Een elektrische laadpaal is onmisbaar zodra u een elektrische auto heeft, of u deze nou in bezit heeft of dat u altijd gebruik maakt van openbare elektrische laadpalen. Als u van plan bent om een elektrische laadpaal te kopen dan moet u natuurlijk wel weten welke het beste bij u past. Bij Laadkompas kunnen wij u adviseren wanneer u een aantal vragen invult en een offerte aanvraagt. Een andere mogelijkheid is dat u contact opneemt via de telefoon of via de chat rechtsonder. U krijgt dan direct contact met onze experts die u persoonlijk advies kan geven. Vraag nu snel een offerte aan of bel ons voor een gesprek met een expert.

elektrische laadpaal kopen

Elektrische laadpalen voor thuis en kantoor

Een vraag die wij regelmatig ontvangen is hoeveel elektrische laadpalen nodig zijn om optimaal te kunnen profiteren van elektrisch rijden. Wij zeggen dan altijd 2,5. Elektrische laadpalen voor thuis en kantoor en nog een kleine voor onderweg. Dit zorgt ervoor dat u alles uit het elektrische autorijden haalt. Gelukkig gaat de technologie snel vooruit en kunnen elektrische auto’s steeds verder rijden zonder dat ze moeten ‘tanken’ bij een elektrische laadpaal. Wanneer u niet al te grote afstanden rijdt dan zijn twee elektrische laadpalen zeker voldoende. Door hier nu al in te investeren, zorgt u ervoor dat u helemaal klaar voor de toekomst bent.

 

Elektrische laadpaal vergelijken

Elektrische laadpaal kopen

Een elektrische laadpaal kopen is niet iets wat u dagelijks zal doen. Het is de bedoeling dat u langere tijd van de investering gebruik kan maken en van kan profiteren. Kiezen voor de juiste elektrische laadpaal is dus belangrijk, maar niet zo eenvoudig als het lijkt. Bij Laadkompas weten we hoe moeilijk het is om de juiste laadpaal te kiezen. Wij helpen u hier dan ook graag mee. Zodra u de vragenlijst bij ons invult en verstuurt gaan wij op zoek naar de drie beste opties voor uw situatie. Deze zullen qua prijs en kwaliteit probleemloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zodra u een elektrische laadpaal kiest kunt u hem laten installeren bij u thuis, op kantoor of allebei de locaties.

Elektrische laadpaal via Laadkompas

Zoals gezegd zoeken wij een top drie met elektrische laadpalen uit die aansluit bij uw voorkeuren. Omdat wij van Laadkompas een onafhankelijk bedrijf zijn die niet verbonden is aan leveranciers en dergelijke kunnen wij ook echt kijken naar uw situatie en mogelijkheden. Het hoeft namelijk niet zo te zijn dat de duurste elektrische laadpaal ook de beste voor u is. Wij kijken naar alle factoren. Vraag nu snel een vergelijking en offerte aan en krijg zo snel mogelijk ons advies met minimaal drie laadpalen voor uw situatie.

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

De investering in een elektrische laadpaal voor thuis en/of op kantoor is een flinke. Wij vinden het niet meer dan normaal dat u daarbij onafhankelijk advies ontvangt. Laadkompas.nl is niet gebonden aan een organisatie of bepaalde leverancier. Door uw offerte voor de elektrische laadpaal via ons aan te vragen ontvangt u een onafhankelijk samengestelde top 3 van elektrische laadpalen die het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie. We brengen middels een korte vragenlijst nauwkeurig uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart en stellen de top 3 daar op af zodat u altijd een overzicht ontvangt van laadstations die optimaal aansluiten bij uw persoonlijke behoefte.

Ga hier direct naar de vragenlijst om de vrijblijvende offerte te ontvangen of neem contact met ons op via 020 208 89 99 om persoonlijk advies van één van onze experts te ontvangen over een elektrische laadpaal.

Vergelijk nu

Voordelen Laadkompas.nl

Profiteer van onze unieke voordelen bij het aanschaffen van een elektrische laadpaal

  • Wij leveren alle merken laadpalen die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak
  • Naast een transparant overzicht van de mogelijkheden bieden wij altijd de laagste prijsgarantie
  • Wij bieden onafhankelijk advies over producten, subsidies en belastingvoordelen
  • Wij staan u voor al uw vragen elke werkdag van 9:00 tot 21:00 telefonisch te woord

Heeft u vragen of informatie nodig?

Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van uw laadpaal.

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke en onafhankelijke vergelijking

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met een vergelijking van de top 3 laadpalen