u elektrisch rijdt, maar met de grote verscheidenheid in soorten, merken en maten kan het misschien wat lastig worden om de juiste keuze te maken. Wanneer u op zoek bent naar elektrische laadpalen voor bij u thuis en/of kantoor loont het om laadstations met elkaar te vergelijken. Laadkompas.nl maakt het u makkelijk om alle verschillende elektrische laadpalen met elkaar te vergelijken, zodat u altijd de beste elektrische laadpaal koopt voor de beste prijs.

elektrische laadpaal kopen

Een elektrische laadpaal kopen doet u natuurlijk niet iedere dag. Het is een investering waar u voor langere tijd van wilt kunnen genieten. Het kiezen van het juiste laadstation is echter niet zo eenvoudig. De markt van elektrische auto’s is ontzettend in opkomst en daarmee de markt voor elektrische laadpalen ook. Gelukkig bieden wij u een handig overzicht van alle laadstations voor alle auto’s, zodat u snel en eenvoudig de juiste elektrische laadpaal selecteert die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wanneer u een elektrische laadpaal besluit aan te schaffen via Laadkompas.nl ontvangt u van ons een top 3 van beste elektrische laadpalen die zowel qua prijs, als qua kwaliteit naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Vanuit dit onafhankelijke en vrijblijvende advies kiest u vervolgens helemaal zelf de elektrische laadpaal die u wilt (laten) installeren bij u thuis, op kantoor of op beide locaties natuurlijk!

Elektrische laadpaal vergelijken

Elektrische laadpalen voor thuis en/of kantoor

Regelmatig ontvangen wij de vraag hoeveel elektrische laadpalen men gemiddeld nodig heeft om optimaal te kunnen profiteren van elektrisch autorijden. Het antwoord daarop is 2,5. Eén laadpaal voor thuis, één voor op kantoor en nog een klein beetje voor onderweg. Op die manier haalt u het uiterste uit elektrisch autorijden.

Wel is het natuurlijk zo dat de technologie rondom elektrische auto’s rap verandert en dat de actieradius alsmaar toeneemt. In de toekomst kunnen twee elektrische laadpalen meer dan voldoende zijn om zorgeloos elektrisch van A naar B te rijden. Door er nu al in te investeren bent u helemaal klaar voor de toekomst van elektrisch autorijden.

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

De investering in een elektrische laadpaal voor thuis en/of op kantoor is een flinke. Wij vinden het niet meer dan normaal dat u daarbij onafhankelijk advies ontvangt. Laadkompas.nl is niet gebonden aan een organisatie of bepaalde leverancier. Door uw offerte voor de elektrische laadpaal via ons aan te vragen ontvangt u een onafhankelijk samengestelde top 3 van elektrische laadpalen die het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie. We brengen middels een korte vragenlijst nauwkeurig uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart en stellen de top 3 daar op af zodat u altijd een overzicht ontvangt van laadstations die optimaal aansluiten bij uw persoonlijke behoefte.

Ga hier direct naar de vragenlijst om de vrijblijvende offerte te ontvangen of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies van één van onze experts te ontvangen over een elektrische laadpaal.

Vergelijk nu

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw laadpaal.
Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen