Elektrische auto’s van Opel

Vergelijk eenvoudig alle EV's met onze elektrische auto database

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Elektrische auto’s van Opel

Opel is hard bezig met het elektrificeren van hun merk. Zo biedt het merk al negen geëlektrificeerde modellen aan zoals de: Opel Corsa-e en Opel Mokka-e. Tegen 2024 wil Opel van al hun modellen een geëlektrificeerde versie en tegen 2028 wil het merk alleen nog volledig elektrische modellen produceren.

Opel loopt voor op het gebied van elektrische mobiliteit. Op deze pagina kunt u eenvoudig elektrische auto’s met elkaar vergelijken.

Geschikte laadpaal voor Opel

Bij uw elektrische Opel hoort een laadpaal. Zo ervaart u een optimale rijervaring. Maar welke laadpaal past het best bij uw elektrische auto? We kijken bij een passende laadoplossing voor thuis naar het maximale laadvermogen van uw auto en uw meterkast. Voor de meeste Opel’s geldt een maximaal AC laadvermogen van 11kW.  

De laadpaal die uw Opel het meest efficiënt laadt is een 3-fase 11kW laadstation. Veel klanten kiezen voor een  schaalbaar 3-fase 22kW laadstation, zo zijn ze klaar voor de toekomst. Voor het vinden van een geschikte laadpaal voor uw elektrische Opel, helpen onze experts u graag vrijblijvend.

Alle modellen van Opel
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.